Clife veya naturallen kullananlar

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
Merhabalar clife veya naturallen macunları ile ilgili sorular sorulmuştu geçenlerde . Ben hiç kullanmadım böyle şeyler ve araştırdım biraz ama tereddüt ettim. Yumurta kalitesi ve pko için kullanmak istiyorum. Kullanan veya bir bilgisi olan var mı ?

Merhaba ben c life kullandım 2 ay adetim düzene girdi pko hastasiyim ve hamile kaldım ama 3 aylık kürtaj oldum kalp atışı olmadı en azından alıp deneyebilirsini

Ben daha bu ay düzenli kullandım naturalleni. yumurtlama günlerimi degerlendiriyorum bu hafta, 12-14 güne belli olur işe yarayıp yaramadığı. Sonraki ay da kullanmayı düşünüyorum adet olursam
Bende geçen ay adet göremediğim için aldım 1 hafta kullandım adet oldum. Şimdi düzenli kullanıyorum 20 gündür falan hiç ilişki olmadı eşim 3 gün sonra gelecek bulunduğum şehre. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.

İnsallah yumurtlama günlerinize denk gelir de işe yarar. Yumurtlama akıntısını görünce macunu bırakmak gerekiyo yalnız ona dikkat ettiniz mi

İnsallah yumurtlama günlerinize denk gelir de işe yarar. Yumurtlama akıntısını görünce macunu bırakmak gerekiyo yalnız ona dikkat ettiniz mi
Evet onu söylediler ama benim genel olarak akıntım var. Hep var yani. Onu nasıl ayırt edicem bilmiyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz? Normal zamanlarda da akıntınız var mı?

Evet onu söylediler ama benim genel olarak akıntım var. Hep var yani. Onu nasıl ayırt edicem bilmiyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz? Normal zamanlarda da akıntınız var mı?
Normal akıntıdan farklı oluyor bu aynı yumurta akı gibi yoğun kıvamlı oluyo. Seffaf olması değil yani hafif koyu kıvamlı olması farkı

Ben de clife pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar

Ben de clife pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar
Yumurtlama akıntısını görünce birakabilirsiniz takvime göre değil

E ben hiç öyle Bi akıntıya rastlamadım nası olacak
O zaman yumurtlama gününü nasıl biliyosunuz? Ben akıntı gördüğüm halde ovulasyon testi kullanıyorum ve her zaman akıntimdan 2-3 gün sonra pik oluyor yani genelde akıntı olunca yumurtlama diye bilinir hep, ben de bu bilgiye göre değerlendirsem tam yumurtlama gününe denk getiremeyebilirim. Testi size de öneririm hele ki akıntı olmuyosa resmen kumar gibi sizin değerlendirme işi

Bilemiyorum işte hiç pkos var tedaviye gidiyorum ama o akıntı hiç olmadı yada ben ayırt edemedim gerçi son iki ayda çatlamamış yumurta belki de o yüzden olmadı o akıntı

Bilemiyorum işte hiç pkos var tedaviye gidiyorum ama o akıntı hiç olmadı yada ben ayırt edemedim gerçi son iki ayda çatlamamış yumurta belki de o yüzden olmadı o akıntı
Özellikle pko olanlara tavsiye ediliyor bu testler aslında GittiGidiyordan laboquik marka alıyorum ben 24 lü şekilde.. yumurtlama olduğu da çatladığı da anlaşılıyo testlerle. Bide ben naturalleni kullandığımda testteki koyuluk cook daha fazlaydı, öneririm onu da

Hiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…