Canım içindeki kağıt kayabiliyor o sorun değil ama bana biraz dağınık geldi kurumuş halini atar misinArkadaşlar az once test yaptim ilk dakilarda bir sey yoktu sonra boyle oldu bu cizgi mi 1 saattir ayni duruyor gecikmenin 8.gunu 5.gun negatifti kan
Pozitif çizgisine benzetemedim canım dağılmış gibi duruyor. Elinde test varsa tekrarla bence. 2-3 damla idrar damlat sadece ve 10 dk testi yerinden oynatma yoksa dağılabiliyorArkadaşlar az once test yaptim ilk dakilarda bir sey yoktu sonra boyle oldu bu cizgi mi 1 saattir ayni duruyor gecikmenin 8.gunu 5.gun negatifti kan
Selam canım bende aynı durumdayım son regl 27 ağustos baya gecikmem oldu sende çizgi göremedim bendede yok ama iki gğn önce yerleşme gibi azıcık peçeteye kan geldi devamı yok gebelik düşünmüyorduk bi kaç ay denedik olmadı tekrar korunuyorduk 1 kere korunmasız oldu tutmaz die düşünüyorum inşallah sen hamilesindir kan ver benceArkadaşlar az once test yaptim ilk dakilarda bir sey yoktu sonra boyle oldu bu cizgi mi 1 saattir ayni duruyor gecikmenin 8.gunu 5.gun negatifti kan
En son hali boyleCanım içindeki kağıt kayabiliyor o sorun değil ama bana biraz dağınık geldi kurumuş halini atar misin
Yok ama adetim gelmezsse yine tekrarlayacagim ve doktora gidecegimPozitif çizgisine benzetemedim canım dağılmış gibi duruyor. Elinde test varsa tekrarla bence. 2-3 damla idrar damlat sadece ve 10 dk testi yerinden oynatma yoksa dağılabiliyor
Benim de yerlesme oldu gecikmeden 12 13 gu once 1 kac gun sürdü leke seklinde ve sonuc adetim 9 gun gecikmeye giriyor eger gecede olmzassam kan saliya olmazssam tekrar verecegim 5.gun gecikmede vermiştimSelam canım bende aynı durumdayım son regl 27 ağustos baya gecikmem oldu sende çizgi göremedim bendede yok ama iki gğn önce yerleşme gibi azıcık peçeteye kan geldi devamı yok gebelik düşünmüyorduk bi kaç ay denedik olmadı tekrar korunuyorduk 1 kere korunmasız oldu tutmaz die düşünüyorum inşallah sen hamilesindir kan ver bence
Ins oyledir cok isterim duzgun cizgi olmasiniçizgin görünüyor ama hafif kaymış gibi duruyor sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bozuk gibi durmuyor
Benimde aynı durum salı benimde randevu bakalım ne çıkacakBenim de yerlesme oldu gecikmeden 12 13 gu once 1 kac gun sürdü leke seklinde ve sonuc adetim 9 gun gecikmeye giriyor eger gecede olmzassam kan saliya olmazssam tekrar verecegim 5.gun gecikmede vevermiştim
Ayyy ins oyledir yaa bu son hali hla duruyorçizgin görünüyor ama hafif kaymış gibi duruyor sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bozuk gibi durmuyor
Ins gönlümüze göre olurBenimde aynı durum salı benimde randevu bakalım ne çıkacak
Canim tekrar cektim bu son haliCanım içindeki kağıt kayabiliyor o sorun değil ama bana biraz dağınık geldi kurumuş halini atar misin
Canım akmış sanki ya bi daha yap benceCanim tekrar cektim bu son hali
Gelmezse yaparim.insCanım akmış sanki ya bi daha yap bence
İnşallah rabbim hepimize hayırlı evlat verir bende deniyorum bakalimGelmezse yaparim.ins
Test bozuk gibi yada fazla mı damlattın acaba ?Canim tekrar cektim bu son hali
Canım test bozulmuş gibi mi sanki sabah tekrar yapsan olur muAyyy ins oyledir yaa bu son hali hla duruyor
Fazla damlatmadim ama bayadir ilk defa testim boyle cikiyoTest bozuk gibi yada fazla mı damlattın acaba ?
1 kac gun sonra yapicam gelmezsseCanım test bozulmuş gibi mi sanki sabah tekrar yapsan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?