- 3 Temmuz 2019
- 55
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Ben daha yeni başladım yumurtlamam oldu 12. gününde bıraktım simdi gebelik testi yapmam lazım ama yine yoktur diye korkuıyorum tabiKızlar aranızda clife kullanan oldu mu . Nasıldı,sonuç alan var mı ?
İnşallah hamilesindir.ben aldım ama bi türlü tam anlamıyla kullanamadım.adet olursam eger ama inş olmam düzenli kullanacam inşallahBen daha yeni başladım yumurtlamam oldu 12. gününde bıraktım simdi gebelik testi yapmam lazım ama yine yoktur diye korkuıyorum tabi
Elimden geldigince dikkat etmeye çalıştım bende 1-2 gun duzensiz kullanmisligim vardir ona ragmen yumurtlamam oldu 4 gun daha kullanip bıraktım 14. Gun test yapmam gerekiyomus 8. Günümdeyim daha pcos var bende adet tarihim hic bi zaman belirli olmadi ilacsiz olamiyorumİnşallah hamilesindir.ben aldım ama bi türlü tam anlamıyla kullanamadım.adet olursam eger ama inş olmam düzenli kullanacam inşallah
Pko herkeste var cnm ama sana umut olsun bnm bi arkadasım aylarca adet olmuyordu ve yeri geliyor ilaçla adet oluyordu ilk bebeği tedaviyle üç yıl sonra oldu . Suan yine uzun süredir adet olmamasına rağmen kendiliğinden hamile kaldığını öğrendiElimden geldigince dikkat etmeye çalıştım bende 1-2 gun duzensiz kullanmisligim vardir ona ragmen yumurtlamam oldu 4 gun daha kullanip bıraktım 14. Gun test yapmam gerekiyomus 8. Günümdeyim daha pcos var bende adet tarihim hic bi zaman belirli olmadi ilacsiz olamiyorum
Allah büyük 1 yıldır uğraşıyorum bende zaten bekarlığımda da vardı ama pek bisey yapamiyolarlardiPko herkeste var cnm ama sana umut olsun bnm bi arkadasım aylarca adet olmuyordu ve yeri geliyor ilaçla adet oluyordu ilk bebeği tedaviyle üç yıl sonra oldu . Suan yine uzun süredir adet olmamasına rağmen kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi
Bnde bir yıl olacak bebek düşünüyoruzAllah büyük 1 yıldır uğraşıyorum bende zaten bekarlığımda da vardı ama pek bisey yapamiyolarlardi
Problemiz nedir?Bnde bir yıl olacak bebek düşünüyoruz
Yaaaa hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinArtık hamileyim
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥♥♥
Clife nedir acaba burda okuduğum kadar macun ama nasil ve neye gore kullanılıyor bide sizde mi bunu kullanarak hamile kaldinizArtık hamileyim
Evet macun ve hamileliğe engel teşkil edecek sorunlar için yapılmış macun şeklinde bitkisel bir karışım .ben sipariş verdim ama kullanmak nasip olmadıClife nedir acaba burda okuduğum kadar macun ama nasil ve neye gore kullanılıyor bide sizde mi bunu kullanarak hamile kaldiniz
Anladım yani sizin kendiliginden oldu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet macun ve hamileliğe engel teşkil edecek sorunlar için yapılmış macun şeklinde bitkisel bir karışım .ben sipariş verdim ama kullanmak nasip olmadı
Allah razı olsn cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.pek kendiliğinden oldu denmez aslında .bir ay gonal f kullandım.sonraki ay ara verdim o ay hamile kaldımAnladım yani sizin kendiliginden oldu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende kullandim bi kac ay once gonol f sonra asilama oldu hamile kaldim uc aylikken kalbi durdu aldılar sen kendin mi istedin sadece gonol f kullanıp kendiliğinden ilişki denemeyi bide sorun neydi sende canım olmuş ya kendiliginden merak ettimAllah razı olsn cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.pek kendiliğinden oldu denmez aslında .bir ay gonal f kullandım.sonraki ay ara verdim o ay hamile kaldım
Hayır cnm mecburen araya bayram tatili girmişti ve ben bayramda adet olunca bide il dışında olunca o ay hiç bir iğne ilaç tedavi kullanmadım. Bnde hafif derecede polikistik over var .çok az insülin direnci var ve yumurta tembelliği vardıBende kullandim bi kac ay once gonol f sonra asilama oldu hamile kaldim uc aylikken kalbi durdu aldılar sen kendin mi istedin sadece gonol f kullanıp kendiliğinden ilişki denemeyi bide sorun neydi sende canım olmuş ya kendiliginden merak ettim
Anladım canım Allah nasip kısmet edince oluyor işte bi şekildeHayır cnm mecburen araya bayram tatili girmişti ve ben bayramda adet olunca bide il dışında olunca o ay hiç bir iğne ilaç tedavi kullanmadım. Bnde hafif derecede polikistik over var .çok az insülin direnci var ve yumurta tembelliği vardı
Aynen cnmAnladım canım Allah nasip kısmet edince oluyor işte bi şekilde
Macunun etkisi oldumu sizdeAynen cnm
Cnm bn aldım ama ancak dört gün kullanabildim ara kanamam olmustu kullandığım iğnelerden dolayı o yüzden macunu bırakmak zorunda kaldımMacunun etkisi oldumu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?