• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Civan Perçemi

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
96
İçel Mersin
merhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt

ben denedim canim, adet agrisi icin de iyi gelir dediler ama ne agrima fayda etti nede hamile kaldim:(

adetten önce basladim 10 gün önce adetle beraber bitirdim. yani 15 gün filan. ama fayda etmedi. herkesin bünyesi farkli tabiiki. belki sende ise yarar. dene derim

arkadaşlar hamile kalmak istiyorsanız cinav perçemini aslan pençesi ve hayıt otu ile içmeniz gerekiyor. tek başına değil. bu 3 lü aklınıza gelebilecek bütün kadın hastalıklarında etkili. ben kistlerim ve iltihap için kullandım ve çok etkisini gördüm. ayrıca kullanıp hamile kalan 1 arkadaşım oldu kist problemi olmasına karşılık etkisini göeterdi. yalnız 3 ay kesintisiz kullanmanız gerek.

ben ilk gunu 3 bardak iciyorum ertesi gunude iciyorum cok yararini gordum civanperceminin

mors adet agrisi icin mi iciyorsun da iyi geliyor. bana fayda etmedi hic:(

mors adet agrisi icin mi iciyorsun da iyi geliyor. bana fayda etmedi hic:(

ewet canim..kadinlarin bircok hastaligi icin iyi bir bitki..icmeyi kesme bencea.s.ben agri kesiciyle aldim,bana iyi geldi baya rahattatti beni..:1hug:cok az agrim vardi o da cektiklerimin yaninda hicti..

merhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt

Canim paylasim icin tesekkurler.Bende sik sik civanpercemi ve aslan pencesini beraber icerim kesinlikle kadin hastaliklarina cok iyi geliyor ama hamilelik icin iyi geldigini duymamistim

adetten önce basladim 10 gün önce adetle beraber bitirdim. yani 15 gün filan. ama fayda etmedi. herkesin bünyesi farkli tabiiki. belki sende ise yarar. dene derim

Meyracim civan percemini adetinle beraber ic hatta adetin ikinci ucuncu gunu falan icmeye basla.Adetine yakin icme cunku civanpercemi adetin gelmesini sagliyor.Benim adetlerim duzensizdi bu duzene girdiriyor.Yani ovaluasyon tarihinden sonra icme.Ayrica gercekten tum kadin hastaliklarina iyi geliyor.

arkadaşlar hamile kalmak istiyorsanız cinav perçemini aslan pençesi ve hayıt otu ile içmeniz gerekiyor. tek başına değil. bu 3 lü aklınıza gelebilecek bütün kadın hastalıklarında etkili. ben kistlerim ve iltihap için kullandım ve çok etkisini gördüm. ayrıca kullanıp hamile kalan 1 arkadaşım oldu kist problemi olmasına karşılık etkisini göeterdi. yalnız 3 ay kesintisiz kullanmanız gerek.

adetten öncemi sonramı kaç gün içmek gerekiyor ayrıntılı olarak açıklayabilirmisin canım

kadın hastalıkları ile ilgili herhangi bir problemin varsa içeceksin canım.iltihap.kist vb. birçok hastalığı temizlediği için hamile kalmanı kolaylaştırıyor. ve tabiki yumurtalıklarının çok iyi çalışmasını sağlıyor. herhangi bir süresi yok. istediğin zaman başlayabilirsin.bana saraçoğlunun öğrencilerinden biri tavsiye etti. o aç karnına önerdi. açken içildiğinde çok daha iyi temizlik yapıyormuş. günde iki kez ve 3 ay boyunca devam. ayrıca kist problemi olanların hayıt otu hariç aynı karışımı 1 litre suya yaparak içine oturmalarıda çok faydalıymış. hem içten temizlik hem dıştan temişzlik yani. rahim ağzı iyiyide kötüyüde içine çeker. onun için bunuda yapmalısın dedi. ayrıca civan perçemiyle ilgili kur'an dada geçen ayetler var dedi ama ben duymamıştım. şunu söyleyebilirim. kullan ve inan emin ol faydasını görüceksin.

arkadaşlar bende adet düzensizliği sorunu var. bu sitede okumuştum. civan perçemi içilmesi gerektiği ile ilgili. gerçekten işe yarıyor. içtim ve ertesi güne geldi. bu bitkiyi araştırdım. kadın hastalıklarına bire bir. kokusu çok güzel ama tadı berbat. size tavsiyem önce soğutun sonra hepsini birden için yoksa mideniz bulabilir. bir de hamile kalanalar için yazıyorum bu bitkiyi kaynatıp içmeyin çocuğu düşürebilirmiş. adet söktürücü olarak bir çözüm arıyorsanız civan perçemi bire bir. farlutal da kullanıdım ama o bu ilaç da adet düzensizliği için yeterli ancak vücüdun düzenini bozuyor. uzun vadede bu bitiki kaynatıp içilmesi durumda gerçekten çok etkiliymiş. düzen sokuymuş. rahim iltihapı kis gibi hastalıkların tedavisi için kullanılıymuş. bitkisel ilaç satan yerlerde ve aktarlarda bulabilirsiniz. 1,50 tl kadar çok cüzi bir fiyatı var. zaten o size 1 aydan fazla yeter. deneyin mutlaka...

merhaba adet düzensizligi için iyi geliyor.4aydır adet günüme 1hafta kala içmeye başlıyorum.işe yaradı.bende polikistikover var.hamile kalmayı saglıyo diye duydum ama bende tık yok.ayrıca bu ot adet agrılarına cok iyi geliyo.tadına içtikce alışıyor insan.tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar ben ahmet marankiden dinlemiştim aslanpançesi, çoban çantası ve civanperçemini ister ayrı ister birlikte bir taşım kaynatarak sabah akşam içmenin tüm kadın hastalıklarında faydalı olduğunu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını söylüyordu. ben çok düzenli olarak değil de aklıma geldikçe bunları karıştırıp içtim ve yaklaşık 1,5 ay sonra hamile kaldım. şu anda 11. haftama başlıyorum. bence deneyin.... gerçi ben bundan önce de bal çörekotu tarçın polen karışımını yemiştim artık hangisi vesile oldu bilemiyorum.

içebilenleri kutluyorum valla
ben 2 gün içebildim.tadı çok keskin geldi midemide bulandırdı
geçen yıl içmiştim adet düzensizliği için aktar önermişti .
ama faydası olamadı yarıda kestiğimden
inşallah ne için istiyorsanız ona vesile olur arkadaşlar.

civan perçemini aktardan aldım kuru ot şeklinde..
çok sert onu kaynattım biraz alıp ama toz haline getirmeden kaynattım..
sonra çok ağır kokuyor ama :S:( sonra içtim mide ağrısına kaç gün uyuyamadım siz nasıl hazırlıyorsunuz benn mi yapamadım acaba ne olur yardım edin :'(

civan perçemini aktardan aldım kuru ot şeklinde..
çok sert onu kaynattım biraz alıp ama toz haline getirmeden kaynattım..
Sonra çok ağır kokuyor ama :s:( sonra içtim mide ağrısına kaç gün uyuyamadım siz nasıl hazırlıyorsunuz benn mi yapamadım acaba ne olur yardım edin :'(

canım hiç bir ot kaynatılmaz. Serçe parmağını yakmayacak sıcaklıkta 1 su bardağı suyun içerisine 1 tutam yada çiçek şeklindeyse 1 tomurcuk at 10 dk. Beklet ve öyle iç

Back
X