- 17 Aralık 2019
- 404
- 62
- 98
anladım pcos var mı sizdeKaseti oyle yapicam benim gecikmenin 11 gunu hic cikmiyor testkerde genelde yok.herhal
ay umarım öyle olurBenim de yerlesme oldu ben beklemedeyim bakalim sizin cikar iyi sonuc bnce
Yok hic sikinti cikmadi ilk defa gecikti ilk defa ara kanama yasadimanladım pcos var mı sizde
ay umarım sizinde güzel haberlerinizi alırızYok hic sikinti cikmadi ilk defa gecikti ilk defa ara kanama yasadim
Benim de yerlesme oldu ben beklemedeyim bakalim sizin cikar iyi sonuc bnce
Evet bende daha belli bakalım ne olacak bayada gecikti ama tabi regl benim biraz farklı ileri geri atabiliyor son regl göre baya geciktiSonda cok hafif var canim
Benim. Az daha umidim artti arkadasin da hic cikmamis kanda idarrada gecikme1 3 15 arasi olunca ogrenmis 6 hafta 3gunlukmisEvet bende daha belli bakalım ne olacak bayada gecikti ama tabi regl benim biraz farklı ileri geri atabiliyor son regl göre baya gecikti
Yaaa valla mı çok var öyle kaç gün gecikmiş tam anlamadım onu 15 miBenim. Az daha umidim artti arkadasin da hic cikmamis kanda idarrada gecikme1 3 15 arasi olunca ogrenmis 6 hafta 3gunlukmis
Aynen 2 hafta gecmis bu arada ben dun olacagim sandim peceteye cok cok acik kirmizi kan geldi sabaha kadar bir daha gelmediYaaa valla mı çok var öyle kaç gün gecikmiş tam anlamadım onu 15 mi
Hadi inşallah benimde 15 gün gecikti şimdi gidiyorum hastaneye kan vermeye sağlık ocağınaAynen 2 hafta gecmis bu arada ben dun olacagim sandim peceteye cok cok acik kirmizi kan geldi sabaha kadar bir daha gelmedi
Benimde 14 gun oldu herhalde cok merak ettim sonucunuzu benimde testlerim gelicek aksama onlari yapacgim lobuqick aldim erken ve kaset topluHadi inşallah benimde 15 gün gecikti şimdi gidiyorum hastaneye kan vermeye sağlık ocağına
Kan verdim ikide test yaptım ama erken gebelik testi böyle olduBenimde 14 gun oldu herhalde cok merak ettim sonucunuzu benimde testlerim gelicek aksama onlari yapacgim lobuqick aldim erken ve kaset toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?