• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clexane 4000 lik iğne kullananlar

Cnm nolcak az para dğlki durumun iyi olsada .çok araştırdm bulamadm bunda çöpe gideceğine birileri faydalansn diye söledm sn blrsn yinede tabi
atyserek arkadaşım eğer senin için de sakıncası yoksa ben isterim iğneleri.şuan 9.haftamdayım ve 34. haftaya kadar kullanacağımı söyledi doktorum

koldan eşim yapıyor, üst arka koldan biraz daha yumuşak olan yerden. bacak kısmını da ben de yeni öğrendim bugün 3. kez yapıcam aile sağlığı merrkezindeki hemşire öğretti. üst bacak dış taraf üstten bir karış aşağı dizden dört parmak yukar olacak şekilde ;)
kendimden başkasına güvenemem o yüzden bacaktan yapmayı öğrenmem lazım.bi deneyeyim bakalım,çok sağol yardımların için.

sigorta karşılıyor. hatta ben rapor şıkarttırmadan önce acile gidip yazdırıyordum kutusuna 7 lira veriyorduk. raporum çıkınca 9 kutuyu 5 liraya aldık. ben de tüp bebekle hamile kaldım. artık göbekten vurmuyorum vuramıyorum acıyor koldan ve bacaktan vuruyorum.

Merhaba canım bende clexane kullanıyorum ve 10 günde 1 aile hekimime yazdiriyorum eczaneyede 20 tl ödüyoruz bunun 8 tl si muayene ücreti dedi eczacı. Sen nasıl 7 tl ye aldın acil de yazdırmak isteyince sorun çıkarmiyor lar mi? ben henüz rapor çıkaramadım çalıştığım için hafta ici hep dolu oluyorum

canım valla bana mı denk geldi inan bilmiyorum iki defa aldım ikisinde de 7 tl verdim :) uzman dr varsa yazıyor hatta ben vajinal jel kullandım tüp bebek olduğu için progesteron onu bile acilde yazdırdım. canım ben de çalışıyorum ama inan birgün izin al hem bebişin için hem de senin için. ileride daha çok ağırlaşıcaksın sürekli aile hekimine gidmeyeceksin. yazdır kurtul ;)

ki iş yasasına göre sana izin vermek zorunda paşa paşa hem de :KK66:)))
canım valla bana mı denk geldi inan bilmiyorum iki defa aldım ikisinde de 7 tl verdim :) uzman dr varsa yazıyor hatta ben vajinal jel kullandım tüp bebek olduğu için progesteron onu bile acilde yazdırdım. canım ben de çalışıyorum ama inan birgün izin al hem bebişin için hem de senin için. ileride daha çok ağırlaşıcaksın sürekli aile hekimine gidmeyeceksin. yazdır kurtul :KK66:

ki iş yasasına göre sana izin vermek zorunda paşa paşa hem de :KK66:)))

Hmm çok Sağol canım bi şansımı deneyim acilde yazmaları için

Arkadaşlar kan pıhtılaşması sorunundan dolayı yiyemediğiniz yada dr unuzun uyardığı sebzeler var mı? Mesela ıspanak yiyebiliyor musunuz?

Seni Bana allah gönderdi seninle iletişime geçmemiz lazm ben kullanıyodum ama doğumuma 15 gün kaldığı için şuan kullanmıyorum elimde 9 kutu kaldı sana verim hepsini işin görülsün

ben de isteyebilirim. 11 haftadayım devam ediyorum iğnelere

raporu nasıl çıkartıyoruz? bana kimse bir şey demedi.
Sgk ile anlaşması olması lazım doktorunun varsa eğer sen doktoruna clexane için rapor cikarabilirmisiniz de 5 dk lik işlem zaten bilgisayar üzerinden çıkarıyor

Arkadaşlar kan pıhtılaşması sorunundan dolayı yiyemediğiniz yada dr unuzun uyardığı sebzeler var mı? Mesela ıspanak yiyebiliyor musunuz?

Ben dün doktoruma gittim ve bu pıhtılaşma için hangi besinleri tüketip tüketemeyecegimi sordum bana igneyi kullan gerisini merak etme dedi yiyeceklerle olacak is degilmiş canım senin doktorun sana ne önerdi

Merhaba arkadaşlar; 2 defa kalp atışı ndan dolayı bebeklerimi kaybettim allah a şükür suan 3.gebeligim öğrenir ogrenmz igne ye başladık ama kalp atislarini duyamam diye çok korkuyorum lütfen bana yardım edin

Ben dün doktoruma gittim ve bu pıhtılaşma için hangi besinleri tüketip tüketemeyecegimi sordum bana igneyi kullan gerisini merak etme dedi yiyeceklerle olacak is degilmiş canım senin doktorun sana ne önerdi
Canim benim doktoruma hic sormak aklima gelmedi. Zaten uc haftada bir gidiyorum. Haftaya pazartesi gittigimde sorucam. Internette okudugum kadariyla k vitamini iceren bitkiler ilacin etkisini azaltabiliyor diye okudum eminde olamadim. Ispanak yerken korkuyorum bisey olur diye. Yesil yaprakli bitkileri tuketmemeye calisiyorum.

Merhaba arkadaşlar; 2 defa kalp atışı ndan dolayı bebeklerimi kaybettim allah a şükür suan 3.gebeligim öğrenir ogrenmz igne ye başladık ama kalp atislarini duyamam diye çok korkuyorum lütfen bana yardım edin

Merhaba canım bende ilk gebeligimde bebegimin öldüğünü hiç beklemediğim bi zamanda öğrenmiştim, rutin kontrollere gittiğimde 2 hafta önce ölmüş demişti doktor. Bende şu an 2. Kez hamileyim ve aynı korkular bende de oldu. İlk yapılacak şey bence bu işin erbabı olan bir doktora gitmek. Ben doktorumdan çok memnunum çok şükür. Ama benim doktorunun muayene ücretleri çok pahalı. O yüzden bende muayene ücreti en az olan doktoru buldum ve nerdeyse her hafta ona gidip ultrasonla Bebeğimin kalp atışlarında dinledim ve onun dediği hiçbir tedavi yöntemini uygulamadım. Diğer doktorumun tedavi yöntemini uyguladım. şu an bebisim 13 haftalik ve benim korkularım büyük oranda geçti. Bence anneyi en rahatlatacak yöntem bu. Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallah. Allah yardimcin olsun

Merhaba canım bende ilk gebeligimde bebegimin öldüğünü hiç beklemediğim bi zamanda öğrenmiştim, rutin kontrollere gittiğimde 2 hafta önce ölmüş demişti doktor. Bende şu an 2. Kez hamileyim ve aynı korkular bende de oldu. İlk yapılacak şey bence bu işin erbabı olan bir doktora gitmek. Ben doktorumdan çok memnunum çok şükür. Ama benim doktorunun muayene ücretleri çok pahalı. O yüzden bende muayene ücreti en az olan doktoru buldum ve nerdeyse her hafta ona gidip ultrasonla Bebeğimin kalp atışlarında dinledim ve onun dediği hiçbir tedavi yöntemini uygulamadım. Diğer doktorumun tedavi yöntemini uyguladım. şu an bebisim 13 haftalik ve benim korkularım büyük oranda geçti. Bence anneyi en rahatlatacak yöntem bu. Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallah. Allah yardimcin olsun

sağol öznurcum çok teşekkürler

Canim benim doktoruma hic sormak aklima gelmedi. Zaten uc haftada bir gidiyorum. Haftaya pazartesi gittigimde sorucam. Internette okudugum kadariyla k vitamini iceren bitkiler ilacin etkisini azaltabiliyor diye okudum eminde olamadim. Ispanak yerken korkuyorum bisey olur diye. Yesil yaprakli bitkileri tuketmemeye calisiyorum.

kızlar merhaba birşey danışacam size, bende corasprin + 4000 clexane kullanıyorumdum drumu degıstrdım yenı dr'um corasprını kestı, sizler corasprın kullanıyormuusnuz ? yoksa sadece iğnemi? benım mtfr1298c mutasyon cıkmıştı

Back
X