Clife kullananlar ?

Kelebekaysee

Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1.914
1.015
133
Kızlar aranızda clife kullanan oldu mu . Nasıldı,sonuç alan var mı ?

Canım clife macunu hamilelik önündeki engeller için kullanılıyor . Bnm yumurta tembelliği var ondan
Bendede cikolata kisti warda bunun icin cok kullanan görn acaba sizdedemi kist war diye sormak istedim. Ya ben acikcasi icine ne koyduklarina güwenmiyorum.ewde kendim yaptim. Bal hayit tohumu aslan pencesi otunu karistirdim (dahada arttirilabilir ) clife icindede bunlar war ztaen macun gbi yiyorum ama tadi cok sıktı bu ara biraktm midemi kaldiriyo

Evet haklısın içinde gerçekten ne olduğunu bilemeyiz ama napalım bir umut kullanıyoruz işte

Ramazan sonrası baslicam bende sebepsiz çocoğu olmayanlarada faydalı olabiliyor muş benimde sepepsiz instagram sayfasında yazan var birsürü hamile kalan bakalım canım
Ramazan’da daha iyi sonuç alınıyor diye yazmıslardı

Merhabalar kullandınız mı son durum nedir acaba
Dört beş günlük kullanımım oldu sonrasında ara kanama yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım sonra araya bayram girdi il dışına çıkmıştım ben macunu yanıma alamadım o yüzden o ay da kullanamadım. Beş Temmuz adet tarihim eger adet olursam bu ay düzenli kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…