CLIFE MACUN KULLANANLAR

Arkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
Ben canım. Pcoluyum 2 ayda bir adet olurum macun gelince 5 gun yedim adet oldum sonra 12 gün daha yedim bu son adetimdi sonra hamile kaldim. Martta basladim mayıs ayında hamile oldugumu öğrendim

Ben canım. Pcoluyum 2 ayda bir adet olurum macun gelince 5 gun yedim adet oldum sonra 12 gün daha yedim bu son adetimdi sonra hamile kaldim. Martta basladim mayıs ayında hamile oldugumu öğrendim
Ayy ne kadar guzel masallah inanin umut oldunuz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tedirgindim gelecek guzel bir msj bekliyordum cok sagolun

Ayy ne kadar guzel masallah inanin umut oldunuz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tedirgindim gelecek guzel bir msj bekliyordum cok sagolun
Malesef 10.haftaya yaklasırken kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize . Macunu dene hic bir sey kaybetmezsin

Arkadaslar hamilelik icin clife macun aldim aranizda bu macunu kullanip fayda goren var mi acaba
Ben de kullandim ilk kullanmamda gebelik olmadi ama adet olacagim zaman bagirsaklarim karnim agrirdi agrimadi adetim 10gun surerdi basinda ve bitmesine 4gun kala kahverengi akinti olurdu olmadi 8gunde bitti insallah bebek haberide aliriz

Ben yeni siparis verdim bir gelisme olursa haber veririm birde ovulasyon testi siparis verdim 8 gun var regl olmama oldugunda baslayacagim ovulasyonla da takip edecegim en garantili takip test

Cok sevindim insallah hamilelik haberinizi de aliriz dualarim sizinle ilk kullanimda mi yumurtlama oldu ikinci ucuncu qyda mi
Ben ilk defa kullandım her ay oluyor yumurtlama ama geç catliyotdu ama.bu ay hemen ertesi gun çatladı 3 ay önce kimyasal gebelik yasadim inşallah inşallah bu ay isteyen herkese nasip olsun sizde degisimleri yazarsanız sevinirim

Cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin ben suan reglimi bekliyorum iki uc gune olacagim baslayacagim macuna sizleride yumurtlamam olup olmadigini bildiririm

Merhaba kullanıyormusunuz. Bende instgramsa gördüm kullanmak istiyorum ama korkuyorum . sağ ve sol yumurtalığımda kistler var ve yumurtalık enfeksiyon u geçirdim ameliyat oldum. Şuanda embiryo transfer i sonrası dışgebelik geçirdim 1 ayı geçti hala düşüş devam ediyor. Kistler ve enfeksiyon için kullanmak istiyorum . sormak istedim eğer kullanıyorsanız nasıl gidiyor

1 ay kullandım düzenli yumurta ve adet oldu ama normalde de bunlarda bir sorun yoktu şimdi 2.aya geçtim yarın doktor kontrolüm var duruma göre devam edicem yazarim mutlaka

Men hanimlar bende pko var yumurtalarim sagliksiz buyuyor, internetten gezinirken bu macuna rastladim, pko olanlar faydasini gordumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…