Cilt Bakımı Ürünleri Clarisonic hakkında?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Kizlar biliyosunuzdur birçok blogger clarisonic i övmüş övmüş bitirememiş tabiki memnun kalmayanlar da var. Benim de buaralar gundemimde gerçekten almak istiyorum. Cildimde gözenek ve siyah nokta problemim cook tek derdim onlar. Sizce ise yarar mi? Fiyati makul bisi olsa al dene ancak gerçekten pahali bi urun denemek için. O yüzden almadan önce emin olmak istiyorum. Uzun vadede güzel istediğim gibi purussuz bi cilt sunar mi? Kullananlardan fikir bekliyorum... Ayrıca sephora dişinda satilan yer var midir? İste bahsettiğim urun. Birde mia almayi düşünüyorum mia2den çok da bi farki yokmuş deniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402860227645.webp
    $1402860227645.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 148
Yok mu kullanannnn?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ürünleri deneyenlerden deneyimlerini duymak istiyorum bu aralar ürün benimde wishlist imde? siz aldınız mı?fiyatı nedir bu arada?

Ben de tam bu konuyu açmayı düşünüyordum ama kimse kullanmıyor mu acaba kaç ay geçmiş cevap veren olmamış =/

Canim sahsen kullanmadim ama gozenekli ve siyah noktali bir cildin varsa bence mutlaka dene benim cildim hassas oldugu icin ben almadim once gozenek iclerini temizledigi icin sivilce yapabiliyomus ayrica clarisonic benzeri baska bi urun daha vardi o da titresimli ama firca degistirme derdi yoktu onu da arastirabilirsin sephorada vardi sanirim ama yanlis hatirliyo olabilirim

Bende clarisonic i bugun aldım sephoradan yarım milyar verdim resmen arkadaşlarİçim acıdı ama çok almak şstediğim bir üründü. Bana deneme yaptılar almadan önce tüm aklımdaki soru işaretleride yok oldu. Ürünü kullandıkça foto atacağım başlamak ve haftalık aşamalarını.

bende clarisonic mia 2 almıştım kızlar kullanmıyorum bir kaç kez denedim sadece almak isteyen varsa özelden ulaşabilirsiniz...

Back
X