- 28 Ağustos 2016
- 32
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi deryasoysal1
-
Adetini bekleArkadaşlar aranıza yeni üye oldum 1 senedir evliyiz ve artık cocuk istiyorum 31 agustos bat tarihim bugun test yapmak istedim ve resim böyle çıktı resimde pek belli değil ama test elimdeyken belli oluyor. Sizce orda hayalet bir çizgi varmı lütfen bakarmısınız. Resimde pem belli değil gibi erken gebelik testide mevcut elimde ama güvenmem gerekmi gerçekli payı nasıl olur adetime 4gün var çünkü
Ben göremedim canım yabenim de üç dört gün var bat bir eylül bende korkuyorum yapmaya biraz bekle sonra yap sana gözüküyor sa belirginleşecektir inşallah
Adetini bekle
En iyisi sabah erkenden bi tane daha yap canım varla yok arası
Var ama belli belirsiz 2 gün sonra tekrar yap
Ben aynısını birebir yaşadım ve çok para harcadım adetime 10 gün kala test yapmaya başladım silik çıktı hep ikinci çizgi hergün yapıyodum sonra erken gebelik testi aldım ondada silik çizgi çıktı normal testden hiçbir farkı yok yalan onlar ilişkiden 6 gün sonra yazıyor ama alakası yok sonra adetime 1 gün kala yaptım pozitif çıktı çok şükürAdetine kacgün kala öğrendin canım erken gebelik testimi yapsam yarın
Ben aynısını birebir yaşadım ve çok para harcadım adetime 10 gün kala test yapmaya başladım silik çıktı hep ikinci çizgi hergün yapıyodum sonra erken gebelik testi aldım ondada silik çizgi çıktı normal testden hiçbir farkı yok yalan onlar ilişkiden 6 gün sonra yazıyor ama alakası yok sonra adetime 1 gün kala yaptım pozitif çıktı çok şükür
Testi ne zaman yaptin bilmiyorum ama bi kac saat daha bekle belirginlesebilir
Yarım saat önce yaptım
Beklemek çok zor dimi :) hayırlısı bakalım
Biraz daha bekle bence.
Hayalet bi çizgi var gibi Allah gönlüne göre versin :)) erken test alıp çok para vermene gerek yok onun yerine farklı markalar dan 2-3 test Alsan varsa çıkar zatenerken olarak en iyi test bana göre clearblue haftasını dahi gösteriyor onuda deneyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?