Clexane kullanan 2013 aralık anneleri

Bende ikl doğumumdan tam bir gün sonra trombofilebit geçirdim 4 hafta da erken doğdu bebeğim çok sükür sağlığı yerinde 3 buçuk yasında bır kızım var su anda da 11 haftalık hamileyim doktorum bu konuda oldukça bilgisiz ne yapacağımı bilmiyorum

Ilk hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım.7 ay falan önce dış gebelik yaşadım. O da kan pıhtılasmasından kaynaklıymis. Doktoruma söyledim oda hem kan sulandırıcı hemde düşük önleyici tedaviye başladı. Belki bir sorun olmaz ama riske atamayız dedi. Zaten kansızsın en azından bu iğneyle bebeğe daha çok kan akışı olur dedi.
Bence sende farklı bir doktora daha görün sanada iğne yazmalılar.geçmişinde pıhtılasma varmış üstelik.

tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, tüp bebek tedavisinde rutin olarak veriyorlar clexane ı ama gebelik elde ettikten sonra kesiyorlar, benim doktorum kesmedi, şuanda 13+5 hamileyim, daha yeni genetik test yaptıracağım test sonucuna göre keseceğim...

Ben hala kullanıyorum sanırım 1 2 ay daha kullanacağım. Artık bacağımdan yapıyorum daha az aciyor morarmıyor.

ben de kullandım ama 12.haftaya kadar.
bebim bir arkadaşım 4 kez düşük yaptı hiç bir dr. teşhis koyamadı enson fakülte detaylı araştırdı pıhtılaşma problemi varmış.
9 ay boyunca kulandı çok şükür şimdi bebeği kucağında onu seviyor.
iğneleri unuttu bile

bende gebeliğimin 27. gününden beri kullanıyorum iğneleri şimdiye kadar 10 kuku aldım ve sanırım doğuma kadar kullanıcam bazıları rapordan falan bahsediyor ama benim raporum yok ve biraz masraflı oluyor tabi bebişime değer ama iğnelere verdiğim parayla neden bebişimin ihtiyaçlarını karşılamıyayımki rapor işini biraz açarmısınız

raporu kadın doğum d r un veriyor. ben demeden kendisi bana hazırlattı... tek seferde 9 kutu almıştım yanında başka bir iki ilaç daha vardı sanki 28 tl ödemiştim.. geçen gün 3 kutu daha aldım.. dr una söyle mutlaka raporunu çıkarsın

çok teşekkür ederim canım ben özele gidiyorum hiç öyle bişeydende bahsetmedi sağolsun şimdiye kadar 10 kutu aldım her 2 kutuyada 30 lr ödüyordum 10 gün sonra gittiğimde sorarım çok sağol

merhaba 6 haftalık hamileyim bunda önce iki düşüğüm olmustu yaptırdığım tahlilerde heterizigot çıktı ve doktorum kan sulandırıcı iğne kullanmamı söledi bugun başladık karnımdan doktor yaptıı ve banada gösterdi biraz acıdı ama ben çok endişeliyim yapamıyacağımdan korkuyorum...

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri clexane iğne kullanıyorum benim gibi kullanan anne adayları varsa nasıl uyguluyorsunuz ? Ne kadar zaman uygulayacaksınız ?

merhaba ben de bugun bende iğneye başladım bakalım hayırlısı doktor karnımdan yaptı bundan sonra ben yapıcakmısım ama hiç cesaretim yok

canım valla benim gibi yeteneksiz ve korkak biri yaptıysa sen dünden yaparsın ben 4 ay hergün hastaneye gittim hemşireye yaptırdım, sonra baktım olmuyor, eşime yaptırdım 1 ay boyunca, sonra eşime küstüğüm bir gün kendim yaptım ve 2 ay kadar devam ettim kendim yapmaya benim için okadar imkansızdıki kendime iğne yapmak bunu da yaptımya artık herşeyi yaparım su hayatta diyorum, simdi göbeğim iyice gerildiği için artık koldan yapıyoruz, endişe etme bizaman sonra alışıyorsun, zaten morarmalar ilk etapta oluyor, sonra morarmalarda bitiyor. Allah bebeğine de sanada sağlık versin. kan sulandırıcı bebek gelişiminde çok önemli

tşk ederim inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.bugun eşimle gitcez bide o baksın öğrensin benden cesaretlidir belki bende alışır yapmaya başlarım

İlk zamanlar sağlık ocağında yaptırın eşin de baksın öğrensin zamanla alışırsın bana eşim yaptı hep ben beceremem diye yapmadım

bende yenı başlayanlardanım kızlar 0.6 lıktan kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı dün ilk defa kendim vurdum hafif morluk oluştu ama iğne girerken değilde ilacı verirken çok yanıyo sizde öyle bi şey var mı

merhaba kızlar.. bende iki gebelik kaybından sonra başlamıştım bu iğneye. 3.gebeliğim çok şükür sorunsuz geçti ve oğlumu kucağıma aldım. ben ilk 4 ay göbekten yaptım iğnelerimi ve sonrasında yani doğuma kadarda bacaktan yapıyordum.. ilk başlarda çok ağır geliyor iğneler ne bilim yani agrısı olsun morartıları olsun psikolojik yönden olsun.. ama insan alışıyor..

ALLAHIM yarcımcınız olsun.. saglıklı ve mutlu bebişleriniz olsun.. kendinize iyi bakın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…