Merhaba arkadaşlar
İşimi seviyorum yalnız işkillendiğim fakat kötüye yormak istemediğim ama beni de rahatsız ettiğini farkettiğim bi durumun içerisindeyim. Mutlu bir evliliğim ve bir oğlum var. İş yerinde bekar bir meşlektaşım bana karşı çok ilgili ofisteki herkese gerçi çok samimi aslında ama biz daha çok birlikte çalışmak durumunda olduğumuz için mi bilemiyorum sürekli yaptığım işle alakalı beni herkese övüyor benden başka kimse ile çalışmak istemiyor seni asla bırakmaz gibi şeyler söylüyor işyerindeki arkadaşlarım bana. Öğle yemeklerinde hep birlikte yemeye çıkmaya çalışıyor benimle. Ben tek çıkmak istemiyorum sürekli sallıyorum sallayamadığım zamanlarda toplu gidiyorum milleti de dahil edip. Ofise geldiğinde masamı paylaşıyor mausu benim bırakmamı beklemeden elini elimin üzerine koydu bir seferinde yanlışlıkla olmuştur diyorum ama içten içe de sinir oluyorum. Gerçi başta dediğim gibi herkese samimi davranıyor ama bilemiyorum iş için arasa bile kişisel numaramdan arıyor sürekli. Sürekli beni iş konusunda da olsa fazla tutması. Sadece onun işlerine odaklanmamı istemesi ki sadece onunla çalışmıyorum.bir keresinde öok pis tersledim bin kere arayıp toplantı koyması bana çok abartı geliyor.sizce kötü düşünmeli miyim yoksa kişiliği cıvık biri diyip sallamamaya devam mı etmeliyim