D demet_s Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2012 3 0 16 Eskişehir 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi demet_s #1 Arkadaşlar merhaba, ilk başlığımı burada açtım :) 1.5 ay sonra oğluşum geliyor ve eşim ile ben ismini dövme yaptırmak istiyoruz. Sonsuzluk işaretinin üst sağ kısmında Ege yazacak, alt kısmında da doğum tarihi (şu anda gözüken 22/08) yalnız ben cin ali bile çizmeyi beceremiyorum :) çizimi de el yazısı da güzel olan birisi çizimi yapabilir mi :) Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, ilk başlığımı burada açtım :) 1.5 ay sonra oğluşum geliyor ve eşim ile ben ismini dövme yaptırmak istiyoruz. Sonsuzluk işaretinin üst sağ kısmında Ege yazacak, alt kısmında da doğum tarihi (şu anda gözüken 22/08) yalnız ben cin ali bile çizmeyi beceremiyorum :) çizimi de el yazısı da güzel olan birisi çizimi yapabilir mi :) Teşekkürler.
F ffpenny Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2012 1 0 16 Ankara 3 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi demet_s #2 mail adresinizi atarsanız yardımcı olurum miniğe ufak bir hediyem olmuş olur:)