- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 38
Aynen canım kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor dediğim gibi kaset test ile 5 gün önce öğrenende var. 5 gün önce erken gebelik testi ile negatifi görüp yine olmadi diyip adet günü kaset test ile öğrenen de var. Yani bu süreç döllenmeye bağlı. Geç döllenen birinin testi adet günü negatif çıkıyor ama adet 3 gün geçiyor pozitif oluyorolabilirr canımmm ben daha hamile kalamadımda oyüzden sordum oluyormu öyle dedim
erken döllenme olursa tabiiki belki kimisindede hiç belli olmuyo erkenden teste
kişiden kişiye değişiyor o zaman
Hayır adete bir hafta kala göğüs ağrısı bir iki gün kala da bel ağrısı adet olunca da kasık ağrım başlardı. Bu biraz farklı ama bilemedim hayırlısı nasipte varsaBunlar normal zamanda adetin yaklaştığı zamanlardada olur mu
Hakkında hayırlısı olsun canım bende merak ettim şimdi. Sen sabah testi ilk odrarnile tekrarla duruma göre de kana gidersin. Sabah yapınca burayada at olurmu benide etiketle attığın zaman.Hayır adete bir hafta kala göğüs ağrısı bir iki gün kala da bel ağrısı adet olunca da kasık ağrım başlardı. Bu biraz farklı ama bilemedim hayırlısı nasipte varsa
1 ay içinde herkesin belli olur dimiAynen canım kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor dediğim gibi kaset test ile 5 gün önce öğrenende var. 5 gün önce erken gebelik testi ile negatifi görüp yine olmadi diyip adet günü kaset test ile öğrenen de var. Yani bu süreç döllenmeye bağlı. Geç döllenen birinin testi adet günü negatif çıkıyor ama adet 3 gün geçiyor pozitif oluyor
Nasıl yani anlamadım.1 ay içinde herkesin belli olur dimi
evetttt teşekkür ederim bilgin için canımmAynen canım kişiye göre ve döllenmeye göre değişiyor dediğim gibi kaset test ile 5 gün önce öğrenende var. 5 gün önce erken gebelik testi ile negatifi görüp yine olmadi diyip adet günü kaset test ile öğrenen de var. Yani bu süreç döllenmeye bağlı. Geç döllenen birinin testi adet günü negatif çıkıyor ama adet 3 gün geçiyor pozitif oluyor
Esime yakalanmamak için kırk takla atıyorum o da gözümün içine bakıyor bende bisi belli etmiyorum duvar gibiyimHakkında hayırlısı olsun canım bende merak ettim şimdi. Sen sabah testi ilk odrarnile tekrarla duruma göre de kana gidersin. Sabah yapınca burayada at olurmu benide etiketle attığın zaman.İnşaAllah bebişin seninledir.
İlişkiden 1 ay sonra gebelik testinde kesin çıkar dimiNasıl yani anlamadım.
Aminn bende 3 yıllık evliyim yeni karar verdik. rabbim hepimize nasip etsinevetttt teşekkür ederim bilgin için canımm
Allahh isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamadım ama yaşamayanada nasip etsin rabbiimm
Rabbim isteyen ve gerçekten anneliği hak eden insanlara nasip etsin inşaAllah. Dilerim hayırlısı ile sende yaşarsın kuzum.evetttt teşekkür ederim bilgin için canımm
Allahh isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamadım ama yaşamayanada nasip etsin rabbiimm
Eğer bi gebelik oluştuysa tabiki belli olur. Ama zaten ozamana kadar regl dönemin olmuş olur. Eğer pko yada başka bir sıkıntı yoksa. Adet olmadıysan test te çıkar.İlişkiden 1 ay sonra gebelik testinde kesin çıkar dimi
amiinn inşallahh bende 4 cü seneye girdim ama 2.buçuk senedir bekliyorum onca hiçbirşeyimiz yokken tedavilere bile girdim baktım zorlayınca olmuyorr Allahh birgün nasip edecekAminn bende 3 yıllık evliyim yeni karar verdik. rabbim hepimize nasip etsin
inşallahh canımm benimmm inşallahhh şaşırıyorum bazen hiçbirşeyimiz yok ama demekki zamanımız var diyorum kafam attım artık bıraktım olursa olur elbet olacakRabbim isteyen ve gerçekten anneliği hak eden insanlara nasip etsin inşaAllah. Dilerim hayırlısı ile sende yaşarsın kuzum.
Sen bilirsin canım. Hayırlısı olsun. Dilerim vardırEsime yakalanmamak için kırk takla atıyorum o da gözümün içine bakıyor bende bisi belli etmiyorum duvar gibiyimşimdi test almaya gidemem nasipse adetten sonra. Bir hafta önce de yapmıştım ama baktım tek çizgi hemen attım bunun gibi beklemedim kocamın üzülmesini istemem
Aynen öyle canım ben 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var 4 senedir 2. Düşünüyoruz nasip olmadı henüz. Oglum hemen olmuştu. Vardır vakti zamanı beklemek lazım. Sen ovülasyon takibi yapıyormusun.amiinn inşallahh bende 4 cü seneye girdim ama 2.buçuk senedir bekliyorum onca hiçbirşeyimiz yokken tedavilere bile girdim baktım zorlayınca olmuyorr Allahh birgün nasip edecek
inşallahh canımm benimmm inşallahhh şaşırıyorum bazen hiçbirşeyimiz yok ama demekki zamanımız var diyorum kafam attım artık bıraktım olursa olur elbet olacak
yapmıştım ovülasyon takibide iyice herşey sıktıı bıraktımm yaaAynen öyle canım ben 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var 4 senedir 2. Düşünüyoruz nasip olmadı henüz. Oglum hemen olmuştu. Vardır vakti zamanı beklemek lazım. Sen ovülasyon takibi yapıyormusun.
Aynen öyle nasip işte. Bende 2 ay ovülasyon takibi yaptım. Bu ay bıraktım stres oluyorum onu yapınca. Bu ay kendi haline bıraktım bakalım ne olacakyapmıştım ovülasyon takibide iyice herşey sıktıı bıraktımm yaa
işte ilk i hemen olup 2 ciyede kimisinede zorlanıyor kimisinede 2 ciyede çatt diye hamile kalıyorr
yaaaa işte ondan diyorum ya ben strese sokuyor beni buseferrr aklındanda çıkmış olmuyo uğraştıkça olmucak hale geliyor çünkü oyüzden boşverr olacağı varsa elbet birgün olucak canımmAynen öyle nasip işte. Bende 2 ay ovülasyon takibi yaptım. Bu ay bıraktım stres oluyorum onu yapınca. Bu ay kendi haline bıraktım bakalım ne olacakgerçi 4 sene olmayan yine olmazda işte umut diyip bekliyoruz
Simdi anlattiklarin ile hamilesin demek zor canim bi test alip sabah ilk idrar ile vak iatersen erken döllenme olduysa cikar. Yada en kotu adet gününu bekliceksin bunlar adet belirtiside olabilir. Çünkü aynı belirtiler.Banada yardımcı olur musunuz ? Bata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif ama 8 gündür sol kasık ağrısı bacağıma atıyor. Bide bel ağrısı var . Acaba sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı kan testi için hastaneye gidemiyorum eşim çalışıyor ben olduğum şehiri tanimiyorum
Aynen canım. Vardır vakti zamanı. Rabbim ol derse olu verir. Allah hepimizin gönlüne göre versinyaaaa işte ondan diyorum ya ben strese sokuyor beni buseferrr aklındanda çıkmış olmuyo uğraştıkça olmucak hale geliyor çünkü oyüzden boşverr olacağı varsa elbet birgün olucak canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?