cleaxen kullanan hamileler bakar mısınız ?

bykgulben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
76
94
3
30
Arkadaşlar 36+1 günlük hamileyim yarın yine kontrolüm var iğneyi ne zaman bırakırız büyük ihtimal sezeryan olacak . Size sorum kacıncı haftada iğneyi bıraktınız ne zaman doğum oldu birde sezeryan mı normal mı doğum

Biz iğneyi bırakalı 8 gün oldu suan 37+4 günlük hamileyim perşembe günü sezeryan ile doğum olacak dua edin ne olur sağlıkla gelsin inş bebeğim evlatlarınızıda size bağışlasın rabbim

Biz iğneyi bırakalı 8 gün oldu suan 37+4 günlük hamileyim perşembe günü sezeryan ile doğum olacak dua edin ne olur sağlıkla gelsin inş bebeğim evlatlarınızıda size bağışlasın rabbim
Allah yar ve yardımcınız olsun.hiç stres yapmayın sağlıkla gelir ve keyifle büyütürsünüz dilerim

Aminn amin inşallah allah razı olsun stres çook fazla ama rabbime emanet allahım korusun evlatlarımızı bize bağışlasın

Ben kızımı iğnesiz doğurdum bilmeden yani.9 yaşında şimdi sorunsuz bir doğum yaşadım sezeryandı hemde.hepsi olur ve biter yarın öğle saatlerinde emzirme derdine düşmüş olursun bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…