Sandık olayını bilmem o konularda çok yetkin biri değilim henüz ama üstteki takımı daha çok beğendim. Ucu yuvarlak olunca sanki bana basitmiş gibi geliyor, belki o tamamen bilinçaltımla alakalı bilemiyorum, çocukken bizim ÇTB takımının arasında bir tane yuvarlak uçlu karışmıştı artık nereden geldiyse hala durur bütün çatallar bitmeden onu eline almaz kimse, elde yıkarız bazen yine de onunla yemeyiz. Belki de o yüzden sadece bize öyle gelen bir durumdur :)
Yine de üstteki daha şık duruyor :)
Kizlar cevaplariniz için tesekkürler, sizleri seviyorummÜstteki daha şık duruyor bence sandık çokta önemli değil
Kizlar cevaplariniz için tesekkürler, sizleri seviyorumm
Aslinda bu 2 CKB takimi ile 2 farkli kombin var aklimda. Cok begendigim 2 misafir yemek takimi var, resimleri yüklüyorum :
Ilk fotoraftaki paylastigim CKB takimi (Deniz) bu yemek takimi ile yakistiriyorum, daha modern bence :
Eki Görüntüle 1221464
Emsan Moon Alba 86 Parça
Ve 2. CKB takimiyla (Safir) asagidaki misafir yemek takimi ile çok yakistirdim, daha klasik :
Eki Görüntüle 1221478
Kütahya Porselen Zümrüt modeli, 83 parça, fiyati daha uygun Emsan'a göre ...
Sizce bu kombinasyonlar nasil ? :)
bence "emsan yemek tk." ve "deniz çkb tk." çok şık
diğer yemek tk. da çkb tk. da beğenmedim pek
Becermisim farkinda olmadan insl digerinide yukleyebilurim
Kesinlikle ilk kombin daha güzel, öbürü çok sade. Bence o kadar da sade olmamalı yemek takımıKizlar cevaplariniz için tesekkürler, sizleri seviyorumm
Aslinda bu 2 CKB takimi ile 2 farkli kombin var aklimda. Cok begendigim 2 misafir yemek takimi var, resimleri yüklüyorum :
Ilk fotoraftaki paylastigim CKB takimi (Deniz) bu yemek takimi ile yakistiriyorum, daha modern bence :
Eki Görüntüle 1221464
Emsan Moon Alba 86 Parça
Ve 2. CKB takimiyla (Safir) asagidaki misafir yemek takimi ile çok yakistirdim, daha klasik :
Eki Görüntüle 1221478
Kütahya Porselen Zümrüt modeli, 83 parça, fiyati daha uygun Emsan'a göre ...
Sizce bu kombinasyonlar nasil ? :)
şahsen ben korkmazın dora takımını almayı düşünüyorum ama sanıyorum onun sandıksız ya da sandıklı gibi ayrı opsiyonları yok direk sandıkla geliyor ama bana sorsalardı kesinlikle sandıksız derdim. Ki zaten ilerde de evimde o sandıgı kullanmayı düşünmüyorum. Bir kere çoğu zaman salonda yere koyuluyor hiç hijyenik degil toz her yerden girer. İkincisi boşuna yer kaplayan kalabalık oluyor ve salon takımları ile hiç uymuyor. Ben de büfemin üst çekmecelerine şık kaşıklıklar alıp ve onları düzenli bir şekilde çekmecelere yerleştirmeyi planlıyorum. Böylece her seferinde de eğilip kalkmak zorunda da kalmam ve daha düzenli ve minimalist tarzda bir salonum olur.
Kesinlikle ilk kombin daha güzel, öbürü çok sade. Bence o kadar da sade olmamalı yemek takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?