- Konu Sahibi SKartanesi
-
Bu çay benim fsh değerimi daha da yükseltti. Erken menopozdayım. Faydası var diye içtim ama daha beter etki etti.
Arada sırada içilebilir ama sık tüketmeyin.
Ayrıca bir rahatsızlığı olanlar kesinlikle doktora danışmadan kullanmamalı...
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.1 haftadır civanperçemi çayı içiyorum.Bu gün koyu renkli bir akıntım oldu ve az da olsa devam ediyor. Acaba civanperçemiyle ilgisi olabilirmi?Bırakmalımıyım çayı sizce?
kızlar şu yazdıklarınızı okuyorum ve inanılmaz şaşırıyorum.ben 2 ay kadar soğan suyunu kullandım.4-5 gün gecikmeyle adet oldum.bu ay kullanmamıştım adetim 10 gün gecikti ve hala tık yok yani.bian önce şu civanperçemi otunu alıp içmek istiyorum bende ,inşallah banada faydası olur.bende pco varo yüzden ne kadar faydası olur bilmiyorum.ama gerçi soğan suyunun faydası olduya inşallah civanperçeminin faydası olur kızlar.
Arkadaşlar bu otu kullanmış ve faydasını görmiş biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.Zararı yok,aksine çok faydalı.3 aydır adet olamıyodum bu civanperçemi çayını yapıp sabah akşam içtim ve 2. güne adetim geldi.İdrar söktürücü,vücuttaki iltihapları atıcı özellikleri var.Umarım hepiniz faydalanırsınız.
Arkadaşım bu yazın içimi ferahlattı bende en son 4 haziranda oldum 2 ayı geçti olmadım.Dün akşam içtim ilk defa inşallah düzene girer yaa dua et bana.
çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.işinde uzman bir baharatçıya gitti, civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için.
civan percemini adet söktürmesi icin almistim...adet olacagim zamana yakin iciyorum..ve gercektende icmeye basladiktan iki gün icerisinde adet oluyorum..adet sancilarida hafifletiyor.. yalniz birseyin daha farkina vardim....cildim...ictigimde ictigim gün cildim parliyor pürüzsüz bir görünüm oluyor...tuhafima gitti..civan percemi cayini sade icmem ben..ada cayi,zencefil ve civan percemi ni karistirim bu üc bitkiyi öyle icerim..önce zencefil ve ada cayindan sandim ama degilmis..sade bu ikisini ictigimde birsey olmuyordu pek..civan percemini katip ictigimde ise farkediyordum cildimdeki degisikligi.. demin biraz arastirdim cilde cok iyi geliyormus civan percemi..maskesini filan yapin diyorlar nette ama cayini icmekte faydali yani..kendimden biliyorum..sanki cildinize hafif fondoten sürmüssünüz gibi dolgun gözüküyor ve pürüzsüz canli gözüküyor yani cilt..bende kendimde bunu farkettim..sadece civan percemindenmi? yoksa bu üc bitkiyi karistiriyorum ondanmi bilmiyorum..ama kesinlikle cilde faydasi var..selamlar herkese...
merhaba:)bu msjınızı gördüğüm çok iyi oldu tam da bu konuyla ilgili düşüncelerim vardı.vajinal akıntımdan dolayı dün aktardan civan perçemi aldım.bunun dışında şuan grip olduğum için adaçayı içiyorum ve dövülmüş zencefil bal karışımını yiyorum.bazı bitkiler karıştırıldığında yan etki yapabiliyor,o yüzden civan perçemini içmeyi ertelemiştim.şimdi sorum şu bunları hangi ölçüde karıştırıp 1 fincan için nekadar karışım kullanıyoruz ve balla tatlandırabilir miyiz?eğer karışım zararlı değilse 1 çayla 2 hastalığımdan kurtulmuş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?