Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhabaa civan percemli karısık bitki cayına basladm dun ama hala regl olamadım daha icmem getekiyo mu anca mı gosterir bilen var mıı yoksa aspirin mi icsem acbaa
civan perçemi östrojen hormonunu ciddi derecede arttırır.östrojen hormonunun olması gerekenden fazla olması , artması adet düzensizliği yapar.içmesen daha iyi olur
Bir kaç defa içince bir şey yapmıyor diye biliyorum Mmelomis ? Bir kaç gün içmeye devam edeceksiniz ki etkisini göstersin öyle 1 günde işe yaramaz persephone_
Bir kaç defa içince bir şey yapmıyor diye biliyorum Mmelomis ? Bir kaç gün içmeye devam edeceksiniz ki etkisini göstersin öyle 1 günde işe yaramaz persephone_
Ben de bir zararı olmuyor. Bazen içiyorum. Arkasından da bol su... Civanperçemi çayını kaynatmayın, kaynamış suya atın, 5 dk demlenmesi yeterli. Bir de iki üç parça kullanın. Gerçekten ağır bir bitkidir çünkü. 5 gün bile kullanmak fazla olabilir. Ben en fazla 3 gün kullanıyorum.
Ben de bir zararı olmuyor. Bazen içiyorum. Arkasından da bol su... Civanperçemi çayını kaynatmayın, kaynamış suya atın, 5 dk demlenmesi yeterli. Bir de iki üç parça kullanın. Gerçekten ağır bir bitkidir çünkü. 5 gün bile kullanmak fazla olabilir. Ben en fazla 3 gün kullanıyorum.
Açıkçası böyle bir sıralama yapamam. İkisini de denemeniz gerekir. Bünyeden bünyeye değişebilir. Civan perçemi hormonal bir etki yapar, kuşburnu kanı sulandırır.
Açıkçası böyle bir sıralama yapamam. İkisini de denemeniz gerekir. Bünyeden bünyeye değişebilir. Civan perçemi hormonal bir etki yapar, kuşburnu kanı sulandırır.