çivi çiviyi söker mi sizce :(

bırak ne halii varsa görsün .. ne yapıcaksın .. hayatının baharında hayatta bir halti becerememiş evlenmiş onuda yürütememiş zavallı bir erkekten ne hayır bekliyorsun ki .. ne düşünürse düşünsün yaşının tadını çıkar ..... üzülmene değmez ... bırak orta yaş bunalımını eski eşiyle atlatsın yaa ... gencecik kızlardan ne istiyorlar anlamıyorum .. toyluktan yararlanılıyor sanırım .. madem eşini seviyor senle işi ne o zaman senin hayatına neden giriyor . neyini tatmin ediyor bu herif ...zavallı .. bence onu düşündüğün tek bir dakika bile gereksiz ..

Son düzenleme:
Sahip olduğunuz tek şey bir çekiçse, her şeyi bir çivi olarak görmeye başlarsınız. [Abraham Maslow]

Çekiçten başka uğraşlar edinmeye başlayın. Hayatınız sadece bir çekiç üzerine kurulu olmasın.

evet geçen bir konu vardı karısını aldattığı kıza karısıyla birlik o.... deyip bir de karşılıklı gülüyorlardı:ssz:
.... hatta şöle bir hikaye biliyorum .. kadının biri kocasıyla oturuyormuş bir kafede .. bir kadın geçmiş önlerinden .. kadın demiş şu falancanın metresiymiş kocacım bizimkisi daha güzel dimiii .... aynı bu kikayeye benzedi o durum ...traji komik ... insan eşini nasıl paylaşabilir ki .. birde matah birşeymiş gibi bu kapanması gereken konuyu açıp gülüşmeler vs... ağlanılcak hale gülmek bu demek sanırım ..

Öğretmeninizden hoşlanıyordunuz bir ara. Hala o kişi mi?

Son düzenleme:
Konu sen olunca çivi civiyi sokmez, civiyi kendine batir önce:27::27:
valla kac yıldır yalnızım bu kadar açılmadı kismetim biri olmazsa hoooopp başkası:23::23:
O da olmazsa olabilitenin hayata girmesi filan.:27:

unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya :43:

kırıcı yorumlar yapmayın lütfen

Aaa burda senin olman beni üzdü yani dert bölümünde .. Çivi çiviyi söker mantğı çok saçma .. Sökmez .. Hatta eğer böyle bir mantık üzerinden giderrsenn sevmeden istemeden başkalatıyla çıktığın için hem suçluluk hissedersin hem de kendinden iğrenirsin ..
Duyguların tamamen bittiğnde başka bi ilişkiye başlamak mantıklı olan bence .. Duygularının tamamen bitmesi demek onun başkasıyla olmasının senin canını yakmaması umrunda olmaması demek bu konuma geldğinde yeni bi ilişkiye hazırsısn demektir ..
Üzülme lütfen diyeceğim ama malesef üzülmemek elde olmuyor .. Çok yıpratma çok düşünme canım .. İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu zor zamanı ..

işler ciddiye binmeden son bulması aslında senın lehine olmuş.üzülrsün tabiki anlıyorum ama inan senın için hayırlısı olmustr.biraz temkinli olmakta fayda var.ne hali varsa görsün .

unutmam gerekiyor onu blyrm unuturum ama bu süreçte çivi çiviyi söker mi onu merak ediyorum. birde nispet yapar gibi eski eşi ile resmni koymuş face proflne kattığın anlam için teşekr ederim diye.halen seviyorum ben bu lanet olasıca adamı ya :43:

sanirim eski esiyle barismis unutmaya calis kendine biraz zamn ver acını yasa aglamak istiosan agla kasma kendini biraz daha iyi hissettiginde kendini toparladiginda unutmayada baslarsin sonra birini al hayatina bu durum daha saglikli olabilir senin icin ve hayatina giricek kisi icin cunku pat diye birini alirsan ondan tek beklentin digerini unutturmasi olucak bunu kisi basaramaya bilir ki bu busefer kendini daha kotu hisedeblirsn kendini daha cok eski sevgiliye takintili olma soz konusu olabilir.. İlerde ins seni hak eden biri cikar sever ve sevilirsin

sanirim eski esiyle barismis unutmaya calis kendine biraz zamn ver acını yasa aglamak istiosan agla kasma kendini biraz daha iyi hissettiginde kendini toparladiginda unutmayada baslarsin sonra birini al hayatina bu durum daha saglikli olabilir senin icin ve hayatina giricek kisi icin cunku pat diye birini alirsan ondan tek beklentin digerini unutturmasi olucak bunu kisi basaramaya bilir ki bu busefer kendini daha kotu hisedeblirsn kendini daha cok eski sevgiliye takintili olma soz konusu olabilir.. İlerde ins seni hak eden biri cikar sever ve sevilirsin

yok cnm eski eşi ilede barışmamş yeni birini bulmuş kendine gayette iri gögüsleri sarkık gözlüklü kendi gibi gep geniş bir hatun hemde brde üstüne nispet yaapr gibi resmlerni koyuyor face proflne. bende ekli olmamasına rağmen ortak arkadaşlar kısmında çıkıyor

eski eşi ilede barışmamş yeni birini bulmuş kendine gayette iri gögüsleri sarkık gözlüklü kendi gibi gep geniş bir hatun hemde brde üstüne nispet yaapr gibi resmlerni koyuyor face proflne. bende ekli olmamasına rağmen ortak arkadaşlar kısmında çıkıyor

ÖNÜMÜZDE Kİ 2 SENE HAYATIMA KİMSEYİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. UMURUMDA DEĞİL ARTK KİMSE

Çivi çiviyi sökmez canım o işler öyle kolay değil malesef...
Defalarca uyardık seni...
Bence sen bi dur derin bir nefes al soluklan kendine yeni ugraşlar bul...
Hem 2 yıl hayatına kimseyi almayı düşünmüyorsan çiviyi çekici düşünme lütfen:31:

Back
X