Pcos var bende de ve doğal yolla kalamassin dedi kaldım diyet spor ve yürüyüş havuç yedim sürekli yumurta çatlaması için yaptığım ay hamile kaldimBilgi için teşekkürler canım biz ikk dan bilgi almamız gerekiyo anlaşılan doktorlar da sadece para para diye titriyo belli ki :) sana da helal olsun baya uğraşmışsn gerçekten .. bişey daha merak ediyorum bende pko var 3 doktorla görüştüm hepsi opu sonrası ohss sendromu yaşayabilirsin dediler yani yumurtalıkların çok uyarılma sonrasında şiddetli ağrılar gaz sancıları ve hatta su toplanması gibi şeyler acaba sende oldu mu ?
Rica ederim canım bizim de sigortamız İkk evet valla hi çok uğraştım daha da uğraşıyoruzBilgi için teşekkürler canım biz ikk dan bilgi almamız gerekiyo anlaşılan doktorlar da sadece para para diye titriyo belli ki :) sana da helal olsun baya uğraşmışsn gerçekten .. bişey daha merak ediyorum bende pko var 3 doktorla görüştüm hepsi opu sonrası ohss sendromu yaşayabilirsin dediler yani yumurtalıkların çok uyarılma sonrasında şiddetli ağrılar gaz sancıları ve hatta su toplanması gibi şeyler acaba sende oldu mu ?
Zorlu süreç önce cefasını cekiyosun sonrada sefasını sürüyosun demek kiRica ederim canım bizim de sigortamız İkk evet valla hi çok uğraştım daha da uğraşıyoruzbenim pko yok ondan dolayı o sorunu yaşamadım direk taze transfer oldum laboratuvar doktorum Türk bayan o bize bilgileri veriyordu inşallah sizde de olmaz ama diyelim oldu zaten embriyolarınız izlenir kaliteli olan 5. Gün yada 3. Gün dondururlar sonra sizi bir ay dinlendiriler ondan sonra transfer hazırlığı inşallah yaparsın ben alman bir kadını takip ediyorum kadın Eylül ayında yumurta toplattı tam 33 yumurta toplandı 22 tanesi döllendi 3. Gün hepsini dondurdular kadın dinlendi Ekim de adet olunca ilaç falan kullandı 5 tane embriyo çözdürdüler 2 tanesi 5. Güne gitti yaşından dolayı birini transfer ettiler diğeri tekrar donduruldu maşallah kadın ilk transferde hamile kaldı şu an 20 haftalık oldu ondan önce de iki düşügü varmış Rabbim yeter ki ol desin daha önce burada yaptırdın mı tüp bebek
Amin inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşallahZorlu süreç önce cefasını cekiyosun sonrada sefasını sürüyosun demek kiherşeyin hayırlısı ya wallahi allah bizleri nelerden sakındığını bilemeyiz belkide hayırlısı şuan değil eskiden aşırı üzülürdüm bu ara duruldum biraz hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun
Daha adetinize 6 yada 8 gün var gebelik varsa da henüz erken bence adete 1 gün kala yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahMerhaba kızlar daha önce böyle birley yaşayan var mı acaba ilk defa clearblue kullandım adet günüm tahminen 13-15 gibi başlayacak
Amin teşekkür ederim. Cümlemizin inşallahDaha adetinize 6 yada 8 gün var gebelik varsa da henüz erken bence adete 1 gün kala yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Adet gününüze baya var bu de artı olanı yapmayın bence tek çizgi olanı alın o daha iyi sonuç veriyor ben adete 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım pozitifi gördüm ama yine dijital testim negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm dijitaldeMerhaba kızlar daha önce böyle birley yaşayan var mı acaba ilk defa clearblue kullandım adet günüm tahminen 13-15 gibi başlayacak
Bende öyle yapayım o zaman teşekkür ederimAdet gününüze baya var bu de artı olanı yapmayın bence tek çizgi olanı alın o daha iyi sonuç veriyor ben adete 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım pozitifi gördüm ama yine dijital testim negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm dijitalde
Merhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmişAdet gününüze baya var bu de artı olanı yapmayın bence tek çizgi olanı alın o daha iyi sonuç veriyor ben adete 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala yaptım pozitifi gördüm ama yine dijital testim negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm dijitalde
Kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum lucler de gebelik testi var ondan alın kesin sonuç veriyor 89 cent olması lazımMerhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmiş
Çok geç bakmışsınız o yüzden bişey diyemiyorumMerhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmiş
Merhaba sizce kuruma çizgisi midir dün yapmıştım sonra misafirler geldi bakmayı unuttum sabah baktım ki çok hafif bir çizgi belirmiş
Yani bu marka Almanya’da varmı bilemedim daha görmedimKuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum lucler de gebelik testi var ondan alın kesin sonuç veriyor 89 cent olması lazım
Durdukça da daha çok koyulaşıyorÇok geç bakmışsınız o yüzden bişey diyemiyorum
Dijital gebelik testi al diyecem eğer varsa silik olduğu için negatif çıktı bende 3 test negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu bu testi tekrarlayın ilk 10 dk da çıkarsa vardır yoksa kuruma cizgisidir benim testim böyleydi incecik çizgiYani bu marka Almanya’da varmı bilemedim daha görmedim
Eczanede bu marka varsa alın bu da kesin sonuç veriyor asla kuruma çizgisi cikmiyorYani bu marka Almanya’da varmı bilemedim daha görmedim
Dijital yaptım negatif çıkmıştı ama daha vardıDijital gebelik testi al diyecem eğer varsa silik olduğu için negatif çıktı bende 3 test negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu bu testi tekrarlayın ilk 10 dk da çıkarsa vardır yoksa kuruma cizgisidir benim testim böyleydi incecik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?