Sizce uygulamalar yanıltıyor mu ?

Evet gittim HCG yuksekligi gebeligin sağlıklı olduğunu gösterir dedi doktorum mol gebelik dusundurse de onda seviyelerin yüz binleri bulduğunu bu seviyede mol gebelik riski taşımadığımi söyledi. Kese şekli ve yeri olarak güzel rahmin üst kısımlarına tutunmus düşük riskin yok haftaya cumartesi gel bebeği görelim birlikte dedi. Çok şükür kalbime su serpildi
Ayy çok sevindimmm 🥰 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum Flo isimli uygulamayı kullanıyorum ovulasyon gösterdiği zamanlar ilişkiye giriyoruz hamile kalamadım geçen eczacı bir arkadaşımla konuştum öyle uygulamalar yanıltıcı dedi bana clearblue idrar testi ovulasyon testi verdi uygulamaya göre ovulasyonum yumurtlama zamanım bitmişti ama ben idrar testini yapınca gülen yüz çıktı iki çizgi de tam net. Şimdiye kadar uygulamada çıkan 7 gün ovulasyon zamanı hergün ilişkiye girip bitince dinlenip bi kaç gün girmiyorduk ama idrar testine göre o dinlendiğimiz zamanda benim ovulasyon testim pozitif çıktı şimdiye kadar bu yüzden mi hamile kalamadım acaba sağlık yönünden sorunum yok
Canım ben ovalasyon testi ve uygulama yapıyorum uygulama beni 13. Gün yapıyor yumurtlama ovalasyonda 12.13 gösterdi. Ama olmadı hiç sonra doktora gittim kontrole adetimin 10. Günü tesadufen AA yunmurtlamissin hemen bugun dergerlendirin dedi ben şok oldum ilk kez adetimin 10. Günü yumurtlamam olduğunu öğrendim. Boşu bosuna ugrasmisim meğer annem derdi de inanmazdım adet bitti mi hemen 1 hafta içinde olur yumurtlama ne 13 14 sayıp durma ne alaka derdi hakkiymis kadın bakalım değerlendirdik bekliyorum bat a 8 gün kaldı dingin bazen 27. Bazen 28 olur Şaşmaz 5.6 gün sürer regl canım yani uygulamayi ve ovalasyonu kaldır hayatından dedi doktorum ve annem adet bitti mi gün aşırı değerlendir adet bitimi 2.3 gün sonra başka 2 günde bir buymus dogrusu meğer

Back
X