ClearBlue (ovulasyon testi) Hakkında Yorumlarınız?

hayatrengarenk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
63
3
6
Edirne
arkadaşlar merhaba,

clearblue ovulasyon testi aldım 2 hafta önce.

27 günde bir adet oluyorum. şuan adetimin 14. günündeyim. 10., 12. ve 13. günlerde test yaptım. gülen yüz çıkmadı.
ancak biz yine de 10. ve 13. günlerde ilişkide bulunduk.
2 saat sonra testi tekrar yapacağım. umarım gülen yüzü görürüm:15:

bu arada 11. gün çok yoğun olduğum için testi yapmadım. bu sonuçları etkilemiyordur değil mi?

neden hala göremedim şu gülen yüzü yaaa. halbuki dün çok umutluydum. :2:yumurta akı kıvamında sıvım da gelmişti. bu arada bugün sol kasığımda ara ara batmalar oldu... hala da devam ediyor. gerçi geçen ay ilk denememizdi o zaman da böyle şeyler hissetmiştim. psikolojik sanırım...

Arkadaslar, uygun fiyata monitör ve bir kutu test çubuğu almak isterseniz bana yazın lütfen. Başka bir tıbbi problemim çıktığı için elimdwkini satmak durumundayım.

sevgili dostlar gebeyim müjdeler ola:):1:

27 günde bir adet oluyorum. adetimin bu ayın 18 inde olması gerekiyordu. olmadım. beta hcg testi yaptırdım 18 inde ve 20sinde katlandı. sonuç pozitif.:3::16::16:

dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin. dua etmeyi sakın ihmal etmeyin. ondan başka sığınacak kimimiz var? "ol" derse olur her şey!:nazar:

bu arada bu durumu prof. dr. ibrahim saraçoğlu na bağlıyorum ben birazda:) bu ay ilk kez incir kürünü uyguladım. eşime de keçi boynuzu kürü uyguladık. sadece bu ay. ilk denememiz geçen aydı. ama bunların hiçbirini yapmamıştık. ve başarısız olmuştuk:)

bu ay bu kürleri uyguladık:) sadece 3 kez ilişkiye girdik. 11., 13. ve 14. gün. ama bence 14. gün önemliydi. çünkü clearblue tasti yaptım. o gün gülen yüzü görmüştüm:)

dilerim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim...:nazar:

hayırlı günler sevgili dostlar...

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 günde bir adet oluyorum , adetlerim genelde düzenlidir. Mayıs 2014 de bebek çalışmalarına başlamadan önce jinekoloğa gidip genel bir muayne oldum , doktor hiç bi sıkıntımın olmadığını söyledi, o günden beri de Folic1 kullanıyorum. Ancak 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, sorun olduğunu düşünmeye başladım. Forumlardan ClearBlue yu araştırdım , sonunda dayanamadım dün aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı.

Bugün adetimin 7.günündeyim, 10. günde çubukları denemeye başlayacağım , umarım bende gülen yüzü görürüm. Ve umarım bende bu ay müjdeli haberi alırım, sonuçları gün gün paylaşmaya devam edeceğim.

Bu arada eşim 2 gündür keçiboynuzu kürünü uyguluyor, bende bu akşam soğan suyu kürüne geçiyorum

Bol bol da dua ediyorum , Rabbim artık bizede nasip etsin..

Hayırlı günler..

Arkadaslar bugun adetimin 9.gunu, clearblue testi ilk defa dun kullandim..o bile heycanliydi, bos bi daire cikti, henuz yumurtlama yok.

Sogan suyu kurune 2 gundur devam ediyorum, kasiklarimda hafif bir agri ve akinti yapti.

Sonuclari paylasmaya devam edecegim..

Adetimin 9. Gununde teste yanip sonen gulen yuzu gorduk demekki erken yumurtluyormusum..
Bu 4 gunu en iyi sekilde degerlendirecegiz..

:KK46:4 gün sonra tekrar merhaba,

Yahu ben yazıyorumda cevap veren yok, bu topicle kimse ilgilenmiyor anlaşılan.
Neyse Pazar günü gülen yüzü görünce bu kadar erken yumurtlamamdan şüphelenip eczaneden farklı bir test daha aldım ( Certain Ovülasyon Testi) . Oda çift çizgi çıkınca tamamen emin oldum. Cumartesi-Çarşamba toplamda 5 gün arka arkaya beraber olduk. Şuan beklemedeyiz. 16 Eylül de adet olmam gerekiyor, inşallah olmam.

Sonucu paylaşacağım, 20 Eylüle kadar kendinize iyi bakın, dualarınızı eksik etmeyin.

Müjde!!!!! :KK46::KK46::KK46::KK9::KK9:

Hamileyim, inanamıyorum , bu sefer oldu.
bayanlar her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, ben 13. ve 14. günler diye tahmin ediyordum ,
Clearblue gülen yüz sayesinde 9. gün yumurtladığımı öğrendim..hamileliğini hızlandırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Soğan suyu ve keçi boynuzu kürünü de es geçemem.

Ve tabiki , Rabbim ol dedi mi gerçekten oluyor, o en hayırlı vakti ayarlıyor.
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur.

Sevgiler...:KK68:

Ya bende soru soracam yeniyim yapmisini bilmiyorum arkadaslar ben ovulasion testi kullanmaya basladim sadece bir gün positiv cikti ertesi gün yine negativ regl bittikten hemen sonra testlere baslamistim bu normalmi sizce :(((( ????

Ya bende soru soracam yeniyim yapmisini bilmiyorum arkadaslar ben ovulasion testi kullanmaya basladim sadece bir gün positiv cikti ertesi gün yine negativ regl bittikten hemen sonra testlere baslamistim bu normalmi sizce :KK43:((( ????

Sen hangisini kullandın ? Clearblue da + yada - yok.

O yüzden daha anlaşılır, boş bir daire , yanıp sönen gülen yüz ve sabit gülen yüz çıkıyor sonuç olarak.. sabit yanan gülen yüzde ekrandan 2 gün silinmiyor.. o günlerde birliktelik bebek şansını arttırıyor, biraz pahalı ama bence değer...

Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah..

bayanlar her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, ben 13. ve 14. günler diye tahmin ediyordum ,
Clearblue gülen yüz sayesinde 9. gün yumurtladığımı öğrendim..hamileliğini hızlandırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah cnaım, tebrikler. Soğan kürüne ben de başladım reglim biter bitmez . o beş gün arka arkaya ilişki içinde olurken de soğanı içiyor muydun=?

BTKYAN BTKYAN

Günaydın ,

İçebildğim kadar kendimi zorlayıp içtim, soğan yumurtlama hızını arttırdı sanırım çünkü ben 28 günde bir adet oluyordum , 14-15. gün yumurtladığımı düşünürken ovülasyon testinde 9. gün yumurtladığımı anladım, gülen yüzü gördüğüm gün soğanı bıraktım yumurtluyorum diye :) zaten çok zordu onu içmek..
Ovülasyon testini de mutlaka dene derim..

Bu gülen yüz testini alınca içinden 10 tane test çubuğu çıkıyor demişsiniz.Onlar bitince nasıl temin ediliyor?Ne kadara geliyor sadece test çubukları kısmı ya da ayrı satılıyor mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben şuan bekarım ve şimdiden yumurtlama dönemlerimle ilgili bilgi edinmek istiyorum.Bunun için çok fazla test çubuğu olan ucuz bir test önerebilir misiniz?

R retinoid

Merhaba, Ben Clearblue kullandım 1 monitor 10 adet de test çubuğu vardı, 20 çubuklu olan kutusu da mevcut.. Ama ayrıca çubuklar ayrı satılıyor mu bilmiyorum. Zaten clearblue eczanelerde pek satılmıyor, ben çok aramıştım bulamadım, sonra internet sitesi üzerinden sipariş verdim.. İstersen sende siteyi bi incele.
Ama şuan bekarsan bence alıp denemeye değmez çünkü fiyatları pahalı. yine de çok merak ediyorsan eczaneden 9-10 liraya 1 yada 2 kullanımlık basit ovulasyon testi alabilirsin.

Bebeginle mutluluklar dilerim canim.
Ben de bu testi arastiriyordum acikcasi. Senin yazdiklarini gorunce epey heyecanlandim.. ben de bu ay deneyecegim. Kendi sitesinden mi almistin acaba?

Bebeginle mutluluklar dilerim canim.
Ben de bu testi arastiriyordum acikcasi. Senin yazdiklarini gorunce epey heyecanlandim.. ben de bu ay deneyecegim. Kendi sitesinden mi almistin acaba?

Günaydın ,

Evet kendi sitesinden aldım , bikaç eczane dolaştım ama bunu bulamadım, gitti gidiyor gibi sitelere de güvenemedim,kendi internet sitesinden sipariş verdim..

Seninde benim gibi bikaç başarısız denemen olduysa tavsiye ederim, kesinlikle bu süreci hızlandıran bir test..
Ama tabiki yüce Rabbim in istemesine bağlı , o en hayırlı zamanda veriyor, ben buna inanıyorum..
Hersey yolunda giderse benim meleğim annesiyle aynı gün dünyada gelecek inşallah :) :nazar::nazar::nazar:

Günaydın ,

Evet kendi sitesinden aldım , bikaç eczane dolaştım ama bunu bulamadım, gitti gidiyor gibi sitelere de güvenemedim,kendi internet sitesinden sipariş verdim..

Seninde benim gibi bikaç başarısız denemen olduysa tavsiye ederim, kesinlikle bu süreci hızlandıran bir test..
Ama tabiki yüce Rabbim in istemesine bağlı , o en hayırlı zamanda veriyor, ben buna inanıyorum..
Hersey yolunda giderse benim meleğim annesiyle aynı gün dünyada gelecek inşallah :) :nazar::nazar::nazar:

Masallah canim yaa ne guzell.. hayirlisi olur insallah sizin icin.. cok seviniyorum boyle senin gibi yazanlari duyunca..
Benim gibi bekleyen herkes istedigi vakitte en hayirli sekilde gelir insallah. Rabbim bu icimizdeki atesi sondurur umarim. Bizleri de dualarinizdan eksik etmeyi lutfen.
Canim ben yaklasik 3 yildir bekliyorum olmuyor nedeni yok hersey normalmis ama olmuyor bilmiyorum yani..
Asilama deniycem hersey yolunda gider de yumoslarim olursa insallah kismetse bu ay. ilac kullaniyorum simdi
Ayni zamanda bunu da kullanmak istiyorum bakalim nasil olacak.
Siparisi verdim bile ;)

Masallah canim yaa ne guzell.. hayirlisi olur insallah sizin icin.. cok seviniyorum boyle senin gibi yazanlari duyunca..
Benim gibi bekleyen herkes istedigi vakitte en hayirli sekilde gelir insallah. Rabbim bu icimizdeki atesi sondurur umarim. Bizleri de dualarinizdan eksik etmeyi lutfen.
Canim ben yaklasik 3 yildir bekliyorum olmuyor nedeni yok hersey normalmis ama olmuyor bilmiyorum yani..
Asilama deniycem hersey yolunda gider de yumoslarim olursa insallah kismetse bu ay. ilac kullaniyorum simdi
Ayni zamanda bunu da kullanmak istiyorum bakalim nasil olacak.
Siparisi verdim bile :KK66:

İyi yapmışsın , inşallah bu test sana sebep olur da bu ay mutlu haberi alırsınız. Bende sürekli " Rabbim sen isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakma " diye dua ediyorum.
Hiç bi sorunun yoksa bebişin gelmek için doğru zamanı bekliyodur, birazda takmamak gerekiyormuş ama elde değil diyorsun biliyorum..
Gelişmelerden beni de haberdar et , soğan ve keçiboynuzu kürünüde tavsiye ederim, biz aynı zamanda bu kürleri de uygulayabildğimiz kadar uyguladık. :)

Hayırlı haberlerini alırız inşallah .:KK54:

Back
X