- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Merhaba peluş prenses. Ben de senin gibi uzun araştırmalar sonucu karar verip aldım. kendim araştırırken çok fazla yoruma rastlamadım ilk başta deneme amaçlı aldım. görünce sana yorum yapmak istedim. 1 haftadır kullanıyorum ve söyledikleri kadar etkili krem. etkisini kullandıkça daha çok gördüm. anında oluşan etkisi zaten birçok günümü kurtardı. ben kullandım menunum. müşteri ilişkileri de çok iyi çok ilgililer. ben de tereddüt ederek aldım internet ürünü olduğu için. ama hem güler yüzleri hem ilgileri içimi rahatlattı. krem zaten baya süperrr. ben öneriyorum sana bu tarz sorunların varsa.
pelush prenses merhaba. memnun kaldın di mi? ben bayıldım cidden de şimdi çok övemedim ne olur ne olmaz diye:))) düzenli kullanım için 2-3 ay yeterliymiş. ben çok az sürüyorum çat diye işe yarıyor. çok sevindim beyenmeneBen satış noktasına gidip deneyip aldım. Gerçekten çok başarılı bir ürün ama tek sıkıntı çok küçük hemen bitmesin diye kullanamıyorum resmen
kesinlikle harika. çok azı işe yarıyor. bi de bitecek diye korkumdan çok da süremiyorum. alnımdaki çizgilere de iyi geldi ben ce oraya da sen de denemelisin.pelush prenses merhaba. memnun kaldın di mi? ben bayıldım cidden de şimdi çok övemedim ne olur ne olmaz diye:))) düzenli kullanım için 2-3 ay yeterliymiş. ben çok az sürüyorum çat diye işe yarıyor. çok sevindim beyenmene
Peluşcum selam naber, benim alnımda çizgi yok ama morluklarım nerdeyse kaybolmak üzere. Yaş azaldıkça daha hızlı sonuç veriyormuş zaten, ben iki hafta falan oldu düzenli kullanıyorum inan son iki üç gündür göz altıma kapatıcı kullanmıyorum artık. Bir arkadaşıma daha önerdim morluk için o da 1 haftadır kullanıyor onun morluğu benim gibi aşırı değildi o daha kısa sürede iyileşme görmeye başladı. Ama anneme de uyguladım onun deli gibi torbası ve kırşıklığı var yaştan dolayı da baya sürünce hiçbi şey kalmadı resmen. şimdi tüpü beraber kullanıyoruz bana ortak oldukesinlikle harika. çok azı işe yarıyor. bi de bitecek diye korkumdan çok da süremiyorum. alnımdaki çizgilere de iyi geldi ben ce oraya da sen de denemelisin.
ahahah aynen öyle ben o uüzden teyzelerime anneme falan hiç sölemedimPeluşcum selam naber, benim alnımda çizgi yok ama morluklarım nerdeyse kaybolmak üzere. Yaş azaldıkça daha hızlı sonuç veriyormuş zaten, ben iki hafta falan oldu düzenli kullanıyorum inan son iki üç gündür göz altıma kapatıcı kullanmıyorum artık. Bir arkadaşıma daha önerdim morluk için o da 1 haftadır kullanıyor onun morluğu benim gibi aşırı değildi o daha kısa sürede iyileşme görmeye başladı. Ama anneme de uyguladım onun deli gibi torbası ve kırşıklığı var yaştan dolayı da baya sürünce hiçbi şey kalmadı resmen. şimdi tüpü beraber kullanıyoruz bana ortak oldudenetmesemiymişim hiç Bitince ona da alıcam artık ama alman usülü malum
Merhaba ürünü bir süredir kullanıyorsunuz sanırım .anlık olarak etkili galiba ama devamlı kullanınca da kesin etkili mi mümkünse bilgi verebilir misiniz.teşekkürler :)Ben satış noktasına gidip deneyip aldım. Gerçekten çok başarılı bir ürün ama tek sıkıntı çok küçük hemen bitmesin diye kullanamıyorum resmen
Merhaba evet kullanıyorum ben. morluk sorunum vardı çok yoğun, morlukta sürer sürmez etki vermiyomuş düzenli kullanım gerek dediler. Düzenli kullanıyorum şimdi nerdeyse kapatıcı kullanmıyorum artık çok yoğun makyaj yapmıycağım zamanlarda. Bide böyle yorgunluktan olan torbalarım oluyodu genelde pazar harici her gün.Merhaba ürünü bir süredir kullanıyorsunuz sanırım .anlık olarak etkili galiba ama devamlı kullanınca da kesin etkili mi mümkünse bilgi verebilir misiniz.teşekkürler :)
Canım çok teşekkür ederim .ben ürünü çok merak ediyordum bu gibi ürünlerde kandırmaca olabiliyor da ondan sordum.Bazen uyuyamıyorum.uykusuz olunca göz altlarım şişiyor o nedenle sordum.sağ olunuz :)Merhaba evet kullanıyorum ben. morluk sorunum vardı çok yoğun, morlukta sürer sürmez etki vermiyomuş düzenli kullanım gerek dediler. Düzenli kullanıyorum şimdi nerdeyse kapatıcı kullanmıyorum artık çok yoğun makyaj yapmıycağım zamanlarda. Bide böyle yorgunluktan olan torbalarım oluyodu genelde pazar harici her gün.onları hemen geçiriyor sürünce mesela.o yüzden çok günümü kurtardı düzenli kullnımda morluklarımı tamamen geçirmek üzere tobalarda da hafifledi eskisi gibi çok torba olmuyo tedavi ediyor yani.insan tereddüt ediyor internet falan olunca ama sorunun ne bilmiyorum ama tavsiye ederim ben çok memnunum. :)))
Canım aman yazık olmuş.ama memnun olan var.nasıl oldu.şimdi şaşırdım.Ben satın aldım arkadaşımın övmesiyle araştırma yapmadan ama web sitesine girin ve ürünü değil siteyi inceleyin. http://www.clcturkey.com/ Üretici firma adı adresi telefonu hiçbir bilgi yok. Sağlık bakanlığı, TSE vb alınmış hiçbir izin belgesi hatta ismi yok. Dermatolojik testten geçmiş yazıyor, testin hangi üniversite veya kurum tarafından yapıldığı, ne zaman yapıldığı, sonuçların ne olduğu hiçbir bilgi yok.Kullandıktan sonra ters birşey olursa şikayet edebileceğiniz tek şey web sitesi.İki ünlüyle foto koyunca mı dermatolojik krem oluyor :// ah nasıl kandım 250 liraya havyar al bütün cildine en güzel bakımı yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?