Clavis Tup bebek

Clavis Tup bebek Merkezinde donasyon yaptıranlar var mı aceba varsa yardımcı olabilirler mi bana bi
Ben yaptırdım 26 mayıs transferin oldu,5 embrıyo blast oldu ,2 sini transfer taptılar 3 donduruldu.Bugun 12.gün 10,gün degerım 500 lerde cıktı,bakalım ılk deneme ,umarım sonucumda güzel olur ,beklıyorum

Ben yaptırdım 26 mayıs transferin oldu,5 embrıyo blast oldu ,2 sini transfer taptılar 3 donduruldu.Bugun 12.gün 10,gün degerım 500 lerde cıktı,bakalım ılk deneme ,umarım sonucumda güzel olur ,beklıyorum
Dondurmaya ekstra para verdiniz mi umarım güzel sonuçlar alırsınız ilgi ve alakaları telefonda güzel geldi ama kararsızım

Dondurmaya ekstra para verdiniz mi umarım güzel sonuçlar alırsınız ilgi ve alakaları telefonda güzel geldi ama kararsızım
Evet 500 euro da onun ıcın verdim.oncesınde de 6000 di toplamda 6.500 u buldu orası sadece transfer donasyn dondurma,baska baska da masraflar var rahım yıkama yaptırdım,ılaclar git gel cart curt derken 8.500 9.000 buldu valla.insallah olurda bırdaha masdı manevı zorluk yasamayız hıcbırınız,olmazsa dıgerlerının transferıne de 1500 istiyolar

Daha belli olmadı mı sizin tutup tutmadigi

10.gün hcg 500 üstü cıktı tuttu şimdilik,bugun 14.gün.Kontrole persembe gidecegım kese görebiliriz belki,sonra da 10 gün bekler kalp ıcın giderim,su an için olumlu durum yani
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Bugun beni oranin doktoru selen hanım aradı gayet ilgili geldi konuşması siz memnun kaldiniz mi güzel ilgilendiler mi sizle aceba

Bugun beni oranin doktoru selen hanım aradı gayet ilgili geldi konuşması siz memnun kaldiniz mi güzel ilgilendiler mi sizle aceba
Selen hoca için gitmiştim oraya ,merkezi pek bilmiyorum.yani olay şu anlıyor dinliyor,ne istiyorum ne yasadım nasıl biriyim vs.Sonra donoru bizzat kendi seçiyor,benım kriterlerim onun kendi izlenimi donor hk dusuncesı vs .Tavi bana anlatılan söylenen ,donoru ne gordum ne biliyorum,inanmak zorundayız spnucta,kendısıde anne ,aklı basında düzgün bir kadın ,neden yaşan yanlıs yapsın ..zaten bi transferde gördüm öncesınde hep konustum,ha bak ben testler pozıtıf diye haber vermıstım,o da pazar gunu daha kan gunune bır hafta vardı,git kan ver dıye yazdı kendı cebınden,dırekt hala cep telefonundan konusabılıyor soru sorabılıyprım,bu muhtesem bır sey bence.

Tabiki doktorla irtibat halinde olmak güzel bisey benimde araması tek tek anlatması hoşuma gitti ama halen bikac klinik arasında kararsızım tabi ivox tup bebek var bide onu da burda eski konuşanlardan gördüm onlarda ilgili geldi ama bakalım artık

Valla emek vermek arastırmak gerek ,içinize neresi siniyorsa,bazende nasipten ötesi olmuyor,ama neresi olursa olsun size tavsıyem yapılacak testleri yaptırın sizde sorun olmasın,ben öle dedim doktora,tekrar surpriz yasamak istemiyorum diye,kan bakıldı ve kayıl hucre cıkmıstı,bagısıklık baskılayıcı ılaclar verıldı oncesınde,bırde rahım yıkama yapıldı,onden tum onlemlerı almak ıstedım,transferı de oyle oldum,ordada iş tabı embrıyo kalıtesıne dusuyor,az once gittim keseyi gördüm ,transferın 16.günü ,2 kese de yolksac ıle bırlıkte göründü cok şükür,ınsallah saglıkla devam ederler

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız rahim yıkama ne için yapıldı aceba herkesten mi istiyorlar yoksa size ozelmiydi

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız rahim yıkama ne için yapıldı aceba herkesten mi istiyorlar yoksa size ozelmiydi
Ya rahımde bır sorun yoktu ama ıste katil hücre testinde degerler yuksek cıkınca en azından bunu da yapalım etkılı olur rahım temız olur dedi :) Faydası var zararı yoktu yaptırdım bende..bu arada keseleri görüdm dün2 adet olusmus henuz 5 haftaydı ,bakalım 10 güne kalpleride duyarız ınsallah kprku heyacan stres fenA:)

Yaa çok sevindim sizin adınıza böyle pozitif haberler görünce daha çok umutlaniyorum inşallah bende görürüm pozitifi de buraya yazabilirim mutluluğumu

Bağışıklık için ne verdi

Ne kadar ödediniz bende merkez arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…