• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clexane 4000 lik iğne kullananlar

Cnm merhaba o iğneleri ücretsiz mi alıosun eczaneden yok sa paramı veriosn
ttabiki para veriyorsun canım nerde o günler ?keşke öyle olsaydı.kutusunu benim eczane 170e veriyordu (eczanelerde tanıdık olunca indirim yapıyor),doktora yazdırınca 9 kutusunu 100liraya aldık.

ttabiki para veriyorsun canım nerde o günler ?keşke öyle olsaydı.kutusunu benim eczane 170e veriyordu (eczanelerde tanıdık olunca indirim yapıyor),doktora yazdırınca 9 kutusunu 100liraya aldık.
Seni Bana allah gönderdi seninle iletişime geçmemiz lazm ben kullanıyodum ama doğumuma 15 gün kaldığı için şuan kullanmıyorum elimde 9 kutu kaldı sana verim hepsini işin görülsün

Seni Bana allah gönderdi seninle iletişime geçmemiz lazm ben kullanıyodum ama doğumuma 15 gün kaldığı için şuan kullanmıyorum elimde 9 kutu kaldı sana verim hepsini işin görülsün
yok sağol ben alabiliyorum çok şükür,alamayan birine verirsin.

Cnm nolcak az para dğlki durumun iyi olsada .çok araştırdm bulamadm bunda çöpe gideceğine birileri faydalansn diye söledm sn blrsn yinede tabi

Yani sigorta karşılıyormu
sigorta karşılıyor. hatta ben rapor şıkarttırmadan önce acile gidip yazdırıyordum kutusuna 7 lira veriyorduk. raporum çıkınca 9 kutuyu 5 liraya aldık. ben de tüp bebekle hamile kaldım. artık göbekten vurmuyorum vuramıyorum acıyor koldan ve bacaktan vuruyorum.

canım 100 lira çokmuş ya iyicebir araştırsana ben 9 kutusuna 5 lira verdim. hatta raporumu yenileticem 2 kutum kaldı. eczanen yanlış hesaplamış olabilir mi?

canım 100 lira çokmuş ya iyicebir araştırsana ben 9 kutusuna 5 lira verdim. hatta raporumu yenileticem 2 kutum kaldı. eczanen yanlış hesaplamış olabilir mi?
Clexane in orjinali pahalı canım hibor falan ucuz bende clexane alıyorum normal o fiyat

Clexane in orjinali pahalı canım hibor falan ucuz bende clexane alıyorum normal o fiyat
canım claxane orjinalini kullanıyorum raporsuz 70 tl ye alıyordum paketini sonra acil de yazdırdım 7 lira civarı aldım, şimdi de raporlu 9 kutu toplam 5 tlye aldım canım ya.

canım claxane orjinalini kullanıyorum raporsuz 70 tl ye alıyordum paketini sonra acil de yazdırdım 7 lira civarı aldım, şimdi de raporlu 9 kutu toplam 5 tlye aldım canım ya.
Ben raporlu olunca hiç ödemem sanıyordum ama eczane sadece kutu sayısı fazla olsun diye dedi rapor 3 kutu yazdirdim 47 tl verdim elimize ayrıntılı kağıt almıyoruz tabi paranın ayrıntısını bilmiyorum ama birikmis muayene ücretleri falan olabilir belki

Ben raporlu olunca hiç ödemem sanıyordum ama eczane sadece kutu sayısı fazla olsun diye dedi rapor 3 kutu yazdirdim 47 tl verdim elimize ayrıntılı kağıt almıyoruz tabi paranın ayrıntısını bilmiyorum ama birikmis muayene ücretleri falan olabilir belki
olabilir canım, eğer çıkarttırabiliyorsan çoklu çıkart gebelik boyuncakullanıcağımı düşünürsek çok pahalıya geliyor. transfer sonrası dr tedbir amaçlı verdi iyiki de vermiş sonrasında tahlilde çıktı biz daha çok alıcaz sanıyorduk 9 kutu aldık dediğim gibi Rabbim nasip ederse Raporu yenileticem ve tekrar 9 lu alıcam inşallah... 5 tl diyince çok şaşırdık biz de :)

Cnm heryere sordm o ona atıo bu buna atıo doktora sordm eczane dio o almıo sağlık ocağı dio o da almıyo biri çıkarsa vericem artk dğlse çöp yani

Cnm heryere sordm o ona atıo bu buna atıo doktora sordm eczane dio o almıo sağlık ocağı dio o da almıyo biri çıkarsa vericem artk dğlse çöp yani
Tüp bebek ilaçlar i satıyorum adlı konuya yaz ücretsiz vereceğim diye ben fazla gelen kullanmadığım ilaçları hep ordan dağıttım mutlaka isteyen çıkacaktır

çok teşekkür ederim uyardığın için galiba kandırıldık,eczanenin burnundan getirmeden önce doktorla Bi görüşeceğim rapor işini.
koldan bacaktan nasıl yapılıyor?bende göbekten korkmaya başladım.

çok teşekkür ederim uyardığın için galiba kandırıldık,eczanenin burnundan getirmeden önce doktorla Bi görüşeceğim rapor işini.
koldan bacaktan nasıl yapılıyor?bende göbekten korkmaya başladım.
koldan eşim yapıyor, üst arka koldan biraz daha yumuşak olan yerden. bacak kısmını da ben de yeni öğrendim bugün 3. kez yapıcam aile sağlığı merrkezindeki hemşire öğretti. üst bacak dış taraf üstten bir karış aşağı dizden dört parmak yukar olacak şekilde ;)

Back
X