mrb benm sana diyet konusunda diyebileceğim bişey yok malesef.yani bu diyet olayına bende yeni başladım.zazten bence senn motivasyona ihtiyacın var.bence kendine güvenmen lazım.tutarlı olman lazım.ben 2 yıllık evliyim.evlendikten sonra bide kilolu olmasan bile vücut gevşiyor.kilo almış gibi görünüyorsun.ben işte o sıralar diyet yapmaya çalışıyorum.sabah başlıyorum akşama başıma ağrılar giriyor ve bırakıyorum falan.ama şimdi 8 aylık oğlum var.doğum kilolarımı vermeye başlıyacam.birkaç gündr kendime hayret ediyorum.hem oğlumla uğraşıyorum hem emzirmeye devam ediyorum.hem diyetime sadık kalıyorum. bu benm için çok büyük bişey.bence burdaki günlükleri falan okuyabilirsin.ne kadar kararlı insanlar var.onları okudukça sende motive olursun.başkalarının seni motive etmesini bekleme.kendimize anca kendimiz yardım edebiliriz diye düşünüyorum.umarım çabucak kurtulursun istediğn gelinliği giyebilirsin.şimdiden mutluluklar.
canim uzulme bircok bayanin ortak derdi maalesef kilolarimiz:
bende evlendigimde 47 kiloydum sonra 3 sene icinde 55 oldum hamilelikti dogumdu derken simdi 60 kiloyum vermeye calisiyorum ama bende istikrarli degilim .diyetlerim hep yarida kaliyor.boyuma gore kilom cok fazla.esimdede asiri kilo takintisi var kendisi zayif
ayda hadi 4 değilde 3 versem 5 ay var 15 kilo o bile yeter bana. ama o kadar aptalım ki........rezil olmak yetmiyor bana. inanın Allah'ın gücüne gitmesin ama kendimden nefret ediyorum.motivasyonun icin onunde cok onemli nedenin var. DUGUNUN! sisman bi gelin kimse olmak istemez sanirim. o gece senin gecen. ama dusunsene en guzel senin olman gerekirken ortada dolanan zayif kizlaribende de pko var. ama ben ilac kullanmiyorum. kendiliginden hamile kaldim. belki de bundaki en buyuk etki hamilelik oncesinde cok zayif olmamdir. hamilelikte 24 kg aldim ve su an ben de diyete basladim. ha iradeli miyim oyle aman aman degilim. ama suna eminim ki eger senin yerinde olsaydim yani dugunume 5 ay kalmis olsaydi elimden geleni yapardim. ayda 4 kg versen (en sagliklisi) 5 ayda 20 kg eder ki bu da senin 60 kg olman demek...umarim hayal etmekle kalmaz gercege de donusur bunlar
ayda hadi 4 değilde 3 versem 5 ay var 15 kilo o bile yeter bana. ama o kadar aptalım ki........rezil olmak yetmiyor bana. inanın Allah'ın gücüne gitmesin ama kendimden nefret ediyorum.
ben de sürekli kısır döngü içerisindeyim ama ufakta olsa bir tavsiyem olacak,tabi yine de siz bilirsiniz ,uygulama konusunu.Gün içerisinde çok abartmadan istediğinizi tüketin (çikolata dahil) ama belli bir saatten sonra yemeyin, belki bir meyve (portakal,mandalina gibi)ya da bir bardak süt,yarım saatte hareket (yürüyüş gibi)yavaş yavaş mide alışır ve kilo vermeye başlarsınız,ben bu yolla 1 hafta da 1200 gr verdim ve bu yöntemle devam ediyorum yoksa diyet falan yapamıyorum,yasaklar olunca gün boyu akşam çıldırıyorum,herşeye saldırıyorum..bi deneyin isterseniz :)
bence zaman kaybetmeden baslamalisin.. boyle hayiflanarak bisilerin olmayacagini biliyosun artik. nisanlini dusunsene sen zayif bi gelin oldugunda eminimki cok daha gururla tutacaktir elinden... kaybedecek zamanin yok artik bence. illaki herkes verir istedikten sonra. nerede yanlis yapiyosan onlari bul ve u zak dur.. ben sana guveniyorum
Selam kızlar.. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam... 25 yaşındayım. boyum 1,65 ve 80 kiloyum! 17 haziranda nikahım olacak. sadece 5 ayım kaldı ve benim nerden baksanız 15 kilo fazlam var. pko hastasıyım. düzenli yazz24+4 adlı ilacı kullanıyorum. aslında doktorum glukofajda vermişti ama aşırı derecede mide bulantısı ve şişkinlik yaptığı için içmiyorum. bu durum kilo vermemi yavaşlatıyor. bende hastalığın arkasına saklanarak saldıkça salıyorum kendimi. her pzt diyete baslıyorum,her salı hoop dön başa. artık yemin ederim kendimden nefret eder hale geldim. işim malesef masa başı. çağrı merkezinde çalıştığım için. günün 10 saati oturuyorum. gelinlik bakıyorum. o kadar güzel şeyler var ki... ama sonra düşünüyorum..tabiki resimlerde göründüğü gibi durmayacak benim üzerimde. o kadar iradesiz,o kadar bıkmışım ki artık. çevremdekiler bile sallamıyor beni. kimse zayıflayacağıma inanmıyor. nişanlımda dahil..... üzüldüğümü biliyor ama bazen o bile tutamayıp kendini benimle dalga geçtiği oluyor. (şişmanlığımla değil,sürekli aynı şeyleri tekrar edişimle) kırılıyorum..belli etmiyorum ama canım yanıyor... ne olacak benim bu halim.. kendimi bildim bileli fazla kilolarla uğraşıyorum. dalga konusuyum. allaha sükür iyi maas alıyorum ama bi kez olsun gönlümce alışveriş yaptığımı bilmem. nişanlım benden 5 yas büyük ama inanın ben ablası gibi duruyorum.. bıktım artık.. nolur bi yol gösterin.. destek beklemeye hakkım yok artık ama destek olun....
çok teşekkür ederim.. inanın yazarken gözlerim doluyor. beni böylede beğendiğini söylüyor ama kırmamak için..eminim o da ister benim daha zarif olmamı... güveninizi boşa çıkarmayacağımı hissediyorum. umarım öyle olur..
cnm mrb sana kendimden bahsedeyim ben 27 yaşındayım 1,5 sene önce tüp bebek yaptırdım olmadı pko var her gün klo vercem diye yatar sabah eski hayatma devam ederdim sonra bigün tartıldı 87 klo senden daha vahim durumdaydm anlayacağın ağladım ama kimse inanmadı zayıflayacağıma diyetisyene gittim 17 klo verdim suanda 70 kloyum hedef 65 gliforu mutlaka kullan benimde midem bulandı isal yaptı geçti 3senedir kullanıyorum 48 beden giyerdim şimdi ise 42 beden ayrıca insanlara bikaç klo verdiğini gösterirsen sana çok destek olcaklardır sormak istediğin şeyleri burda paylaş allah yardımcın olsun
peki glukofaj kilo vermene yardımcı oldumu? yani etkisini gördün mü azda olsa. o kdr mide bulantısı gaz yapıyor ki içmek istemiyorum
töbe töbe
bir sakin ol yaw
senin hissettiklerinin bir çoğunu belki hepimiz hissediyoruz ama bu kadar umutsuz değiliz
ben 175 boyundayım ve 15 ay önce evlendiğimde 80 kiloydum
80 kilo ile gelin oldum ve gayet de güzeldim yani :)
tamam boyum biraz daha uzun sana göre belki ama ben 80 ile gelin olduysam sen 70 ile olsan hiç de fena olmazsın
benden sana tavsiye zayıfladığın zaman ne kadar mutlu olacağını düşün
insanların "aaa ne kadar zayıflamışsın" dediklerini duyduğun anda ne kadar mutlu olacağını düşün
ekmeği çıkart hayatından
çikolata cips gazlı içecekleri de çıkart
sebzeye salataya vur kendini
belirli aralıklarla da et ye
ve en en en önemlisi günde en az 30 dakika ile başla ve haftada en az 3 gün spor yap
yaklaşık 40-45 gün önce 91 kilo geliyordum bugün 83 üm
inan bana yazdıklarımı uygularsan 5 aya kadar 65 i bile görürsün
tabi oldu ayrıca hastalığm düzene girdi geçen dahiliye uzmanına sordum daha içeyimmi bu ilacı diye yan etkisi yeterli su ile alırsan yok dedi hamile kalana kadar devam et dedi
takibimdesin... bugun senin icin milat olsun. bakalim diyetin nasil gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?