Clearblue gebelik testi

Eğer gözlerim yanilmiyosa kızlarda dikkatli baksın artık pozitif görmekten belkide var gibi isaretledim

Eklentiler

• IMG_20250222_143720_830.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 63
En alttaki test sanırım aynı test seninkiyle baksana

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 64
Eğer gözlerim yanilmiyosa kızlarda dikkatli baksın artık pozitif görmekten belkide var gibi isaretledim
Sabah ilk idrarla digitali yap varsa çıkar yoksa çıkmaz Rabbim gönlüne göre versin canım

Aynı duruyor umutlandirmak istemem ama var gibi testlerin algıları çok farklı oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-29-17-43-44-495_com.android.chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 62
Bende en son öyle dedim 3.dijitalde pas çıktı 7.gunu gidip aldım pozitifi gördüm
Tövbe bu testler bizi mahvetti belki bir araba parası test almışızdır benim adetim bir gün geçse hemen test yapıyorum eşim diyor yoktur ne kafanı yoruyorsun

Tövbe bu testler bizi mahvetti belki bir araba parası test almışızdır benim adetim bir gün geçse hemen test yapıyorum eşim diyor yoktur ne kafanı yoruyorsun
Eşimde öyle diyor ben bu hamilelikte 4 tane dijital 14 tane normal test farklı farklı teste yatirdigimiz parayla köşeyi donmustuk diyo sadece bu ay bu kadar testti

C

Canım gölge görüyorum ama kamarada çıkmıyor biraz kalsın bakim
Bekledikçe belirginlesir bende de öyle olmuştu testleri attım atmasam atardım bı de o kadar testi kaldırdım bebeğe hatıra diye çocuk görseydi manyakmisin derdi kesin

Bende Baden Württemberg eyaletindeyim Fransa ve İsviçre sınırında kalıyorum
Ya ne güzel üç bölgenin buluştuğu yer varya basel de aşırı seviyorum orayı bu arada umarım gebelik vardır almanya da zor oluyo testler pozitif çıkmadan doğru düzgün muayene bile etmiyolar

Eşimde öyle diyor ben bu hamilelikte 4 tane dijital 14 tane normal test farklı farklı teste yatirdigimiz parayla köşeyi donmustuk diyo sadece bu ay bu kadar testti
Oy oy yeminle nasıl güldüm o da bu ay ben 10 yıldır yapıyorum sonu da gelmiyor İnan ki ben de diyom bu paralarla araba almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…