MaşallahBende almanyadayım bu aradadoktordan kan testi isteme şansın yok mu ?
Kan testi yaptırmıştı 10 gün önce kanda çıkmamıştı adetleri üç gün gecikmiş ve tekrar test yapmış silik çıkmışMaşallahhangi bölgedesiniz
Hessen eyaletindeyim siz ?Maşallahhangi bölgedesiniz
Evet galiba inşallah me diyim hayırlısı artıkEn alttaki test sanırım aynı test seninkiyle baksana
Sabah ilk idrarla digitali yap varsa çıkar yoksa çıkmaz Rabbim gönlüne göre versin canımEğer gözlerim yanilmiyosa kızlarda dikkatli baksın artık pozitif görmekten belkide var gibi isaretledim
Bende Baden Württemberg eyaletindeyim Fransa ve İsviçre sınırında kalıyorumHessen eyaletindeyim siz ?
Bende en son öyle dedim 3.dijitalde pas çıktı 7.gunu gidip aldım pozitifi gördümSabah ilk idrarla digitali yap varsa çıkar yoksa çıkmaz Rabbim gönlüne göre versin canım
Tövbe bu testler bizi mahvetti belki bir araba parası test almışızdırBende en son öyle dedim 3.dijitalde pas çıktı 7.gunu gidip aldım pozitifi gördüm
Canım gölge görüyorum ama kamarada çıkmıyor biraz kalsın bakimAynı duruyor umutlandirmak istemem ama var gibi testlerin algıları çok farklı oluyor
Hele benTövbe bu testler bizi mahvetti belki bir araba parası test almışızdırbenim adetim bir gün geçse hemen test yapıyorum eşim diyor yoktur ne kafanı yoruyorsun
Birde bu markanın. Ucuz da değil al al sonu gelmiyorHele ben
Eşimde öyle diyor ben bu hamilelikte 4 tane dijital 14 tane normal test farklı farklı teste yatirdigimiz parayla köşeyi donmustuk diyo sadece bu ay bu kadar testtiTövbe bu testler bizi mahvetti belki bir araba parası test almışızdırbenim adetim bir gün geçse hemen test yapıyorum eşim diyor yoktur ne kafanı yoruyorsun
Bekledikçe belirginlesir bende de öyle olmuştu testleri attım atmasam atardım bı de o kadar testi kaldırdım bebeğe hatıra diye çocuk görseydi manyakmisin derdi kesinC
Canım gölge görüyorum ama kamarada çıkmıyor biraz kalsın bakim
Ya ne güzel üç bölgenin buluştuğu yer varya basel de aşırı seviyorum orayıBende Baden Württemberg eyaletindeyim Fransa ve İsviçre sınırında kalıyorum
Oy oy yeminle nasıl güldümEşimde öyle diyor ben bu hamilelikte 4 tane dijital 14 tane normal test farklı farklı teste yatirdigimiz parayla köşeyi donmustuk diyo sadece bu ay bu kadar testti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?