çivi çiviyi söker mi sizce :(

Of baktım ötekindede başka bir link var kısacası bır adam var
adam eski karısına dönmüş numarası yapmış sanırsam
çünkü o eş hiç eski eş olmamış sanırım aldatılmış
ne diyeyim şimdi

Ay nolmuş anlamadım ben kim kimin karısı kim kimi aldatmış

Of baktım ötekindede başka bir link var kısacası bır adam var
adam eski karısına dönmüş numarası yapmış sanırsam
çünkü o eş hiç eski eş olmamış sanırım aldatılmış
ne diyeyim şimdi

ayrıldıklarını blyrm avukatını tanıyorum ama tekrr barıştılar işte tekrr nikah kıyılckmş

Civi civiyi soket de olan yine duvara olur. ;)

belkide öle

Sakın öyle bir yanlışa düşme. Zor zamanlardan geçiyorsun belli. Ama çivi çiviyi sökmez. Hem sana yazık, hem yara bandı niyetine kullanacağın adama yazık olur. Aşk bu. Acısını da yaşa dibine kadar. Kendine de yazık edersin karşındakine de. Dinlen biraz, kafanı topla bence. Sakın öyle bir hataya düşme. Aynı şey sana yapılsa hoşuna gider mi? Kullanılmak çok kötü bir durum. Aşk ya vardır, ya yoktur. Kalpten gelir o. Bence kafanı topla. Kimseden ah alma. Bırak hayatı akışına.
haklısın karşımdakini sevmeyerek sevgili olmaktansa hayır deyip reddetmek daha iyi

daldan dala daldan dala konular:31::31:

öncelikle amacım eleştirmek değil fikir beyan etmek..
30 yasında evlenip boşanmış birinin 20 yaşındaki bir kıza bakmasını bence normal birşey değil.. ben bunda aşk ve sevgi göremiyorum.sen 30 olsan oda 40 yaşlarında olsaydın bu kadar sorun olmazdı herhalde..
sen daha 20 yaşındasın.. gençsin toysun..
koca bir adamla beraber olmak yanlış.. heleki bu adam evlenip boşanmışsa..

o halde bana zaman ayırıp mesaj atıyor. özlediğini sevdiğini söylüyor.
ALLAH aşkına bunlarada inanmayın. ya adam kız tavlamış.. herhalde ilgilenecek.. ilgilenmezse kız yanında dururmu. bunu sevgiye yormamalıyız..

karısıda birgün seni öğrenirse,
canım önemli bişi değildi. şurda tanıştık bir iki kelime ettik. kızın yaşı küçüktü herhalde etkilendi benden. bak ben senin yanındayım onun yanında değilim gibi gayet basit kelimelerle seni anlatacak:50: yapmayın ALLAH aşkına.. yazık deilmi size.. bunumu kendinize laik görüyorsunuz.. siz bunu laik görürseniz elin adamı size neden değer versin:50:

elif erkeklerle arana biraz set çek.biliyorsun ki hep yanlış kişilerin peşindesin.tedavi görmeye ne dersin:34:

daldan dala daldan dala konular:31::31:

öncelikle amacım eleştirmek değil fikir beyan etmek..
30 yasında evlenip boşanmış birinin 20 yaşındaki bir kıza bakmasını bence normal birşey değil.. ben bunda aşk ve sevgi göremiyorum.sen 30 olsan oda 40 yaşlarında olsaydın bu kadar sorun olmazdı herhalde..
sen daha 20 yaşındasın.. gençsin toysun..
koca bir adamla beraber olmak yanlış.. heleki bu adam evlenip boşanmışsa..

ALLAH aşkına bunlarada inanmayın. ya adam kız tavlamış.. herhalde ilgilenecek.. ilgilenmezse kız yanında dururmu. bunu sevgiye yormamalıyız..

karısıda birgün seni öğrenirse,
canım önemli bişi değildi. şurda tanıştık bir iki kelime ettik. kızın yaşı küçüktü herhalde etkilendi benden. bak ben senin yanındayım onun yanında değilim gibi gayet basit kelimelerle seni anlatacak:50:
yapmayın ALLAH aşkına.. yazık deilmi size.. bunumu kendinize laik görüyorsunuz.. siz bunu laik görürseniz elin adamı size neden değer versin:50:
adamın bu kadar basit bir şekilde anlatacağını sanmıyorum. affedilmek için 2. kadınlara ne tür yaftalar yapıştırdıklarını okuyoruz buradan..

Okudum büyün konularıda bu adam eski eşini hala unutamamış bence :26: cocugnu alfırdı diye ayrılmışlar belliki severek ayrıldılar oda çivi çiviyi smöker hesabı onus senle unutmaya çalıştı ama unutamayınca sendn ayrılıyo şimdi dmek ki çiviyle çiviyi sökmekye çalışınca 3. Kişilere yazık oluyomuş :ssz: işin zor bian önce onu aklından çıkarmalısın ama kimseyi hayatına almadan

adamın bu kadar basit bir şekilde anlatacağını sanmıyorum. affedilmek için 2. kadınlara ne tür yaftalar yapıştırdıklarını okuyoruz buradan..

evet geçen bir konu vardı karısını aldattığı kıza karısıyla birlik o.... deyip bir de karşılıklı gülüyorlardı:ssz:

Sana söyledik dinlemedin .
Karısına döndü sonra geldi barıştın insanlarada kızdın.
Bak bu adam seni yine kandırır.
Bu adam boşanmış doğrudur ama ne sebeple acaba bence karısıyla başka sebepten ötürü ayrıldı ama sadece hukuken .
Aslında ben ayrıldıklarını hiç düşünmüyorum.
2. kadın olmak istemiyorsan unut adamı kandırır yoksa seni.

bazı kadınlar kulübü kadınlarına hastayım. önceki konuda demişlerdi barıştı bak diye ben de kendi kendime yok artık falan çok üstüne gidiyorlar kızın demiştim. dedikleri doğru çıktı. erkekleri çok güzel analiz etmişsiniz sayenizde ben de bilmediğim şeyleri öğreniyorum ve dikkatli davranıyorum.

Ay nolmuş anlamadım ben kim kimin karısı kim kimi aldatmış
bu arkadaş eylül gibi hocasıyla ilgili konu açmış.
hocası ona karşılık vermemiş. ama gülüşü bile yetmiş konu sahibine..
sonra hocası şehir dışınamı ne gitmiş.. aşk acısı çekmiş.. hiç karşılık vermeyecek birininin yolunu gözlemiş..

sonra29 ekimde ailesini tanıdığı biriyle tanışmış.
çocuk ilkten 28yaşında diye tanıtmış..
sonra çocuk 30 yaşında. şuan için 30 yaşında.. ilerde ne olur bilemeyiz.
çocuk değil adam demeliydim:50::50:

sonracığıma

konu sahibi adamın ona sarılmaya bile utandığını yazmış..
ilk ilk tanıştıkları günde.. kız wc giderken adamda peşinden gitmiş
bir ara yanımdan geçyrdu kolumu tuttu saçımı okşadı omuzumdan aşağı dökülen kısmı
olay anında bunlar yaşanmış :31: adam ozaman 28 yaşında..

şimdide adam karısıyla barışmış.. facebook profiline karısının resmini koymuş..
konu sahibide üzülüyor. hemen hemen 45 günlük bişi..
ama konu sahibi o arada başkasına aşık oldumu bilinmiyor:44::44::44:

aynen öyle.. benm terbiyem yetmedi yazmaya.. o olup çıkar:50::50:

................................

azcık kendine zaman ver.. hayatında bir erkek olmak zorunda değil..aklını başına topla azcık

unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya :43:

kırıcı yorumlar yapmayın lütfen

Sen bunların hepsini hak ediyorsun Elif.Hayatını erkekler üzerine kurmuşsun.Başka hiçbir uğraşın yok.:6::6:

Senin yaptigin daldan dala atlamak gercekten. Bir 5 dakika bos kalamiyor musun? Erkeksiz yasayamiyor musun?
Daha once de demistim, cok hizli yasiyorsun. Ve su zamana kadar hep magdur ciktin, kendi secimlerinden. Hala baskasina mi evet desem diyorsun. Artik aklini basina al bence. Hayatindaki eksikligi hep birileriyle doldurmaya calisiyorsun. Bence de artik kendi kendine yetemiyorsan uzman yardimi al. Ben senin saglikli dusunebildigini sanmiyorum acikcasi. Her gulenin pesine takiliyorsun.

Diger konu da, hicbirseyden haberi olmayan bir adami, kendi menfaatin icin kullanamazsin. Adam sadece seninle gorusmek istedi diye, baska adamin actigi yaraya bilmeden merhem olmak zorunda degil. Senin boyle bir hakkin yok, bunu da bil.

Sen ayrıldın mı? şoklara girdim şuan
Hani eski eşine dönmüştü,sonrada sizden kendini soğutmak adına bu taktiği uygulamıştı,barışmıştın.

Bu sefer neden ayrıldın acaba?

Bu adam muhtemelen evli ya.
Eski esin fotografini koyup altina biseylr yazmak ne bileyim sacma geldi bana. Hala bosanmamis gibiler.
Sen adamin zerre umrunda degilsin yoksa bu kadar aleni yapmazdi herseyi.
Hep sacmaliyorsun farkinda misin?
Kafana gore davraniyorsun ama hep yanlis davraniyorsun.

ben dşnyrm çivi çiviyi söker mi bni seven brni hayatıma alsam dye

Allah aşkınıza yazacak okadar şey varki ama bantlanmak istemiorum.
Yahu bir dakikada erkekler olmadan yaşamaya çalışsan,ilişkiniz olmadan hayatınıza devam edemiyomusunuz?
O çivi döner dolaşır elinize batar haberiniz olsun.

Bazı bayanlar sinirlerimi geriyor siz başta olmak üzere.Burda bütün açtığınız konular sevgililer üzerine veya merak ettiğiniz ilişkiler.
Sizin başka hayatınız veya hedefiniz yokmu?
Erkekler hayatınızın merkezi mi?

Yaptığınız her hatada aklınızın başına gelmesi gerekirken,size ters tepiyor malesef

Söker söker. İngiliz bilim adamlarının araştırmasına göre bu hastalığın tek çaresi çivi imiş. Bazı atak dönemlerinde çuvaldız da geçici çözüm sağlıyormuş. Feriştahafobi adıyla bilinen bu hastalığın temeli yalnız kalma korkusuna dayanıyor. Allah şifa versin kardeş.

Yalnız seçilen çivinin endikasyonları kısmını iyi okumalısın. Evli ve öğretim görevlisi adında katkı maddelerini içermemeli. Bir tarafı iyileştireyim derken diğer organları tehlikeye atmamak gerek. Kolaylıklar dilerim.

Back
X