- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Nereye gitmiştiniz?Evet var hem de cok ozel biri haha :) hani biz gitmeden önce ayol seni seviyorum kiiz diye coşan biz gider gitmez arkamızdan demediğini bırakmayan bir iki kişi var ya onlardan biri işte. Kalbim ona karşı boş değil
Nü benim işim canım kıskanmayalim lütfen
O uzun hikaye işte. Kk dan ui istedik ben ve çete üyelerimNereye gitmiştiniz?
ui üyelik iptali sanırım.O uzun hikaye işte. Kk dan ui istedik ben ve çete üyelerim
Burası çok garip bir platform
Evet Haydutuz biz haha :)ui üyelik iptali sanırım.
Çete üyeleri
haydutluk ha. :)
valla ben bişey yapmadım apla.
Kahkaha attım şu anvalla ben bişey yapmadım apla.
çaktırmadan giriyormuşuz. hiç farkında değilim.:))Evet Haydutuz biz haha :)
parkon
office DepresifPolyanna üyeler
HanimKelesimiGetir abla başkan
Bu çeteye oky hayal vs..de giriyor zaman zaman haha :)
Ben senin bilmediğin seyler biliyorum,bir gun hepiniz tam bagimsiz ruh pastalari cetesine üye olacaksınızçaktırmadan giriyormuşuz. hiç farkında değilim.:))
farkında olmadan öyle olacak galiba:))Ben senin bilmediğin seyler biliyorum,bir gun hepiniz tam bagimsiz ruh pastalari cetesine üye olacaksınız
çek senet işi mi yapıyordunuz?Evet Haydutuz biz haha :)
parkon
office DepresifPolyanna üyeler
HanimKelesimiGetir abla başkan
Bu çeteye oky hayal vs..de giriyor zaman zaman haha :)
ben arada terörist ilan ediliim.. diğer arkadaşlar kendileri cevap versinler :)çek senet işi mi yapıyordunuz?
yoksa beyaz kadın işi mi?
Bu beyaz kadın lafını da hala çözemedim.
Branşınız neydi ?
saçma .ben arada terörist ilan ediliim.. diğer arkadaşlar kendileri cevap versinler :)
maalesef gerçek. kaç kere oldu bu.saçma .
şaka gibi
çek senet işi mi yapıyordunuz?
yoksa beyaz kadın işi mi?
Bu beyaz kadın lafını da hala çözemedim.
Branşınız neydi ?
Yol kesmenin de ötesine geçip durmayan bir araci tarayip Kahraman Komurcuyu öldürdüler Kanaryada. Daha yeni cumartesi günü. Her alsam silah sesleri.İstanbul'un göbeğinde otobüs yakıyorlar, marketleri ve araçları ateşe veriyorlar.. Dahası bazı ilçelerde yol bile kesiyorlarmış buraya yazdı arkadaş.. bunun sonu nereye gidecek acaba Atlantis? bir yıla kalmaz İstanbul'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi? ya da edilmemesi için bir sebep var mı?
Ay geri donmussun kadesacimO uzun hikaye işte. Kk dan ui istedik ben ve çete üyelerim
Burası çok garip bir platform
Yol kesmenin de ötesine geçip durmayan bir araci tarayip Kahraman Komurcuyu öldürdüler Kanaryada. Daha yeni cumartesi günü. Her alsam silah sesleri.
Vallahi burdaki insanlar temizlenecekse sokaga cikma yasağına razı. Evlerini satip gidiyorlar zaten. Ilallah ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?