claxane(kan sulandırıcı) kullananlar buraya

ebrukaplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
18
0
36
Tunceli
claxane kullanıyorum 3 aylık hamileyim dr. 2 taramaya gittiğimde 26. haftaya kadar kullanıcaksın iğneyi dedi... daha önceki gittiğim dr. da 9 ay demişti, şaşırıp kaldım benim durumumda olanları merak ediyorum

dogum 35. haftada kesti doktor 36. hafta dogum yaptım zaten,
cok korkmustum doktor ıgneyı kesınce bebegıme bısey olcak dıye
cok sukur olmadı
oglusum 2 yasında
sen bı prof a fılan sor bence canım

bi dr daha gidicem ama doğuma 1 hafta kalana kadar kesmeyi düşünmüyorum,birde senin bebeğin neden 36 haftada doğdu iğneyle alakası varmı?birde normalmi sezeryanmı?

bi dr daha gidicem ama doğuma 1 hafta kalana kadar kesmeyi düşünmüyorum,birde senin bebeğin neden 36 haftada doğdu iğneyle alakası varmı?birde normalmi sezeryanmı?

canım ıgneyle hic alakası yok korkma, bebiş kıkoluydu yer kalmadı yavruma oda geldı

evet sejeryan yapılıyomuş,birde merak ettiğim sanırım son aylarda bebeğe giden kan akımına bakılıyomuş ,sendede böyle bişey yapıldımı?

Merhabalar canım,
ben de aynı ılacı kullandım tam 9 ay .doguma 10 gun kala kestı doktor ılacı.sakın ıhmal etme ve bırgun bıle aksatma.bebegın ıcın bu cok onemlı.gecıcı bır surec ve sonunda cok tatlı bır bebegı kucagına alacaksın .ama yıne de doktoruna ıyıce sor.doguma kadar kullanman gereklı dıye bılıyorum...

bende kullandım o iğneyi yanında aspirinle ama bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu sebebi yok yani testler yapıldı sebebi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…