Clife kullananlar ?

Ben daha yeni başladım yumurtlamam oldu 12. gününde bıraktım simdi gebelik testi yapmam lazım ama yine yoktur diye korkuıyorum tabi
İnşallah hamilesindir.ben aldım ama bi türlü tam anlamıyla kullanamadım.adet olursam eger ama inş olmam düzenli kullanacam inşallah

İnşallah hamilesindir.ben aldım ama bi türlü tam anlamıyla kullanamadım.adet olursam eger ama inş olmam düzenli kullanacam inşallah
Elimden geldigince dikkat etmeye çalıştım bende 1-2 gun duzensiz kullanmisligim vardir ona ragmen yumurtlamam oldu 4 gun daha kullanip bıraktım 14. Gun test yapmam gerekiyomus 8. Günümdeyim daha pcos var bende adet tarihim hic bi zaman belirli olmadi ilacsiz olamiyorum

Pko herkeste var cnm ama sana umut olsun bnm bi arkadasım aylarca adet olmuyordu ve yeri geliyor ilaçla adet oluyordu ilk bebeği tedaviyle üç yıl sonra oldu . Suan yine uzun süredir adet olmamasına rağmen kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi

Allah büyük 1 yıldır uğraşıyorum bende zaten bekarlığımda da vardı ama pek bisey yapamiyolarlardi

Clife nedir acaba burda okuduğum kadar macun ama nasil ve neye gore kullanılıyor bide sizde mi bunu kullanarak hamile kaldiniz
Evet macun ve hamileliğe engel teşkil edecek sorunlar için yapılmış macun şeklinde bitkisel bir karışım .ben sipariş verdim ama kullanmak nasip olmadı

Anladım yani sizin kendiliginden oldu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsn cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.pek kendiliğinden oldu denmez aslında .bir ay gonal f kullandım.sonraki ay ara verdim o ay hamile kaldım

Allah razı olsn cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.pek kendiliğinden oldu denmez aslında .bir ay gonal f kullandım.sonraki ay ara verdim o ay hamile kaldım
Bende kullandim bi kac ay once gonol f sonra asilama oldu hamile kaldim uc aylikken kalbi durdu aldılar sen kendin mi istedin sadece gonol f kullanıp kendiliğinden ilişki denemeyi bide sorun neydi sende canım olmuş ya kendiliginden merak ettim

Hayır cnm mecburen araya bayram tatili girmişti ve ben bayramda adet olunca bide il dışında olunca o ay hiç bir iğne ilaç tedavi kullanmadım. Bnde hafif derecede polikistik over var .çok az insülin direnci var ve yumurta tembelliği vardı

Anladım canım Allah nasip kısmet edince oluyor işte bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…