- 12 Eylül 2020
- 83
- 40
- 3
- Konu Sahibi Guness aknc
-
Ben daha bu ay düzenli kullandım naturalleni. yumurtlama günlerimi degerlendiriyorum bu hafta, 12-14 güne belli olur işe yarayıp yaramadığı. Sonraki ay da kullanmayı düşünüyorum adet olursamKullananlar nasıl sonuç aldığınızı yazabilir misiniz? Bilgilenelim
Bende geçen ay adet göremediğim için aldım 1 hafta kullandım adet oldum. Şimdi düzenli kullanıyorum 20 gündür falan hiç ilişki olmadı eşim 3 gün sonra gelecek bulunduğum şehre. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.Ben daha bu ay düzenli kullandım naturalleni. yumurtlama günlerimi degerlendiriyorum bu hafta, 12-14 güne belli olur işe yarayıp yaramadığı. Sonraki ay da kullanmayı düşünüyorum adet olursam
İnsallah yumurtlama günlerinize denk gelir de işe yarar. Yumurtlama akıntısını görünce macunu bırakmak gerekiyo yalnız ona dikkat ettiniz miBende geçen ay adet göremediğim için aldım 1 hafta kullandım adet oldum. Şimdi düzenli kullanıyorum 20 gündür falan hiç ilişki olmadı eşim 3 gün sonra gelecek bulunduğum şehre. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.
Evet onu söylediler ama benim genel olarak akıntım var. Hep var yani. Onu nasıl ayırt edicem bilmiyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz? Normal zamanlarda da akıntınız var mı?İnsallah yumurtlama günlerinize denk gelir de işe yarar. Yumurtlama akıntısını görünce macunu bırakmak gerekiyo yalnız ona dikkat ettiniz mi
Normal akıntıdan farklı oluyor bu aynı yumurta akı gibi yoğun kıvamlı oluyo. Seffaf olması değil yani hafif koyu kıvamlı olması farkıEvet onu söylediler ama benim genel olarak akıntım var. Hep var yani. Onu nasıl ayırt edicem bilmiyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz? Normal zamanlarda da akıntınız var mı?
Hmm dikkat edeceğim. Teşekkür ederimNormal akıntıdan farklı oluyor bu aynı yumurta akı gibi yoğun kıvamlı oluyo. Seffaf olması değil yani hafif koyu kıvamlı olması farkı
Yumurtlama akıntısını görünce birakabilirsiniz takvime göre değilBen de clife pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar
E ben hiç öyle Bi akıntıya rastlamadım nası olacakYumurtlama akıntısını görünce birakabilirsiniz takvime göre değil
O zaman yumurtlama gününü nasıl biliyosunuz? Ben akıntı gördüğüm halde ovulasyon testi kullanıyorum ve her zaman akıntimdan 2-3 gün sonra pik oluyor yani genelde akıntı olunca yumurtlama diye bilinir hep, ben de bu bilgiye göre değerlendirsem tam yumurtlama gününe denk getiremeyebilirim. Testi size de öneririm hele ki akıntı olmuyosa resmen kumar gibi sizin değerlendirme işiE ben hiç öyle Bi akıntıya rastlamadım nası olacak
Bilemiyorum işte hiç pkos var tedaviye gidiyorum ama o akıntı hiç olmadı yada ben ayırt edemedim gerçi son iki ayda çatlamamış yumurta belki de o yüzden olmadı o akıntıO zaman yumurtlama gününü nasıl biliyosunuz? Ben akıntı gördüğüm halde ovulasyon testi kullanıyorum ve her zaman akıntimdan 2-3 gün sonra pik oluyor yani genelde akıntı olunca yumurtlama diye bilinir hep, ben de bu bilgiye göre değerlendirsem tam yumurtlama gününe denk getiremeyebilirim. Testi size de öneririm hele ki akıntı olmuyosa resmen kumar gibi sizin değerlendirme işi
Özellikle pko olanlara tavsiye ediliyor bu testler aslında GittiGidiyordan laboquik marka alıyorum ben 24 lü şekilde.. yumurtlama olduğu da çatladığı da anlaşılıyo testlerle. Bide ben naturalleni kullandığımda testteki koyuluk cook daha fazlaydı, öneririm onu daBilemiyorum işte hiç pkos var tedaviye gidiyorum ama o akıntı hiç olmadı yada ben ayırt edemedim gerçi son iki ayda çatlamamış yumurta belki de o yüzden olmadı o akıntı
Hiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun muÖzellikle pko olanlara tavsiye ediliyor bu testler aslında GittiGidiyordan laboquik marka alıyorum ben 24 lü şekilde.. yumurtlama olduğu da çatladığı da anlaşılıyo testlerle. Bide ben naturalleni kullandığımda testteki koyuluk cook daha fazlaydı, öneririm onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?