• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue ovulasyon testime bakarmısınız lütfen

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
161
47
18
27
Merhaba arkadaşlar ilk kez deniyorum bir bilgim yok 20 lik clearbleu testi aldım bugün ilk günüm yaptım sabit güler yüz çıktı yani bugün mü yumurtlama zamanım oluyor

Eklentiler

• IMG_9115.webp
    IMG_9115.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba arkadaşlar ilk kez deniyorum bir bilgim yok 20 lik clearbleu testi aldım bugün ilk günüm yaptım sabit güler yüz çıktı yani bugün mü yumurtlama zamanım oluyor
Evet bugün yumurtlama zamanınız☺️
Aslında clear blue gibi dijital testler bazal vücut ısınıza ve lh sınıza göre 2 gün öncedesinden gülücük şeklinde çıkmaya başlar ve artık 1 gün dolu 1 gün boş yada sperm sıkıntısı yoksa gün aşırı şeklinde denemeye başlayın şekilde pozitif gülücük vermeye başlar
Şuandan denemeye başlamanız gerekiyor yani 🙏🏻
Alttaki şizhilere baktığımda da clear blue için pozitif yarın daha da net pozitif görebilirsiniz hemen çatlamazsa değerlendirin mutlaka

Evet bugün yumurtlama zamanınız☺️
Aslında clear blue gibi dijital testler bazal vücut ısınıza ve lh sınıza göre 2 gün öncedesinden gülücük şeklinde çıkmaya başlar ve artık 1 gün dolu 1 gün boş yada sperm sıkıntısı yoksa gün aşırı şeklinde denemeye başlayın şekilde pozitif gülücük vermeye başlar
Şuandan denemeye başlamanız gerekiyor yani 🙏🏻
Alttaki şizhilere baktığımda da clear blue için pozitif yarın daha da net pozitif görebilirsiniz hemen çatlamazsa değerlendirin mutlaka
Çok teşekkür ederim Peki kaç gün daha yapmam gerek 20 testi sürekli yapmam mı gerek bu ay için tek gün mü oluyor değerlendireceğim

Yumurtlamayı gördükten sonra 4 gün daha yapmaya devam edip bırakabilirsiniz çatlamış olur çünkü 🥰

Back
X