Aynen canım. Vardır vakti zamanı. Rabbim ol derse olu verir. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben gordum canim adetin gecikince bida yap simdiden hayirli olsunmerhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler
Ya normalde adet belirtilerim göğüs sismesi olur. Ama bu sefer farklı hissediyorum bide gün içinde çok bitkinim uyku hali var benim gibi negatif olup sonradan pozitif çıkma ihtimali var mıSimdi anlattiklarin ile hamilesin demek zor canim bi test alip sabah ilk idrar ile vak iatersen erken döllenme olduysa cikar. Yada en kotu adet gününu bekliceksin bunlar adet belirtiside olabilir. Çünkü aynı belirtiler.
O ihtimal var canım biraz öncede yazmıştım. Adet günü negatif görüp 3 gün geçince pozitif te olabiliyor. Bu döllenmeye bağlı bi durum. Test yapmanı öneririm canım.Ya normalde adet belirtilerim göğüs sismesi olur. Ama bu sefer farklı hissediyorum bide gün içinde çok bitkinim uyku hali var benim gibi negatif olup sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı
Teşekkür ederim. Bazen Yerleşme kanaması falan diyorlar ya ondan sordumEğer bi gebelik oluştuysa tabiki belli olur. Ama zaten ozamana kadar regl dönemin olmuş olur. Eğer pko yada başka bir sıkıntı yoksa. Adet olmadıysan test te çıkar.
O kişiye göre değişiyor canım herkeste olmayabiliyor.Teşekkür ederim. Bazen Yerleşme kanaması falan diyorlar ya ondan sordum
Çok teşekkür ederim bakalım hayirlisi Rabbim yıllardır bekleyenlere nasıp etsin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın insAllah bu ay mujdelenirizO ihtimal var canım biraz öncede yazmıştım. Adet günü negatif görüp 3 gün geçince pozitif te olabiliyor. Bu döllenmeye bağlı bi durum. Test yapmanı öneririm canım.
Amin inşaallah. Hayırlısı olsun.Çok teşekkür ederim bakalım hayirlisi Rabbim yıllardır bekleyenlere nasıp etsin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın insAllah bu ay mujdeleniriz
Şaka gibi şuan ya adet oluyorum ya da yerleşme kanamasımerhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler
Kaset testler yanlış çıkabiliyor. Kan testi kesin sonuç verirŞaka gibi şuan ya adet oluyorum ya da yerleşme kanaması
15 gün önce bel ve kasık ağrısı diyor ben elendim o zaman adetten 15 gün önce benim yumurtlama günüm zaten hiç öyle bel kasık ağrısı falan da olmadı bariz yumurtladım sonra da bir belirti yok demek ki hamile kalırsak 15 20 gün önceden ağrımız olacak (yumurtlamadan başlayacak yani) :) :)Nasıl yani anlamadım.
yerleşme ile adet kanaması aynı değilmiş biri kıvamlı koyu kahve veya pembe diğeri bariz kırmızı kanama ayırt edebilirsinizŞaka gibi şuan ya adet oluyorum ya da yerleşme kanaması
Ay bilemedim ben kahverengi gördüm şuan işte olduğum için detaylı inceleyemiyomyerleşme ile adet kanaması aynı değilmiş biri kıvamlı koyu kahve veya pembe diğeri bariz kırmızı kanama ayırt edebilirsiniz
o zaman yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimal hadi bakalım hayırlısı olsun.. ama çok kan gelmemesi lazımAy bilemedim ben kahverengi gördüm şuan işte olduğum için detaylı inceleyemiyom
Tebrik ederim,sıkıntısız bir gebelik dönemi diliyorum.merhaba kızlar,
İnşallah kuzuuuo zaman yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimal hadi bakalım hayırlısı olsun.. ama çok kan gelmemesi lazım
Naptiniz kanamanız devam ediyo muİnşallah kuzuuu
Regl oldum a dostlarNaptiniz kanamanız devam ediyo mu
Regl oldum asko etiketliyim miHakkında hayırlısı olsun canım bende merak ettim şimdi. Sen sabah testi ilk odrarnile tekrarla duruma göre de kana gidersin. Sabah yapınca burayada at olurmu benide etiketle attığın zaman.İnşaAllah bebişin seninledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?