• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Civan Perçemi

merhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt

bende cay aldım poşet şeklinde civan p. hayıt falan var iğne vurulucam yıne bıraz agrı yapıor korkuorm bunları ıcınce agrım olurmu siddetli benım gıbı olup kullanan varmı yaa:18:

kızlar yaa bende başlamak istiyorum bu otlara,2 kezbaşarısız bir tüp bebek deneyimim oldu,şimdi ara verip civanperçemi hayıt otu ve aslan pençesini kullanmak istiyorum,bilenler nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilirmi bana???

kızlar yaa bende başlamak istiyorum bu otlara,2 kezbaşarısız bir tüp bebek deneyimim oldu,şimdi ara verip civanperçemi hayıt otu ve aslan pençesini kullanmak istiyorum,bilenler nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilirmi bana???

Canım diğerlerini bilmiyorum ama civan perçemi şöyle
günde iki defa içiliyor
sabah akşam
bir bardak kaynamış suya 2 tutam civan perçemi otu atıyorsun 2 yada 3 dakika beklet ondan sonrada iç canım

Canım diğerlerini bilmiyorum ama civan perçemi şöyle
günde iki defa içiliyor
sabah akşam
bir bardak kaynamış suya 2 tutam civan perçemi otu atıyorsun 2 yada 3 dakika beklet ondan sonrada iç canım
teşekkür ediyorum başladım bakalım ,civan perçemi aslanpençesi ve hayıt tohumu bunları içiyorum karıştırarak bakalım sonuçları konuşuruz artık:)

slm arkadaşlar. ben arada bir civan perçemi içiyorum (surekli içmiyorum belki bir yan etkisi vardır diye) ve tüylerimde farkedilir derecede azalma oldu yalnız un, şeker ve pirinci de tamamen çıkardım hayatımdan çünkü bazı bünyelerda kandaki şekerin yüksek olması hormon dengelerini bozuyor ve tüylenmeye neden oluyor diye okumuştum.

arkadaşlar bu otları kaynatıp içemiyorsanız kolayı var..ben aktardan civan perçemi ve aslan pençesi içeren hap aldım..sanki otları ezip sıkıştırmışlar gibi...bir de hayıt suyu..çay bardağının yaklaşık 5te biri kadar koyup üstünü su doldurup içiyorum..ve bir de arı sütü polen..aktar 3 ay kullanmamı söyledi..inşallah faydası olur..

KIZLAR ben adetın ılk gununden ıtıbaren cıvan perçemlı çay dıye bı toz vardı ondan almıştım bı tatlı kaşığı hayıt ile içtim.ınanılmaz derecede agrı kesıyo.ılaç fılan almaya gerek kalmıyor.ben aşırı agrı çekıyordum.hıç adet bıle olmamış gıbıyım sankı

merhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt
şimdi bende deniyorum 3 günden berli içiyorum bende 4 cm büyüklüğünde ovel kist var ben onun için içiyorum sizce kaç hafta içmem lazım bunu

arkadaşlar merhaba ben hamile kalmadan önce adetlerim gecikince içiyordum ve ya o gün ya da ertesi gün adet oluyordum. sonrasında hamile kaldım ama maalesef bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj oldum. bugün 36. günüm ve hala adet olmadım, normal olduğunu gecikebileceğini söylüyorlar ama ben civanperçemi içsem bi zararı olur mu, tereddütüm kürtaj, yoksa kesinlikle içerdim, kürtajdan sonra içmenin bi zararı olur mu bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Benim adet düzeni sorunum var. Bu otu iyice araştırdım hiç bir yan etkisi olmadığını öğrendim. Aldım aktardan iki gündür içiyodum taki o kötü geceye kadar. Aynı anda panik atak hastasıyım. Herşey ikinci gece başladı. Sanırım ot panik atağımı tetikledi. Gece uykudan yüksek bir panik atakla uyandım ilk defa gerçekten ölüyorum sandım. Aranızda panik atak olupta böyle bir sorun yaşayan var mı civan percemi içtikten sonra arkadaşlar?

Civan percemi içip regl olmayan var mı? Her yerde adet söktürücü özelliği ile biliniyor ama içip faydasını görmeyen var mı?

Selam.Hayıt otu+aslan pencesi+civan perçemi çayı bende aşırı gaz yaptı.15 gündür içiyorum.İçmeye başladığımdan beri böyle.Böyle olan varmı?

Canım adete bi gafta kala içersen tabiki gebe kalamazsın adeti söküyor bebek tutunmuşsa bile düşüğü sağlar gebe olmadığından tam emin olduğunda iç

Hamilelikte de içiliyormu acaba ben de şuan çocuk tedavisi görüyorum bitkisel ilaçlarla ama hamile kalınacada içiliyormu acaba bilginiz varmı tşkr ederim

Hamilelikte de içiliyormu acaba ben de şuan çocuk tedavisi görüyorum bitkisel ilaçlarla ama hamile kalınacada içiliyormu acaba bilginiz varmı tşkr ederim

Back
X