Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzensiz adet yaşıyor ve hamile kalamiyordum c life kullandim adetlerterim duzeldi ustune 3 kere gebelik yaşadım.Meraba arkadaşlar ben pkosluyum ve Clife ile MFK ürünleri arasında kaldım? Sizce hangisini kullanmalıyım?
Maşallah çok güzel, ben de pkos hastasıyım ama bazı kişilere yaramamış hiç korktum doğrusu birazDüzensiz adet yaşıyor ve hamile kalamiyordum c life kullandim adetlerterim duzeldi ustune 3 kere gebelik yaşadım.
Allah size de nasip etsin insallah herhangi bir yan etkisini gormedim evet herkes de işe yaramiyor ama hamile kalan kalamayip en azindan hormonlari düzene giren bir çok kadinda var denemek size kalmiş.Maşallah çok güzel, ben de pkos hastasıyım ama bazı kişilere yaramamış hiç korktum doğrusu biraz
Amin teşekkürlerAllah size de nasip etsin insallah herhangi bir yan etkisini gormedim evet herkes de işe yaramiyor ama hamile kalan kalamayip en azindan hormonlari düzene giren bir çok kadinda var denemek size kalmiş.
Soğan suyu kürü denediniz mi hiçMeraba arkadaşlar ben pkosluyum ve Clife ile MFK ürünleri arasında kaldım? Sizce hangisini kullanmalıyım?
Yok hiç denemedimSoğan suyu kürü denediniz mi hiç
Bende de pcos var ben bu ay soğan suyu deniyorum faydasını gören çok olmuşYok hiç denemedim
Ben aslında bir doktoruma sorup ondan sonra başlamak istiyorum, bazen bu tarz şeyler hormonları alt üst edebiliyormuş, ondan korkuyorumBende de pcos var ben bu ay soğan suyu deniyorum faydasını gören çok olmuş
Anladım canım tabi sen bilirsin ben denemek istedim burda çok okuyunca bakalım hayırlısıBen aslında bir doktoruma sorup ondan sonra başlamak istiyorum, bazen bu tarz şeyler hormonları alt üst edebiliyormuş, ondan korkuyorum
Canım pcos mu vardıDüzensiz adet yaşıyor ve hamile kalamiyordum c life kullandim adetlerterim duzeldi ustune 3 kere gebelik yaşadım.
Evet pcosa yatkinligim vardiCanım pcos mu vardı
Meraba clife hangi formunu kullandınız? Hap olan mı macun mu?Düzensiz adet yaşıyor ve hamile kalamiyordum c life kullandim adetlerterim duzeldi ustune 3 kere gebelik yaşadım.
Macun olanı kullandım yurt dışına kapsul gondermiyorlar yoksa onuda denerdim.Meraba clife hangi formunu kullandınız? Hap olan mı macun mu?