clexane kullananlar

milkinaz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
73
25
288
38
Selam Arkadaşlar, 13 haftalık hamileyim ve ilk andan itibaren bu iğneyi kullanıyorum daha önce bir düşüğüm olduğu için. Ama artık sanırım göbeğimin yağ tabakasından yer kalmadı yani hem iğneyi vururken sanki bişeye takılıyo gibi oluyo ilk başlarda çok rahat giriyodu şimdi iltiyorum iltiyorum zor giriyo bazen geri çekesim geliyo.ve iğneyi batırdıktan sonra ilacı veremiyorum yani şırınga sert oluyo.dediğim gibi sanki bi engel var iğnenin ucunda. acaba keseyle bir ilgisi olabilir mi keseye bir zarar vermez değil mi.çünkü göbeğim gerginleşmeye başladıkça iki parmakla kavramak da zor oluyor.

Canım bende kullanıyorum bu iğneyi hatta biraz önce vurdum benimde öyle inan okadar canım yanıyorki ama ben ilk gebeliğimdede kullanmıştım merak etme bişey olmaz mecbur kullanmak zorundayız Allah ikimizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah sen yinede iki parmağının arasında okabildiğince sıkarak yap kolay gelsin canım

Merhabalar arkadaşlar, bende 13 haftalık hamileyim ve bende kan sulandırıcı iğne yapıyorum ne yazıkki hergün. İlk hamileliğimde de 8 ay kullanmıstım. Zor ama mecburiyetler işte öncelikli. Sen sanırım karnından yapıyorsun.. Ben kol ve bacaklarımdan yapıyorum. En rahat bacaktan oluyor en rahat.. Allah hepimize kolaylık versin

Bana 3 ay kullan diyerek başladık. Bu süre doldu.ama istersen devam et demişti bi zararı yok dedi.ben de devam ediyorum şimdilik. Cumartesi gittiğimde sorayım kol vebacaktan yapabilirmiyim diye

Kızlar merhabalar öncelikle hepimizin bebeği hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucagimiza gelir insallah. Bende daha once iki düşük yaptım simdi 3. Gebeliğin 6. Haftasindayim bende kan pıhtılaşması var onun icin vurunuyorum bana da dr kullan dedi. Bugun başladım koldan vurdu hemşire kızlar kendim nasil vurunacagim korkuyorum ama mecburum biliyorum

Ben artık koldan yapmıyorım hem canım yanıyor hem çok morarıyor. En iyi bacak benim için

Canim ben gobegimden yapiyorum ama o kadar önden degil. Neredeyse belime yakin kasigimin ustunden. Gobek gerginlestigi icin ortalardann yapilmiyor. Inan kasigin ustundeki deriyi katlamak o kadar kolayki o zaman cok az aciyor. 2 aydir kolumdan yapiyordu eşim heryerim morarmisti ve cok aciyordu. Simdi benim bu yaptigim yerden hic acimiyor. 1 aydir ayni taraftan ayni yerden yapiyorum cok rahatim

en mantiklisi bacaktan teyzemde 9 ay boyunca kulandi bacagindan vurdu bendr hamile kalmaya ugrasanlardanim iki düsügum oldu eger tekrar hamile kalirsam bende igne kulanmak zorundayim suanda ass hap kilaniyorum

Merhaba kızlar bende bu igneyi kullanıyorum ama cok zorlanıyorum ilk gebeligimde innohep kullandım 9 ay ama böyle zorlanmadım çok sizlatiyom igne zor giriyo ne yapmaliym yanlış bişeyi yapıyorum acaba

Kızlar bende cok hazımsızlık ve iştahsızlık var 7 haftalık hamileyim ne yapacağım bilmiyorum hazimsizliga istahsizliga ne iyi gelir başına gelen varsa lütfen cvp yazsın kızlar iyi aksamlar

kızlar merhaba dün vurdurdugum iğne gobegımdeyumurta gibi şişliik olusturdu ve acı var sizde de varmmı

Yok canım 9.kez vuruldum aslında doktor vuramadi galiba

Önemli birşey olduğunu sanmıyorum. Yine doktoruna bir söyle istersen. İğneyi kendin yapmaya başlamalısın bence. Belli bir süre sonra Prof oluyorsun :) Birde iğne yaktığı için insan ovuşturma ihtiyacı duyuyor. Ovuşturmamak lazımmış. Bendede morarma oluyordu bu yüzden.

Bakalım saglikli sekilde ilerlersek inşallah ogrenecegim.3 dusuk yaptm korkuyorm yoluna girse yaparım kendim şuan hazırdegilm bi kere yaptm mafettm gobegimi Banada doktorum ovusturma dedi ama yinede morariyor sağlıkla gelsin dee raziyimmmm d

merhabalar bende de pıhtılaşma bozukluğu var ve bende 4000 ünite clexan vuruyorum koldan. Bacaktan kolaysa bende bacaktan yapayım, 3 düşüğüm oldu inşallah bunda sorun yaşamayız hiçbirimiz

Merhaba kızlar, bende clexan vuruluyorum. Deger 1700 olmus ama kese gorunmedi henuz gec döllenme sanırım. Benimde 8.ignem hepsini gobekten yapti esim. Ilk gun cok acimisti ama simdi daha az aciyor. Hakkimizda hayirlisi insallah sag salim bebislerimize kavusuruz. Allah emanet.

Merhaba arkadaşlar, bende Clexane 4000 kullanıyorum. İlk vurulduğum gün hemşire yapmıştı göbekten ve istemsizce koca bir "ohaaa" çıktı ağzımdan :) o nasıl iğne ucu, nasıl bir vuruştur ve zaten yakmasıda ayrı. Dedim bu iğne yerine çuvaldız batırdı galiba :) Sonuç olarakta günlerce yeri mor bir sinek ısırığı şeklinde kaldı. Şimdi kendim yapıyorum, ilaç yakması dışında sorunum kalmadı şimdilik. Kullananlara ufak tefek tavsiyelerim olacak, denemediyseniz bir deneyin belki fayda eder. 1- Bence kendiniz yapın 2- Yatarak yapmayın, oturur pozisyonda göbek daha rahat oluyor. 3- İğneyi vurmadan önce vuracağınız yere bir iki dakika buz uygulayın, uyuşunca çok rahat oluyor.
Hepimize Allah kolaylık ve sabır versin. Sağlıklar diliyorum.

arkadaslar gobekden yapilacaksa gobek deligin iki parmak yaninda asagisinda usutunde olacak sekilde vurmalisiniz kasiga dogru doktora danismadan vurmayin. bacakda kas daha fazla oldugundan bende cok morarma ve aci oldu ben en rahat koldan vuuluyorum morarma yanma oluyo ama sonucunda saglikla bebeklerimize kavusacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…