Çizgimi gören var mı ? 😁

Simdi anlattiklarin ile hamilesin demek zor canim bi test alip sabah ilk idrar ile vak iatersen erken döllenme olduysa cikar. Yada en kotu adet gününu bekliceksin bunlar adet belirtiside olabilir. Çünkü aynı belirtiler.
Ya normalde adet belirtilerim göğüs sismesi olur. Ama bu sefer farklı hissediyorum bide gün içinde çok bitkinim uyku hali var benim gibi negatif olup sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı

Ya normalde adet belirtilerim göğüs sismesi olur. Ama bu sefer farklı hissediyorum bide gün içinde çok bitkinim uyku hali var benim gibi negatif olup sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı
O ihtimal var canım biraz öncede yazmıştım. Adet günü negatif görüp 3 gün geçince pozitif te olabiliyor. Bu döllenmeye bağlı bi durum. Test yapmanı öneririm canım.

O ihtimal var canım biraz öncede yazmıştım. Adet günü negatif görüp 3 gün geçince pozitif te olabiliyor. Bu döllenmeye bağlı bi durum. Test yapmanı öneririm canım.
Çok teşekkür ederim bakalım hayirlisi Rabbim yıllardır bekleyenlere nasıp etsin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın insAllah bu ay mujdeleniriz

merhaba kızlar,
Adetime 2 gün kaldı test yaptım tek cıkınca bakmadım 3 dakika sonra silik çizgi gördüm. Sizce durum nedir ? teşekkürler
Şaka gibi şuan ya adet oluyorum ya da yerleşme kanaması

Nasıl yani anlamadım.
15 gün önce bel ve kasık ağrısı diyor ben elendim o zaman adetten 15 gün önce benim yumurtlama günüm zaten hiç öyle bel kasık ağrısı falan da olmadı bariz yumurtladım sonra da bir belirti yok demek ki hamile kalırsak 15 20 gün önceden ağrımız olacak (yumurtlamadan başlayacak yani) :) :)

Şaka gibi şuan ya adet oluyorum ya da yerleşme kanaması
yerleşme ile adet kanaması aynı değilmiş biri kıvamlı koyu kahve veya pembe diğeri bariz kırmızı kanama ayırt edebilirsiniz

Regl oldum asko etiketliyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…