- 16 Aralık 2014
- 180
- 72
- 38
- Konu Sahibi Gece mavisi13
-
Amin canım inşallah dua edelim birbirimize bol bol.. ben 68 kiloyum ama 0,4 lük iğnem demek ki kilo değil..antifaktör xa testine göre yeterli çıktı ama benim iğnem her 1,5 2 ayda bir testi tekrar yaptırcam inşallah Allah nasip ederse hamileliğim devam ederse..Öncelikle Allah tamamına erdirsin ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin .. iğnenenin dozunu neye göre verdiğini bilmiyorum ama dediğin gibi olabilir ben 62 kg la başladım .merak etme iğnelerimiz işe yarayacak inşallah ,Allah kucağımızı doldursun sağlıkla mutlulukla büyütelim minişleri :)
Havasını alamıyorum ben ilaç boşa gitcek diye.. Çünkü zaten iğnenin kapağını çekip çıkarınca birkaç damla akıyo zaten..bi de dün iğnemi yaparken içine kan geldi ama artık kanı da sıktım çıkarmadım iğneyi eşim çıkar başka yere yap dedi ama çıkarmadım..dok
doktorumda bir hemşirede göbekten dediler çok acımıyo eğer havasını aldırıp yavaş sıkarsan ilacı ..
Ne güzel maşallah siz evlatlarınıza kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüsünler hayırlı ömürleri olsun ..inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin..ben de kızımda kullandım
ohss olmuştum spontan gebelik olmasına rağmen
karnın çok acır canım ya
ben oturduğum yerde bacağımdaki kası sol elimde tutup sağ elimle iğneyi batırıyordum
en az acıyan kısım orası
Havasını alamıyorum ben ilaç boşa gitcek diye.. Çünkü zaten iğnenin kapağını çekip çıkarınca birkaç damla akıyo zaten..bi de dün iğnemi yaparken içine kan geldi ama artık kanı da sıktım çıkarmadım iğneyi eşim çıkar başka yere yap dedi ama çıkarmadım..
Çok teşekkür ederim canım dün ilk kez dediğin gibi havasını alıp yaptım iğnemi daha az acıdı gerçekten zaten sıktığında hava çıkıyo dışarı en son 1 damla ilaç çıkıyo..evet kapağı açıp yukarı doğru tutunca iğneyi orda çizgilere bi bak sanki havayı aldırabilmek için biraz fazla doz konmuş gibi .bennim iğnenin 0.7 gibi çizgisi .ben ilk iğneyi doktoruma yaptırdım .oda iğneyi dik tutup ortasısa işaret parmağıyla 3-4kere vurdu ,hava kabarcığı yukarı çıkıyo onu çok hafif sıktı ondan sonra yaptı bana. istersen sende bi bilene yaptır bi kere .elinde reçeteyle gidince hastanelerin acillerinde yapıyorlarmış diye duydum . en azından burda benim gittiğim özel hast. öyle .. Allah kolaylıkla geçirmemeizi nasip etsin ,alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi ..
Çok teşekkür ederim canım dün ilk kez dediğin gibi havasını alıp yaptım iğnemi daha az acıdı gerçekten zaten sıktığında hava çıkıyo dışarı en son 1 damla ilaç çıkıyo..
Ben gitmedim canım.Kızlar bndede homozigot mut. Varmış. Sanırım bnde gebe kalınca iğne kullanıcam. Şimdiden çok korkuyorum. Kızlar siz homotolojiye gittiniz mi. Oraya da gorunmemiz gerekiyo mu yoksa kadın doğum doktoru yeterli mi
Hematolog bişey bilmiyodu ben gittim pişman oldum iyi bir kadın doğumcu ya da riskli gebelik uzmanı yeterli olur canım..Kızlar bndede homozigot mut. Varmış. Sanırım bnde gebe kalınca iğne kullanıcam. Şimdiden çok korkuyorum. Kızlar siz homotolojiye gittiniz mi. Oraya da gorunmemiz gerekiyo mu yoksa kadın doğum doktoru yeterli mi
tşkkurler cnm. Bugun sonuçlarım için k.doğuma gittim zaten. Doktorumda tatmin edici konuştu. İnşllh gebe kalınca onunla devam ederimHematolog bişey bilmiyodu ben gittim pişman oldum iyi bir kadın doğumcu ya da riskli gebelik uzmanı yeterli olur canım..
senin hamilelk nasl gdyo cnm. Kaçıncı ayındasın.. Bnde gebe kalınca iğne kullanıcam ama şimdiden çok korkuyorum. Ha bide doktorum,0.4 luk iğne kullandrcaz dedi. O yeterli mi sence ne diyosunHematolog bişey bilmiyodu ben gittim pişman oldum iyi bir kadın doğumcu ya da riskli gebelik uzmanı yeterli olur canım..
Canım benim doğumuna yakın kalbi durduğu için 1 kaybım var Rabbim kimseye bi daha yaşatmasın acı..aradan 3,5 ay geçti çok şükür yeniden hamile kaldım ama daha çok küçüğüz 10 haftalık şuan..0,4 cleaxan kullanıyorum akşam göbeğimden yapıyorum ilk birkaç gün eşim kolumdan yapmıştı çok yakmıştı ilaç ama inan göbek acımıyo doktorumda hatta şuan 3 kadın doğumcuya takip oluyorum her hafta birine gidiyorum hepsi de göbekten diyo doğuma kadar beni normalde kan iğne serum herşey tutar hiç bakamam bakarsam gözümün önü kararır tansiyonum düşer ama Allah sabrını veriyo evlat için yapıyosun ve alışıyosun hem öyle ucu uzun iğnelerden değil ucu kısacık ve bitince ilaç mekanizması var iğneyi hızlıca çıkarıyo kendisi yani hiç hissetmiyosun bile o yüzden canım hiç korkma olur mu çok iyi anlıyorum seni..dozu yeterli mi diye antifaktör xa testi var ben özel ege labaratuarından 180 tlye yaptıdım 2-3 ayda bir inşallah bebeğimiz büyüdükçe yeterli mi diye tekrar yaptırcam doktorlara göre 0,4 yeterli teste göre de şimdilik yeterli..inşallah en hayırlı zamanda çok beklemeden sende hamile kalır ve kolay sağlıklı bi hamilelikten sonra evladını kucağına alırsın..senin hamilelk nasl gdyo cnm. Kaçıncı ayındasın.. Bnde gebe kalınca iğne kullanıcam ama şimdiden çok korkuyorum. Ha bide doktorum,0.4 luk iğne kullandrcaz dedi. O yeterli mi sence ne diyosun
ayy ne guzel konuşuyosun cnmm. Herkes iğne konusunda çok korkutuyo ama sen rahatlattın bni. Rabbim bukez evladını bağışlasın inşllh. Aslında bnde duşuklerimn sebebi oğrenildiği için mutluhum. Enazından çozumu belli diyorum. Bakalım artık. Bi hamile kalıyımde inşllhCanım benim doğumuna yakın kalbi durduğu için 1 kaybım var Rabbim kimseye bi daha yaşatmasın acı..aradan 3,5 ay geçti çok şükür yeniden hamile kaldım ama daha çok küçüğüz 10 haftalık şuan..0,4 cleaxan kullanıyorum akşam göbeğimden yapıyorum ilk birkaç gün eşim kolumdan yapmıştı çok yakmıştı ilaç ama inan göbek acımıyo doktorumda hatta şuan 3 kadın doğumcuya takip oluyorum her hafta birine gidiyorum hepsi de göbekten diyo doğuma kadar beni normalde kan iğne serum herşey tutar hiç bakamam bakarsam gözümün önü kararır tansiyonum düşer ama Allah sabrını veriyo evlat için yapıyosun ve alışıyosun hem öyle ucu uzun iğnelerden değil ucu kısacık ve bitince ilaç mekanizması var iğneyi hızlıca çıkarıyo kendisi yani hiç hissetmiyosun bile o yüzden canım hiç korkma olur mu çok iyi anlıyorum seni..dozu yeterli mi diye antifaktör xa testi var ben özel ege labaratuarından 180 tlye yaptıdım 2-3 ayda bir inşallah bebeğimiz büyüdükçe yeterli mi diye tekrar yaptırcam doktorlara göre 0,4 yeterli teste göre de şimdilik yeterli..inşallah en hayırlı zamanda çok beklemeden sende hamile kalır ve kolay sağlıklı bi hamilelikten sonra evladını kucağına alırsın..
haklısın cnm. İnsan herzorluğun ustesinden gelir. Yeterki olsunben ılk kendım kullandığımda vuramadım komsuma vurdrudm..
sonra baktm alışmam lazım dıe cesaretımı topladm ve yavaşça vurdum.
ılkınden sonra alısıo ınsan...
bebegım olsunda 100 ıgne vurunum yeterkı
canım kaç haftalıkken başladın iğneyeİğne çok canımı acıtıyo doktor 0,4 verdi ve hergün aynı saatte göbekten vur dedi ama 3 gündür eşim yapıyodu 2 kez kol 1 kez göbekten bugün de eşim yok artık kendim yapmaya da alışayım diyorum ama dün eşim yanımdayken iğneyi elime alınca korkudan titremeye başladım gözümün önü karardı nasıl vursam bu iğne daha az yakar ve acıtır nolur bi tarif edin((
Tam adet günümde başladım çünkü 3 gün önce silik çizgi ile farkettim kan değerim artar artmaz başladım..canım kaç haftalıkken başladın iğneye
kalp atışlarını duydun değil mi canım...ben biraz korkuyorum da kızımda 3+2 de başlamıştık bunda da 3+6 da başladık inş kalp atışlarını duyarımTam adet günümde başladım çünkü 3 gün önce silik çizgi ile farkettim kan değerim artar artmaz başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?