Çiyan yavrusu ısırdı

Pardon da kimsiniz kim olduğunuzu zannediyorsunuz bu ne özgüven kimin konusuna cevap yazıp yazmayacağım sizi ilgilendirmez haddinizi bilin orda örnek verdim anlayacak kapasiteniz yoksa zaten tartışmaya luzum yok

Pardon da kimsiniz kim olduğunuzu zannediyorsunuz bu ne özgüven kimin konusuna cevap yazıp yazmayacağım sizi ilgilendirmez haddinizi bilin orda örnek verdim anlayacak kapasiteniz yoksa zaten tartışmaya luzum yok
Çok yazık .

hemen doktora gitmeniz lazım çiyan akrep gibi bir şey zehirli o bekleyip burada yazmakla zaman kaybetmeyin

Neyi dert edip etmeyeceğimi size soracak değilim, illa aldatma olsun vs demedim ama bdv her aklınıza geleni yazacağınız bir yer değil kolumu sinek ısırdı yazayım arı soktu yazayım herseyi problem edecek yer arıyorsunuz, sizin yüzünüzden gercekten yadıma ihtiyacı olanların konuları altta kalıyor
Arada değişik konuları okumayı seviyorum ben. :110:

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum psikolojiniz mi bozuk acaba? Zehirli olsun veya olmasın hayvan ısırmalarında konu açmaya değil hastaneye koşmanız lazım kk ya değil

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum psikolojiniz mi bozuk acaba? Zehirli olsun veya olmasın hayvan ısırmalarında konu açmaya değil hastaneye koşmanız lazım kk ya değil
Imkan yoktu o zaman uzakti . Ban yeme ne gerek var. Konuyu istemeden horttlattim artik kimse yazmasin lutfen

Back
X