Okurken bile parmaklarımı çıtlatma ihtiyacı duydum.Yapmasam rahatlamayacak parmaklarım zonklayacak gibi oluyor.
Sadece parmaklarda benimki,öyle bel boyun kıtlatamam korkarım.
Çaresi nedir bilmem.Bağımlılık gibi bir şey
El parmaklarımı,ayak parmaklarımı,el bileğimi,ayak bileğimi,boynumu,belimi,diz kapaklarımı kütletebiliyorum :)
Çenemde arada sırada kendiliğinden kütler.
Uykumda bile kütletirim kendimiArtık uyuşturucu bağımlılığı gibi bir şey oldu bu bende, kütletmezsem dayanamıyorum.Böyle bir yorgunluk çöküyor üstüme.
Bende de var bu alışkanlık.
Nasıl kurtuluruz? Çıtlatmayarak
parmakları vb kütletmenin bir zararı olmadığını ayrı ayrı birçok yerde duydum ve okudum. kireçlenme titreme falan yapıyor diyorlar ama kanıtlanmış birşeyde yokmuş yani
Çok zararı olduğu vs vs söylendi hep.Zararı yoksa ne mutlu.Çok rahatlatıcı hareketler
bende aynen cok yapıyorum el bileğimi ayak bileğimi parmaklarımı bazende çenem çıtlıyor ama bunu durduramıyorum yapmıcam desemde dayanamıyoum malesef
Vardır ya :44:
Çene çıtlaması dediğiniz ne ? Yemek yerken falan takur tukur sesler mi çıkıyor ?
Çene çıtlaması dediğiniz ne ? Yemek yerken falan takur tukur sesler mi çıkıyor ?
Olmasa iyi olurdu hani
O gelen sesler yüzünden kuzenim dr gitti dr çenen çıkık dedi.
çenemi ben bılerek yapmıyordum ama ogrendım nasıl oldugunu :) yapmıyorum zaten onu hanı dişlerinde bişi olurda dilinle sıyırır gibi yaparsın ya nasıl anlatıcagımı bılemedım cok komık oldu bu anlatımdamakda yani dilimi damagımda gezdırınce oluyor ama yapmıyorum o cok sakıncalıymıs ya çene çıkmaları cok olurmus esnerken fılan cok dıkkat edıyorum :)) korkumdan
Ah boynumu deniyorum da kütlemiyor, bir kütlese onu da çıtlacağım ben..
Bazen sabahları uyanınca ellerim acıyor, çıtlatmaktan diyorlar..
Arkadaşım çözüm bulursan lütfen bana da söyle.
Onu bende okudum İnternetten canım Çene çıkmasıymış o ve benim 4 aydır katır katur sesler geliyor çenemden..Kesin bendede olmuş Tedavisi yokmuş genelde kendiliğinden düzeliyormuş diye okudum .
Aman canım dikkat et yaa.. Yapma öyle tehlikeli şeylerİşkence etmeyelim vücudumuza
Çözüm bulmak için konu açtım canım bende hep birlikte buluruz inşallah :44:
Çok zararı olduğu vs vs söylendi hep.Zararı yoksa ne mutlu.Çok rahatlatıcı hareketler
Arkadaşım parmaklarını çok kütletirdi. Zamanla parmakları çarpıklaşmaya başladı dümdüz tuttuğunda bile biri aşağıya biri yukarıya biride yana bakıyordu. Ellerinin görüntüsü çok iğrenç oldu. Yapmayın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?