Evet var çizgi görünüyor. 2 dakka içinde çıktıysa var bence hayırlı olsunArkadaslar ben cizgiyi az da olsa goruyorum . 2.dkda cikti aşırı silik.
Yorum yapmak icin bos yorum yapmasnlar
Goren anlayan yazsn kizlar(((?
Gercekten mi bi ben zor goruyorum ya heralde inanmak istemedgm icinBen de görüyorum
Seni üzmek istemem ama bazen fazla idrar damlatinca da oluyor yada bozuk olunca sanki silik çizgi gibi durmuyor yada daha tam belli değil gebeliğin bence bı koşu kan ver umarım hamişsindrArkadaslar ben cizgiyi az da olsa goruyorum . 2.dkda cikti aşırı silik.
Insallah hamişimdir yaaSeni üzmek istemem ama bazen fazla idrar damlatinca da oluyor yada bozuk olunca sanki silik çizgi gibi durmuyor yada daha tam belli değil gebeliğin bence bı koşu kan ver umarım hamişsindr
Çizgi o kadar aşağıda olmaması lazım ama bilemedim diğer çizgiyle yan yana olması gerekiyorArkadaslar ben cizgiyi az da olsa goruyorum . 2.dkda cikti aşırı silik.
testin kutusunu acmadın dımı? ıkı cızgı arası mesafe cok gıbı geldı bana da. 5 6 mm falan olmalı bence baska bı test daha yap. testin kökü gibi duruyoInsallah hamişimdir yaa(beklicem biraz daha gecikirse kan verecgm canm
Açmış. Ve o değilmiş çizgi dediği. Ben başka bir şey görmüyorum. Çok da asabi.testin kutusunu acmadın dımı? ıkı cızgı arası mesafe cok gıbı geldı bana da. bence baska bı test daha yap.
Görmüyorum ben maalesef. Sanırım boş yorum yapmış oldum.Kalin olana demiyorum zaten kardesim . Cok ince bi cizgi var yakinlastrnca
hmm ben bulasmıyım :)Açmış. Ve o değilmiş çizgi dediği. Ben başka bir şey görmüyorum. Çok da asabi.
O şey test çizgisi değil. O kadar kalın olması mümkün değil zaten. Testi kırdığınız için onu çizgi sanıyorsunuz ama değil. Test çizgisinin kontrol çizgisine daha yakın olması ve test bir bütün iken
Senin yorumlarn cok igne gibi olmasn tesekkur ederm yorumunu sonlandrirsan sen sevnrm iyi aksmlar sanaAçmış. Ve o değilmiş çizgi dediği. Ben başka bir şey görmüyorum. Çok da asabi.
Çizgi yok. Testleri kırmayın.Senin yorumlarn cok igne gibi olmasn tesekkur ederm yorumunu sonlandrirsan sen sevnrm iyi aksmlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?