- Konu Sahibi NohutluPilav
- #35.981
hadi yaaaaaaaaaa...aaa çok şaşırdım cnmm...senden büyükleride var demek ne güzel ama yaaaa:)hoş bi duygu olsa gerek..bu arada çok geçmiş olsun yegenıne cnm..zor günler geçirmiş umarım saglıkla alır bu mükemmel duyguyu oda hayırlısıyla yaşar...valla cnm kanı sıvıymışş galiba durmuyomuş çabuk kürtajı çok zor oldu çapada yattı 1 hafta ilk oldu içinde parça kalmış sonra tekrar yapıldııı baya zor bı olay atlattı evett büyük ablamın kızı cnmm benim yiğenlerim benden byükk anne baba yaşlıya benim bende tekne kazıntısı ablamlar abimler büyükk bnmle yaşıt benden büyük yiğenlerim var
ahhhh o günlerr ahhhçok sağol sultişimmm ayy sultiş çok az kalmış allh yardımcın olsun cnmmm haftaya kısmetse bebişlencennn o muhteşem kokuyu sende duycann ay yeni doğurdum günler geldi aklıma benim sıpa büyüdü bilem![]()

ya birsen ben bazı şeyleri yaşayarak ögrenmek istiyorum diyee söz vermiştim kendime kk da çok güzel şeyler ögrendim ama önceden öğrendigim okudugum bı çok bilgide geri çekti beni tedirginlikde bıraktı hep...dogumdan sonrada bakmıcam dıyodum ama sen böle diyince merak ettim bende bakım bi.....rabbim yardımcımız olsun cnm 4 4 lük yetiştiremeyiz ama iyi yetiştirmemiz ve onların destekçisi olmamız için yardımcı olsun rabbim bize hep..ceylannnn çocuklarda cinsellik diye bi konuyu okudumm korktum yaaa valla bizi zor günler beklıyoo neelerle karşılaşıcaz allahım doğru yetştrmeyı nasip etsınn çok küçük yaşta masturbasyon yapıyomuş çocuklar cinselliği farkedıyolamrış anne babanın çok dikkatli olması gerkeıyomuşş çocuklara ters tepki vermemekkk kırmamak lazmmış