Cizimlerimm

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
henüz yeni başladım elimde 3-4 kalemden baska kalemim yok oyüzden istedigim gibi olmadı aslında

ben biraz daha gerçekci cizimler olsun istedim bu ara cok da heves ettim en yakın zamanda kalem kagıt siparislerimi de vermek istiyorum

umarım begenirsiniz amatör cizimlerimi :)

Eklentiler

• aersse.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 188
  • Capture.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 168
  • Capture.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 187

örümcek özellikle gayet güzel olmuş. bir de yeni başladıysanız tebrik ederim. ellerinize sağlık.

teşekkürler evet yeni başladım 3 boyutlu cizimler üstüne yogunlasıyorum sagolun kızlar : )

karakaleme bende çok meraklıyım ama hiç eğitimim yok.... böceği beğendim... diğerlerini biraz daha ince detaylarla daha bi hoş yapabilirsin bence :) amaa böcüğüüü çok harika yapmışsın yani üç boyutlu gibi.....

güzeller...emeğine sağlık ama az biraz perspektif mi çalışsan ne ??? özellikle arabada belirgin

evet en son örümcegi yaptım ve baya ugrastim üc boyutlu olması icin:) benimde egitmim yok malesef ama almayi düsünüyorum özelikle ücboyutlu cizim yapaabılmek icin

canım çok güzel yetenek sınavlarına filan girip şansını dene bence

evet en son örümcegi yaptım ve baya ugrastim üc boyutlu olması icin:) benimde egitmim yok malesef ama almayi düsünüyorum özelikle ücboyutlu cizim yapaabılmek icin

kitapyurdu.com sitesinde kara kalemle ilgili bilgiler veren çok güzel kitaplar var geçen gün incelemiştim bayaa... bir iki tanesi çok beğenilmiş ben de almayı düşünüyorum... eğitim öncesi belki edinmek istersin sende...

bunlarıda yeni cizdim evet henuz yeterli degil zaten daha calısmam lazım yetenek sınavı ıcın bedne kendimi yeterli görmüyorm gercekten cok cok iyi cizimler var

Eklentiler

• IMG_5373.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 73
teşekkürler bi bakayım bende teknignide bilmek gerekiyo bbu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…