Kızlar 2 aydır adet olamıyorum(bekarım) adetlerim çok duzenliydi ama son zamanlarda bu sıkıntıyı yasamaua basladim. Doktora henüz gitmedim bir umut olurum diye bekliyorum ama hafta sonu da olmazsam artık gitmeye karar verdim
Aktardan civan percemi aldim ilk içtiğim de icemedim ama şimdi miktarını azaltip içine de 1 şeker atarak 1 bardak ictim.
Daha once kullanan arkadaşlar kaç gün içtiniz ve kaç günde adet söktürdu ?
Kızlar 2 aydır adet olamıyorum(bekarım) adetlerim çok duzenliydi ama son zamanlarda bu sıkıntıyı yasamaua basladim. Doktora henüz gitmedim bir umut olurum diye bekliyorum ama hafta sonu da olmazsam artık gitmeye karar verdim
Aktardan civan percemi aldim ilk içtiğim de icemedim ama şimdi miktarını azaltip içine de 1 şeker atarak 1 bardak ictim.
Daha once kullanan arkadaşlar kaç gün içtiniz ve kaç günde adet söktürdu ?
merhaba testere dişli aslan pençesi için hergün düzenli 1 büyük fincan için adet olana kadar olunca ara bitiminde tekrar başlayın çok iyi geliyor 3 4 ay kur gibi uygulayın sonra düzene girer
yapımı hazır suyu kaynatın kaynadiktan sonra ocağı kapatıp
1 tatlı kaşığı dolu olsun atın suyun içine 10 dk demlensin süzün için
birde adacayi için söktürücü özelliği var
testere disli aslan pençesi kesinlikle deneyin ama bende aynı durumdaydim bana iyi geldi hergün içtim ama adet olana kadar
internet ten ibrahim saracoglu dan dinleyebilirsiniz
Pko var ve 2 aydir adete 10 gun kala ve adet devam ederken iciyorum hatta simdi diktim kafama civanpercemini.Bir de aktarda mecitefendi ya da bir baska marka da olabilir karisim cayi var.testere disli aalan pencesi,civan percemi olan.Onu da kullandim.Getirici ozelligi var mi tam bilmiyorum ama miktari cogaldi kanamamin.
Pko var ve 2 aydir adete 10 gun kala ve adet devam ederken iciyorum hatta simdi diktim kafama civanpercemini.Bir de aktarda mecitefendi ya da bir baska marka da olabilir karisim cayi var.testere disli aalan pencesi,civan percemi olan.Onu da kullandim.Getirici ozelligi var mi tam bilmiyorum ama miktari cogaldi kanamamin.
Merhaba,hayir ozaman cayi adetim gelsin diye kullaniyordum sadece.Evet cok sukur 15 aylik oldu ikizlerim.Pkoysaniz zaten ikiz ihtimaliniz yuksek.Basarisiz catlatma ignesi tedavisinden sonraki ay kendiliginden hamile kaldim ignrdeki hormonlarin devam eden etkisiyle.