- Konu Sahibi Gece mavisi13
-
Oyyy Allah bağışlasın minik prensesini inşallah bana ve isteyen herkese nasip olsun evladının sağlıklı doğumla dünyaya gelip büyüdüğünü görmek..ben biraz alıştım gibi ama göbeğimin her iki tarafı da morardı daha şimdiden..sende hangi mutasyonlar vardı canım ve kaçlık iğne kullandın da evladını kucağına aldın?bende hamileliğimde kullandım. şu anda 17 aylık bir kızım var çok şükür. inanın her şeyi unutuyorsunuz. tabiki çok güzel bir hamilelik geçirmedim. hep endişeliydim ama gerçekten su an zorlarsam onları hatırlıyorum.
iğneye gelince de bana göre nerden daha çok acıyacağı kişiden kişiye değişiyor. bazısı göbekten acıtmıyor diyor benım doktorum da bacakları onerıyordu ama benım bacaktan daha cok acıdı. nerdeyse tum hamılelıgımde hep kollarıma yaptım. bır bırıne bır dıgerıne. iğnenin sıvısı yakıyor bıraz o kadar. yoksa batırmak cok acıtmıyor bence.ama dedıgım gıbı kısıye gore degısır.
Canım bol bol dua et inşallah kolayca çözümü tedavisi olan bişeydir ben kalbi duran bebeğimi suni sancı ile doğum yapmaya çalışırken başımda hep inşirah Suresini okumuşlardı inan ağlamadım bile içim öyle ferahlamıştı ki çok şükür..sende oku Allaha sığın bende senin için dua etcem inşallah kolay atlatırsın biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum seni ama bu Allahın takdirinde olan birşey ve bizim yapacak hiçbişeyimiz yok..Canım bu sefer iğne oldum ben ama gene embriyo dağıldı kesede..genetik tahlili olcak bebek.sanırım genetik biir problem var bizde.içim sıkılıyor çok fena
Bilmiyorum canım bebeği genetik tahliline gönderdi doktorum sonuç 3 hafta sonra çıkacak.ona göre tedavi uygulanacakCanım bol bol dua et inşallah kolayca çözümü tedavisi olan bişeydir ben kalbi duran bebeğimi suni sancı ile doğum yapmaya çalışırken başımda hep inşirah Suresini okumuşlardı inan ağlamadım bile içim öyle ferahlamıştı ki çok şükür..sende oku Allaha sığın bende senin için dua etcem inşallah kolay atlatırsın biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum seni ama bu Allahın takdirinde olan birşey ve bizim yapacak hiçbişeyimiz yok..
Canım inşallah nedeni ortaya çıkar da kafan biraz rahatlar 3 hafta sonra..Bilmiyorum canım bebeği genetik tahliline gönderdi doktorum sonuç 3 hafta sonra çıkacak.ona göre tedavi uygulanacak
Canım inan bu konuyu açtığımda iğne görünce titriyodum hatta o kadar korkuyodum ki tansiyonum düşüyodu ama o günden beridir kendim vurdum ve artık alıştım bi şekilde bu bebeğimiz için bi şifa inşallah diye düşünmeye çalış..insan nelere alışıyomuş gerçekten ben yapıyosam herkes yapabilir hiç abartmıyorum benim durumum çok vahimdi ama 2 gün eşim yanımda yoktu ve dakikasında vurmak zorunda olduğum için batırdım oldu bitti..ilk günler morarıyordu çünkü ilacı birden sıkıyordum hemen bitsin diye doğru dürüst bakmıyordum sıkarken korkumdan şimdi yavaş yavaş yapıyorum ve hiç morarmıyo..Bende 2 tane heterozigot var mthfr1298 c ve PAI 4G 5G sende hangileri var da 0,6 kullanıyosun?merhaba hanımlar yaklaşık 9 haftadır bu iğnelerden oluyorum benimki 0.6 lık .hala kendim yapamıyorum eşim yapıyor her sabahben o yaparken bakamıyorum bile hep göbekten yaptık hiç kol bacak denemedim.göbektede sağ tarafım hiç acımıyo sol tarafımda biraz daha acıyor.tabiki dayanılmıycak bir acı değil :) Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ..
Şimdi bebeğin doğdu mu canım?Bn kendim yapiyordum bacagima yaptim devamli bacagimi sikip igneyi sokuyordum yaklasik 5 ay kullandim
Canım inan bu konuyu açtığımda iğne görünce titriyodum hatta o kadar korkuyodum ki tansiyonum düşüyodu ama o günden beridir kendim vurdum ve artık alıştım bi şekilde bu bebeğimiz için bi şifa inşallah diye düşünmeye çalış..insan nelere alışıyomuş gerçekten ben yapıyosam herkes yapabilir hiç abartmıyorum benim durumum çok vahimdi ama 2 gün eşim yanımda yoktu ve dakikasında vurmak zorunda olduğum için batırdım oldu bitti..ilk günler morarıyordu çünkü ilacı birden sıkıyordum hemen bitsin diye doğru dürüst bakmıyordum sıkarken korkumdan şimdi yavaş yavaş yapıyorum ve hiç morarmıyo..Bende 2 tane heterozigot var mthfr1298 c ve PAI 4G 5G sende hangileri var da 0,6 kullanıyosun?
Bn kendim yapiyordum bacagima yaptim devamli bacagimi sikip igneyi sokuyordum yaklasik 5 ay kullandim
Ah canım inşallah bu defa sağ salim sağlıkla kucağına alırsın benim 1 tane kaybım var bu bebeğim de şimdi daha 6 haftalık canımemin ol ben senden daha kötü durumdayım .ilk günlerde eşim yoktu bende yapamıyordum .sabah kalkıp hastaneye gidip yalvar yakar yaptırıyordum.senden daha beteri var yani benim .ben 3 defa bebeğimi kaybettim nedeni bulunamadı .bütün genetik testleri bile yaptırdık.yok sonuç bulunamadı .ama şimdi doktorum başladı bu iğnelere .çok şükür iyiyiz şimdilik.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
ah canım inşallah bu defa sağ salim kucağımıza alırız sağlıkla..benimde aslında nedeni için kesin pıhtılaşma diyemiyolar çünkü ben heterozigotum yani hasta değil taşıyıcıyım doktorlara göre..benim kaybım 1 tane ama doğumuna yakın olduğu için bu araştırmaları istedi doktorum yoksa en az 3 kaybının olmasını bekliyolar malesef..senin kilona göre mi acaba 0,6 verdi doktorun? Biz şuan daha kesemizi yeni gördük yani 6 hafta 5 günlük çok şüküremin ol ben senden daha kötü durumdayım .ilk günlerde eşim yoktu bende yapamıyordum .sabah kalkıp hastaneye gidip yalvar yakar yaptırıyordum.senden daha beteri var yani benim .ben 3 defa bebeğimi kaybettim nedeni bulunamadı .bütün genetik testleri bile yaptırdık.yok sonuç bulunamadı .ama şimdi doktorum başladı bu iğnelere .çok şükür iyiyiz şimdilik.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Ah canım inşallah bu defa sağ salim sağlıkla kucağına alırsın benim 1 tane kaybım var bu bebeğim de şimdi daha 6 haftalık canım
ah canım inşallah bu defa sağ salim kucağımıza alırız sağlıkla..benimde aslında nedeni için kesin pıhtılaşma diyemiyolar çünkü ben heterozigotum yani hasta değil taşıyıcıyım doktorlara göre..benim kaybım 1 tane ama doğumuna yakın olduğu için bu araştırmaları istedi doktorum yoksa en az 3 kaybının olmasını bekliyolar malesef..senin kilona göre mi acaba 0,6 verdi doktorun? Biz şuan daha kesemizi yeni gördük yani 6 hafta 5 günlük çok şükür
ben de kızımda kullandım
ohss olmuştum spontan gebelik olmasına rağmen
karnın çok acır canım ya
ben oturduğum yerde bacağımdaki kası sol elimde tutup sağ elimle iğneyi batırıyordum
en az acıyan kısım orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?