- 8 Aralık 2019
- 1.641
- 437
- 123
Teşekkür ederim öyle yapıyorum vallaKan vermişsiniz zaten sanırım inşaAllah onda çıkar. Siz enabızdan bakmaya devam edin belki daha önce çıkar pzt den.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim öyle yapıyorum vallaKan vermişsiniz zaten sanırım inşaAllah onda çıkar. Siz enabızdan bakmaya devam edin belki daha önce çıkar pzt den.
Bekliyirum testlerim gelsin test yapicam sali da randevum var 14 gun oldu gecikmeSimge nedir son durum
Merhaba bendd bugün miema test yaptım acaba sonucunuz nedir? Regl oldunuz muBen yaptim az once miea
Olmadim 15.gun gecikmeye girdimMerhaba bendd bugün miema test yaptım acaba sonucunuz nedir? Regl oldunuz mu
Yaaa testlerim bur türlu gelmedi meraktan öldum sen ne durumdasinTeşekkür ederim öyle yapıyorum valla![]()
merhaba benim de bugün gecikmemin beşinci günüydü. ben de kan verdim sabah negatif çıktı ve ben de hala hasta olmadım acaba birkaç gün sonra pozitife dönme ihtimali oluyor muBenim de yerlesme oldu gecikmeden 12 13 gu once 1 kac gun sürdü leke seklinde ve sonuc adetim 9 gun gecikmeye giriyor eger gecede olmzassam kan saliya olmazssam tekrar verecegim 5.gun gecikmede vermiştim
Kan vermediniz mi 15 gün çok ciddiOlmadim 15.gun gecikmeye girdim
Oluyormus bekliyorum bendemerhaba benim de bugün gecikmemin beşinci günüydü. ben de kan verdim sabah negatif çıktı ve ben de hala hasta olmadım acaba birkaç gün sonra pozitife dönme ihtimali oluyor mu
Tabiki 5.gun verdim sonra negatif cikti 7 10.gun test yaptim cikmadi randevu aldim saliya gelmezsse ya da test yaptigimda cikarsa gidecegimKan vermediniz mi 15 gün çok ciddi
Eger varsa bazen gecikmenin 16 17 gubu gunlerinde cikiyormus bazi yerlerden okudum bir kac canli ornege sahit oldumTabiki 5.gun verdim sonra negatif cikti 7 10.gun test yaptim cikmadi randevu aldim saliya gelmezsse ya da test yaptigimda cikarsa gidecegim
Kac gun geckkti de olmuştun bende test yaotim boyle ciktiBen regl oldum yani sökülmeye başkadı çok şükür biley var die korkmuştum ama oldum bugün
15 günde şükür oldum sendede görünmüyor büyük ihtimalle stres veya mevsim değişimi yaptıKac gun geckkti de olmuştun bende test yaotim boyle cikti
Canim peki olmasssk yumrtlama devam ediyor mu bizim korunmamsiz yasasaak hala sansimiz var mi en son boyle oldu test15 günde şükür oldum sendede görünmüyor büyük ihtimalle stres veya mevsim değişimi yaptı
Evet canım olunuyor benimde bitecek inşallah bidaha gecikmezAdet oldum
Evet yaa maalesef olmaz artk herhalde diyordum 17.gunde oldumEvet canım olunuyor benimde bitecek inşallah bidaha gecikmez
Canim hala hamile olduğumu düşünüyorum nedense yaa adet oldum ama az once test yaltim olmadigim zamanda kac tane yaptim silik bile cikmadi simdi ciktiEvet canım olunuyor benimde bitecek inşallah bidaha gecikmez