Clearblue gebelik testi

Pcos var bende de ve doğal yolla kalamassin dedi kaldım diyet spor ve yürüyüş havuç yedim sürekli yumurta çatlaması için yaptığım ay hamile kaldim

Rica ederim canım bizim de sigortamız İkk evet valla hi çok uğraştım daha da uğraşıyoruz benim pko yok ondan dolayı o sorunu yaşamadım direk taze transfer oldum laboratuvar doktorum Türk bayan o bize bilgileri veriyordu inşallah sizde de olmaz ama diyelim oldu zaten embriyolarınız izlenir kaliteli olan 5. Gün yada 3. Gün dondururlar sonra sizi bir ay dinlendiriler ondan sonra transfer hazırlığı inşallah yaparsın ben alman bir kadını takip ediyorum kadın Eylül ayında yumurta toplattı tam 33 yumurta toplandı 22 tanesi döllendi 3. Gün hepsini dondurdular kadın dinlendi Ekim de adet olunca ilaç falan kullandı 5 tane embriyo çözdürdüler 2 tanesi 5. Güne gitti yaşından dolayı birini transfer ettiler diğeri tekrar donduruldu maşallah kadın ilk transferde hamile kaldı şu an 20 haftalık oldu ondan önce de iki düşügü varmış Rabbim yeter ki ol desin daha önce burada yaptırdın mı tüp bebek

Zorlu süreç önce cefasını cekiyosun sonrada sefasını sürüyosun demek ki herşeyin hayırlısı ya wallahi allah bizleri nelerden sakındığını bilemeyiz belkide hayırlısı şuan değil eskiden aşırı üzülürdüm bu ara duruldum biraz hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun

Amin inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah

Merhaba kızlar daha önce böyle birley yaşayan var mı acaba ilk defa clearblue kullandım adet günüm tahminen 13-15 gibi başlayacak

Eklentiler

• IMG_9646.webp
    16 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba kızlar daha önce böyle birley yaşayan var mı acaba ilk defa clearblue kullandım adet günüm tahminen 13-15 gibi başlayacak
Daha adetinize 6 yada 8 gün var gebelik varsa da henüz erken bence adete 1 gün kala yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah

Adet gününüze baya var bu de artı olanı yapmayın bence tek çizgi olanı alın o daha iyi sonuç veriyor ben adete 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım pozitifi gördüm ama yine dijital testim negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm dijitalde

Bende öyle yapayım o zaman teşekkür ederim

Merhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmiş

Eklentiler

• IMG_9736.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9735.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9734.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmiş
Kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum lucler de gebelik testi var ondan alın kesin sonuç veriyor 89 cent olması lazım

Kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum lucler de gebelik testi var ondan alın kesin sonuç veriyor 89 cent olması lazım
Yani bu marka Almanya’da varmı bilemedim daha görmedim

Yani bu marka Almanya’da varmı bilemedim daha görmedim
Dijital gebelik testi al diyecem eğer varsa silik olduğu için negatif çıktı bende 3 test negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu bu testi tekrarlayın ilk 10 dk da çıkarsa vardır yoksa kuruma cizgisidir benim testim böyleydi incecik çizgi

Eklentiler

• 17383300385433813806148809416349.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47

Eklentiler

• 17383219928593192498775362692237.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
Dijital yaptım negatif çıkmıştı ama daha vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…