xmoye_x Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2008 234 0 96 Balıkesir 29 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi xmoye_x #1 kızlar slm civanperçemi çayı içen varmı? iltihabı söküp hamile kalmaya yardımcı diye duydum acaba doğruluğu varmı diye size danışmak istedim. bende 2 gecedir içmeye başladım acaba faydasını gören varmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk. :enbuyukkk:
kızlar slm civanperçemi çayı içen varmı? iltihabı söküp hamile kalmaya yardımcı diye duydum acaba doğruluğu varmı diye size danışmak istedim. bende 2 gecedir içmeye başladım acaba faydasını gören varmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk. :enbuyukkk:
xmoye_x Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2008 234 0 96 Balıkesir 29 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi xmoye_x #2 kimsenin bilgisi yok bu konu hakkında heralde :uhm:
H hulyasword Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2009 7 0 86 41 İstanbul 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi xmoye_x #3 içtigim karışık bitki cayının içinde oda vardı.o aykii adet günlerim hafif agrılı gecti ben caya baglıyorum.bu nedenle denemek için civanpercemi cayına başladım 2 gün oldu inş faydasını görürüm.adet günlerim düzelir inş.
içtigim karışık bitki cayının içinde oda vardı.o aykii adet günlerim hafif agrılı gecti ben caya baglıyorum.bu nedenle denemek için civanpercemi cayına başladım 2 gün oldu inş faydasını görürüm.adet günlerim düzelir inş.
K karamelek-07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 661 3 96 43 Antalya 5 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi xmoye_x #4 ben devamlı ıcmıyorum o yuzden soruna cevap olmayacak belkı ama adet gecıkmem olunca ıcıyorum ve bırkac gune kadar gelıyor adetım
ben devamlı ıcmıyorum o yuzden soruna cevap olmayacak belkı ama adet gecıkmem olunca ıcıyorum ve bırkac gune kadar gelıyor adetım