clawwwwww aşıkkkkk olduuuuuuuuuu!

• Konu Sahibi Konu Sahibi claw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1
96
İstanbul
yeni bi aşk başladı kızlarr kalbimde kelebekler uçuyo arkadasımın kuzeni hemde en yakın arkadasımın anlatıyorum smdı çok heycanlıym

evet şimdi bu cocuk benım yakın arkadaşımın kuzeni olduğundan daha öncede bi kaç kez görüşmüştük ama benım aklımda hiç böle bişey yoktu amaa benımkının aklına düşmüş telefn numaramı istedi arkadaşça verdim ben arada bir mesaj filan atıyoduen son 3 gün önce cıkışa geldi okul cıkısına naber nasılsın filan tabı arkadaşımda yanımda=) daha sonraki gün de geldi ve dünde geldii bi 5 dakika senınle konusucam dedi tamam dedim teklif etti ama ben hemen kabul etmediim kızlar amaa bende hissetmeye başlamıştım bişeyler kabul ettım ve bugün ilk günümüz ikimizde son olsun istiyoruz baştan birbirimze kurallarımızı söyledik zaten tanıyınca daha kolay oluyo yıne geldi çıkışıma o kadar mutluyumkiiii anlatamamm:lepi:

canımm... adına çok sevindim..hep mutlu ol inş. eee damat adayımız neci,kimin nesi kimin fesi..biz kızımızı hemen vermeyiz :jeyyar:

cok yakın arkadaşımın kuzeni ben çok güveniyorum valaaaaa kaçarım vermezsenizz=)

Allah mesut etsin.valla baştan ipleri bağlantıyı sıkı tut.nasıl başlarsa öyle gidiyor.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…