Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Civilimin internet sitesinden alışveriş yapan var mı?

Tavuskelebegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
1.297
16
358
Diğer
civilim.com dan alışveriş yapan var mı?ürünleri güzel görünüyor gerçektede öylemi acaba:uhm:.fiyatları çok uygun.teslimatta falan problem yaşanıyor mu? burdan alışveriş yapan varsa bilgilerini paylaşabilirmi?

ben yapmıstım.hiç problem yaşamadım.aldığım ürünlerde oldukca güzeldi

canım ben siteden değil de bana yakın civil mağazası var ordan aldım bişeyler
hatta dün de eşimle baktık siteye yeni ürünler beğendik haftaya yine gitcez
bence gayet güzel şeyler var kalite açısından sorun yok ama int alışveriş nasıl olur bilemiyorumboshayallersmile

malesef burda çok seçenek yok küçük dükkanlar var

ben yaptim hatta daha yeni
gecen cumartesi aksami 23 ekimde yani siparis verdim.
bu persembe 28 ekim de ogleden sonra elime ulasti.
bence cok guzel bir site
cok guzel seyler var

birde kredi karti kullanmayan bir aile olarak ptt kargo ile kapida odeme imkaninin olmasi cok avantajli bence..
ben tavsiye ederim hic bir sorun yasamadim aldigim urunler de heme gayet kaliteli hem de ucuz...

Son düzenleme:

teşükkürler tavsiyen için kasımda alışveriş yapmayı düşünüyorum artık vakitte yaklaştı dogum içinı sen neler aldın?

teşükkürler tavsiyen için kasımda alışveriş yapmayı düşünüyorum artık vakitte yaklaştı dogum içinı sen neler aldın?

benim kizim 17 aylik canim
kizima etek, kazak ve triko bir yelek aldim.
ben simdiye kadar hic internetten alisveris yapmamistim bu ilk oldu ve iyi oldu

ben sürekli takip ediyorum siteyi ve bi çok kez alış verişte yaptım ürünlerde gayet güzel hiç sorunda yaşamadım

arkadaşlar bende yapıyorum alışveriş netten sipariş veriyorum ve gayet uygun fiyatları çalışanlarıda ilgili...tavsiye ederim hiç bir problem olmadı ayrıca olursa sizin probleminiz ben yardımcı olabilirim..sizlere en kısa zamanda telafi ederler sempatiksalakcinni ayrıca facebook sayfasıda açılmıştır ilginize....

bende o siteden alışveriş yaptım ama olmayan bebeğime aldım.çok güzel şeyler resimdekilerin aynı geliyor ve siparişte kargoda hiç sorun yaşamadım fiyatlarda baya uygun.ama korkarım ki bu kadar ilgiden dolayı zamanla artırabilirler fiyatları bende kısa zamanda hamile kalırım inş.anlamıyorum ya hamile olan bayanlar nasıl bebişerine bişey almak için 5.6. ayı bekliyolar.ben daha hamile kalmadan almaya başladım.çok kötü bu tabi

canım artış olmaz kesinlikle müslüman şahsiyetler sahipleri özellikle fiyatları ucuz tutmaya çalışıyorlar herkes alabilsin diye asla artıcagını sanmıyorum...ve 16. magazayı açıyorlar osmaniyede bukadar büyüdü firma gelirinin 100 10 bir kısmınıda hayra veriyolar...yani sen korkma artmaz...ben sahibini tanıyorum 2 sahibi var yakınlar bize 2 adım ötemde bir probleminiz olursa yada şikayetiniz ben iletirim hemencecik düzeltmeye çalışırlar..internete bakan kişide yakından tanıyorum her türlü problemi söylerim dikkate alırlar...ben yardımcı olmak isterim probleminiz olursa...

sitede çok avantajlı postaneyle gönderiliyo ve kapıda ödeme olmasıda çok ii...yorulmadan alışveriş kargoyu deilde postaneyi tercih ettikleri için ücretde yüksek olmuyo 3 lira filan ..sadece...

ay canım ya ee bebeginin cinsiyetini bilemezsin..alırkan nasıl alıyorsun bebeğin olmuyormu senin ki..benimde içim gidiyo ama malesef alamıyorum benim bebegim olmuyor eger alırsam onlara baktıkça moralim dahada bozulur o yüzden uzak tutuyorum kendimi.. ne kadar kötü bir durum bu bugünde gittim civile arkadaşım aldı bebişine ben aval aval baktım sadece okadar çok şey almak istedimki...yiğenime aldım bende ...pantolon filan inşallah olur canım yakında bebişin canm..giydirirsin cici cici bebişini...

Allah razı olsun.inş bebeğimiz olur hepimizin.ben aldıklarımı yeşil aldım beyaz aldım mavi aldım.ama daha çokta erkek olacak gibi düşünüp aldım.çok saçma biliyorum daha hamile kalamadan almak.ama bir seferlik 95 liralık aldım dahada hamile olana kadar almıycam.ama üstte yazılanları da okudum sahipleri dindar insanlar olduğuna çok sevindim.şimdi gönül rahatlığıyla ordan yaparım hep alış-verişi(tabi hamile kalırsam).çünkü kazandıklarının bir kısmını hayra vermeleri çok önemli.biz hep eşimle öyle insanlardan almaya çalışırız.Allah sanada en kısa zamanda evlat versin cümlemize .amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…