- 8 Aralık 2019
- 1.451
- 391
- 123
Valla testler yoruyor insanı en iyisi kan gönlüne göre olur inşallahBenim dunku merhaba yalanci idi gakiba bir daha cikmadi çizgi ben sira aldim saliya olurda gelmesse gidecegim gelirse iptal ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla testler yoruyor insanı en iyisi kan gönlüne göre olur inşallahBenim dunku merhaba yalanci idi gakiba bir daha cikmadi çizgi ben sira aldim saliya olurda gelmesse gidecegim gelirse iptal ederim
Bencede hem maddi hem manevi yoruyoValla testler yoruyor insanı en iyisi kan gönlüne göre olur inşallah![]()
KesinlikleBencede hem maddi hem manevi yoruyo
Valla inşallah çıkar canım nasip olur ben bıraktım bildiğim 1 kere korunmasız oldu oda regl günü 27 ağustos bitişi 2 Eylül 19 eylülde gece korunmasız oldu yani imkanı yok gebelik olsunOlsa şimdiye iki kirmizi cikardi kac farkli marka denedim ins bu testkere verdigim paralarin sonu hayra cikar![]()
Az once bir sey okudum hep negatif cikmis birinin kanda falan sonra bur gidiyor 16.hftalikmisValla inşallah çıkar canım nasip olur ben bıraktım bildiğim 1 kere korunmasız oldu oda regl günü 27 ağustos bitişi 2 Eylül 19 eylülde gece korunmasız oldu yani imkanı yok gebelik olsun
Evet bende çok duydum onu hatta canlı örneği bile var belli olmaz rabbim nasip ederse oluyorAz once bir sey okudum hep negatif cikmis birinin kanda falan sonra bur gidiyor 16.hftalikmis
Bugünden ikisi ayrı testler bebetimeAz once bir sey okudum hep negatif cikmis birinin kanda falan sonra bur gidiyor 16.hftalikmis
Sarili seyde az görünüyorBugünden ikisi ayrı testler bebetime
Biraz dagilsin tekrar cekelim iyi olurbenim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
Biraz dagilsin tekrar cekelim iyi plur dağılmışbenim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
son hali buBiraz dagilsin tekrar cekelim iyi olur
bu da diğeriBiraz dagilsin tekrar cekelim iyi plur dağılmış
Bence varbu da diğeri
Benimde bu az once yaptim olacak gubi agrim varBugünden ikisi ayrı testler bebetime
normalde adetim 1 2 gün kayar ve geciktiğinde de mutlaka lekelenme olur çok yerleşme kanaması sandım ama hep testler negatif çıktı bugün gecikmemin 3. günü bitti sağ kasığımda ağrı var sadece ve meme ıcu hassasiyetim var normalde memem komple dolgun olur ağrır 3 test yaptım 3 ü de silik çıktı bu şekilde yarın doktor kontrolüm var ama korkuyorum negatiften bu ay hsg de çekildim o yüzden biraz umutladımBence var
keşke sabah ilk idrarla yapsaydınızBenimde bu az once yaptim olacak gubi agrim var
Kaseti oyle yapicam benim gecikmenin 11 gunu hic cikmiyor testkerde genelde yok.herhalkeşke sabah ilk idrarla yapsaydınız
Benim de yerlesme oldu ben beklemedeyim bakalim sizin cikar iyi sonuc bncenormalde adetim 1 2 gün kayar ve geciktiğinde de mutlaka lekelenme olur çok yerleşme kanaması sandım ama hep testler negatif çıktı bugün gecikmemin 3. günü bitti sağ kasığımda ağrı var sadece ve meme ıcu hassasiyetim var normalde memem komple dolgun olur ağrır 3 test yaptım 3 ü de silik çıktı bu şekilde yarın doktor kontrolüm var ama korkuyorum negatiften bu ay hsg de çekildim o yüzden biraz umutladım