L
Love_your_life
Tv, telefon, tablet vb. bir secenek,zorunluluk,ihtiyac gibi gorursek daima ona ihtiyac duyan cocuklar yetistiririz. Renkler, sayilar, sarkilar, sekiller i ogretebilecegimiz cok guzel renkli kartondan kartlar var.
Ayrica sari kamyon, kirmizi sacli bebek, yesil elma, 3 armut, kare masa gibi nesneler, yiyecekler ve oyuncaklar uzerinden ogretebiliriz.
bunlarin ingilizcelerini de bu sekilde ogretebiliriz. siz en dogrusunu yapiyorsunuz.
gittigimiz yerlere yanimizda oyuncak ve kitap tasiyabiliriz zor degil.
yemek yemiyor diye telefon kullanmak sart degil.o ogunde yemez bi sonraki ogune acikir yer.veya o gun tamamen yemez icmez.hicbir cocuk bir ogunluk veya bir gunluk acliktan olmez hastalanmaz.
bebek arabasinda durmuyor bez degistirirken giydirirken durmuyor o yuzden veriyorum telefonu kismina da katilmiyorum.sarkilarla oyunlarla turlu turlu yontemlerle hersey halledilebilir.bundan 10-15 yil once hayatimizda akillo telefonlar yoktu ve o zaman da cocuk buyutuluyordu.
telefon tablet diye bir alternatifin olmadigini dusundugunde ne kadar cok secenek uretebildigini goruyorsun.

egitim acisindan faydali diyorsaniz ordan ogrenebilecegi ingilizceyo renkleri vs siz ogretebilirsiniz.ekran isigina maruz kaldigina deger mi.
ha benim cocugum 3 yasinda anadili gibi ingilizce konussun diyorsaniz zaten ordan ogrendigi apple pink one two three ile o is olmaz.
not:sozum size degil.genel yazmak istedim herkes icin bir psikolog olarak.
15 aylik bir oglum var bu arada.