Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 36+1 günlük hamileyim yarın yine kontrolüm var iğneyi ne zaman bırakırız büyük ihtimal sezeryan olacak . Size sorum kacıncı haftada iğneyi bıraktınız ne zaman doğum oldu birde sezeryan mı normal mı doğum
Biz iğneyi bırakalı 8 gün oldu suan 37+4 günlük hamileyim perşembe günü sezeryan ile doğum olacak dua edin ne olur sağlıkla gelsin inş bebeğim evlatlarınızıda size bağışlasın rabbim
Biz iğneyi bırakalı 8 gün oldu suan 37+4 günlük hamileyim perşembe günü sezeryan ile doğum olacak dua edin ne olur sağlıkla gelsin inş bebeğim evlatlarınızıda size bağışlasın rabbim
Ben kızımı iğnesiz doğurdum bilmeden yani.9 yaşında şimdi sorunsuz bir doğum yaşadım sezeryandı hemde.hepsi olur ve biter yarın öğle saatlerinde emzirme derdine düşmüş olursun bile :)